- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.781
Ay bizim heryerimizden +18 aksa nolcak. Bebeleeden firsatmi kaliyo sanki o islereDogrudur +18 dimi burasi sanirim oteku sayfadan devam edicem geyide ordayapariz
Benim selam verecek halimmi vardi cnm ya bebek uyutmaya calisiyodum gozlerim kapaniyodu resmen sonra uyumus kalmisim zatenilk kez gördüm seni buralarda geneldezey-mur olur buralarda :) bak selamda vermiyo
Aman ne +18 i genel izleyici kitlesi tadında olduk.Basligi degistirek zeymurlaMazef in sohbet yeri yapak daha uygun okur. Nasilsa +18lik bisi oldugu yok e geyigide bi biz yapiyoz
Valla haklisin 7den 70e herkes okuyup eglenebilir. Zaten karsilikli sohbet tadinda bisi oldu buraAman ne +18 i genel izleyici kitlesi tadında olduk.
E yeni gelen olmazsa bizdede birşey olmadığına gore böyle gider burasiValla haklisin 7den 70e herkes okuyup eglenebilir. Zaten karsilikli sohbet tadinda bisi oldu bura
Aman ev sahibi dusunsun ben sozmu verdim +18 konusacam diyeE yeni gelen olmazsa bizdede birşey olmadığına gore böyle gider burasi
Noldu kiz ne bu efkarGökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
Yeryüzünde sizin kadar yalnizim
Tek gayesi burnunu ısırmak olan kızından başka kimse yok oturup iki lafın belini kiralinNoldu kiz ne bu efkar
Ben geldim burdayim diil belini tum kemiklarini kirabiliriz laflarin da kocan nerdeTek gayesi burnunu ısırmak olan kızından başka kimse yok oturup iki lafın belini kiralin
Beli ariyormus bir hoş olmuş yan odada yatiyorBen geldim burdayim diil belini tum kemiklarini kirabiliriz laflarin da kocan nerde
Baska bisi yapsalar sasarim zatenBeli ariyormus bir hoş olmuş yan odada yatiyor
Aman boşverBaska bisi yapsalar sasarim zaten
Sen neler yaptin 2gundur bizde gorusemedik cok fazlaAman boşver
Yoğun iki gün üst üste fisafir ağırladı.Yoruldum valla.şimdi bi boş kaldim kız izin verdide Dinleniyorum sen ne yaptibSen neler yaptin 2gundur bizde gorusemedik cok fazla
Bizde de misafir vardi bugun yemek falan ugrastik iste bide genel temizlik vardi baya yoruldum bende ama 1hafta ugrasmam detayli temizlikleYoğun iki gün üst üste fisafir ağırladı.Yoruldum valla.şimdi bi boş kaldim kız izin verdide Dinleniyorum sen ne yaptib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?