- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.761
Geyik yapacak insan birakmadilar burda hep o watsap yuzundenAh ah nerde o eski geyikler
Bende o issiz coldeki caliligim@Mazef senle ben olmasak bura bole issiz col gibi olacak demekki bugun girmedik suranin haline bak sayfa degismemis bile
He su top gibi ruzgarda ucanlardan dBende o issiz coldeki caliligim
Evet bende katilmistim ama onlarin hizina yetisemedim ciktim 1000 msj birikiyoduGeyik yapacak insan birakmadilar burda hep o watsap yuzunden
Evet oHe su top gibi ruzgarda ucanlardan demi
Normaldir o kadar kisi ayni anda yazsa zaten ohoooEvet bende katilmistim ama onlarin hizina yetisemedim ciktim 1000 msj birikiyodu
Bence guzel yakistirma senin koca toyoyaEvet bende katilmistim ama onlarin hizina yetisemedim ciktim 1000 msj birikiyodu
Evet dogru.diyosunNormaldir o kadar kisi ayni anda yazsa zaten ohooo
Ama dah pratik sonucta gir sifre yaz yok uyelik adi yok sayfayi ac falan derdi yok ac oku kolaylarina geliyoBi suru isim va
Evet dogru.diyosun
Bugun totom yerdeydi valla hep iyice buyuduBence guzel yakistirma senin koca toyoyauyar
Burasi daha kolayAma dah pratik sonucta gir sifre yaz yok uyelik adi yok sayfayi ac falan derdi yok ac oku kolaylarina geliyo
Oda guzelmis nasi bi mantik ya niye evde olmuyo kiraci oluncaBugun totom yerdeydi valla hep iyice buyudubi camasirlari yikadim burda dairelerde camasir makinasi olmaz kirada olanlarin en allta makina olur parayla yikarsin
Halk bizi napsin. Hadi dier taraf bilgi veriyo da burayi ne diye okusunBurasi daha kolayhem halka acik
Binalarda duzenek yok istesende makina kuramazsin ticari para topluyo zor oluyobebisle esim olmadan yapamamOda guzelmis nasi bi mantik ya niye evde olmuyo kiraci olunca
Dogrudur +18 dimi burasi sanirim oteku sayfadan devam edicem geyide ordayaparizHalk bizi napsin. Hadi dier taraf bilgi veriyo da burayi ne diye okusun
Iyi gecelerkızlar iyi geceler :)
Ben bayadir varim saat farki dolasiyla gunduz girmiyomilk kez gördüm seni buralarda geneldezey-mur olur buralarda :) bak selamda vermiyo
Ben bayadir varim saat farki dolasiyla gunduz girmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?