- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.801
Aman bende ugrasmam misafir gelecek diye II temizledi eviBizde de misafir vardi bugun yemek falan ugrastik iste bide genel temizlik vardi baya yoruldum bende ama 1hafta ugrasmam detayli temizlikle
Misafir icin diil kiz bizim haftalik temizlik gunumuz pazarlari kv evde ya onla yapiyoz ondanAman bende ugrasmam misafir gelecek diye II temizledi evi
Valla ben yalnız olduğum için ne zaman vaktim olursa.ne zaman yapacak durumum okursa yada en son totom ne zaman sikisirsa o zaman yapiyorumMisafir icin diil kiz bizim haftalik temizlik gunumuz pazarlari kv evde ya onla yapiyoz ondan
Bizim ev kalabalik ya belli bi duzende yapmak gerekiyo yoksa ev les gibi oluyo bide oglum saolsun cok katkida bulunuyo kirlenmesineValla ben yalnız olduğum için ne zaman vaktim olursa.ne zaman yapacak durumum okursa yada en son totom ne zaman sikisirsa o zaman yapiyorum
Bizimki ancak toz olur.olursa olur napimBizim ev kalabalik ya belli bi duzende yapmak gerekiyo yoksa ev les gibi oluyo bide oglum saolsun cok katkida bulunuyo kirlenmesine
Teksin anacim sen bebeginde kucuk ne kirletecek benim oglum kirli ellerini heryere siviyo saolsun bazende fezerek yiyo heryer kir heryer kirinti mecbur supurup siliyorum hafta icideBizimki ancak toz olur.olursa olur napim
Bende birgün silerim birgun supururumTeksin anacim sen bebeginde kucuk ne kirletecek benim oglum kirli ellerini heryere siviyo saolsun bazende fezerek yiyo heryer kir heryer kirinti mecbur supurup siliyorum hafta icide
Aynen burada şiddetli rüzgar var.başkada bisey yokHava nasil ankarada burasi inanilmaz.ruzgarli bi ara elektriklerde gitti tam korku filmi gibiydi
Fena kar gelecekmis okullar falan tatil olacakmis deniyor ya hadi hayirlisi.Aynen burada şiddetli rüzgar var.başkada bisey yok
Evet sözde ankarada kara doyacakmis ama bilmiyorum.ben severim kariFena kar gelecekmis okullar falan tatil olacakmis deniyor ya hadi hayirlisi.
Aman bizim konu değişir bu seferde bebek büyütmeye gelirAllahim ya halimize bak konusacak biseyi olmayipra havadan sudan konusan tiplere donduk. Konuyu degistirektw azcik nesemiz yerine gelsin ya
Orasi kesinde en azindan azcik gezip dolasiriz ole gelirizAman bizim konu değişir bu seferde bebek büyütmeye gelir
Konu bulamadimOrasi kesinde en azindan azcik gezip dolasiriz ole geliriz
Surda ne kaldi bahara kizda buyir o zaman iyice gezersin.Dışarı çıkıp dolaşmayı özledim şöyle rahat rahat
Yokya ya eskisi gibi olmaz artık.Surda ne kaldi bahara kizda buyir o zaman iyice gezersin.
Bebekle tabiki eskisi gibi olmaz ama eve tikilip kalmaktan iyidirYokya ya eskisi gibi olmaz artık.
Yanı aman be bilim depresyona girmeme az kaldı.herşey gözümde o kadar buyuyorki.boşver.ilk sevgilin kimBebekle tabiki eskisi gibi olmaz ama eve tikilip kalmaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?