- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.821
Anamm ben şok şuanda.çok enteresan.senin kocaya yapılan muskalarmi bozuldu yoksa.ayy ben bile bi hoş oldum seni düşünemiyorumSok sok sok flash flash flash kocamin kafasina sanirim koca bi kutuk dusmus. Uzerimi deismek icin az oncenodaya gittim. Neyse deistim falan esimede dedimki boynum cok kotu agriuor fitik falan olacam bu gidisle. Gel masaj yapiim yumusar biraz dedi. Ben sok. Benim kocam diil masaj yapiim dicek ben gidip otursam yanina bana masaj yap desem elini kaldirmayan bi tiptir normalde. Dedim heralde derdi baska masaj ayagina beni kandircak. Neyse gittim yinede bu bi guzel masaj yapti boynuma ama ben heran bi hareket bekliyorum. Sonra bide optu boynumu gecmis olsun dedi bende geldim. Baska bisi yapmadi ve butun bunlar benim icin tumden sok sebebi. Masaj yapacak art niyeti olmicak ve boynumdan opecek benim adam beni elimden bile opmez noluyo ya sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Sorma valla ben mal gibi kaldim resmen noluyo diye. Valla muskalarin son kullanma tarihimi gectikiAnamm ben şok şuanda.çok enteresan.senin kocaya yapılan muskalarmi bozuldu yoksa.ayy ben bile bi hoş oldum seni düşünemiyorum
Sen sevin mest ol ama tetikte bekle yinedeSorma valla ben mal gibi kaldim resmen noluyo diye. Valla muskalarin son kullanma tarihimi gectikisimdi bilemedim ama ya bole birden bire iyo bisi olunca da altindan hep baska bisi cikar ya tirsmadim da diil hani
Ya zaten eridim bittim ben. Essek herif cok iyi biliyo ben bi tek boynumdan huylanirim baska biyerden gidiklanma da huylanmam da ordanda opunce benim tuyler diken diken oldu. Arkasini getircek diyede tirsmadim diil ya zaten ilginc tarafi bisi yapmamasi. Acep on hazirlikmi yapiyoki. Bugun boyun yarin yanak ordan dudak derken hoppp yatakSen sevin mest ol ama tetikte bekle yinede
Hadi inşallah kizYa zaten eridim bittim ben. Essek herif cok iyi biliyo ben bi tek boynumdan huylanirim baska biyerden gidiklanma da huylanmam da ordanda opunce benim tuyler diken diken oldu. Arkasini getircek diyede tirsmadim diil ya zaten ilginc tarafi bisi yapmamasi. Acep on hazirlikmi yapiyoki. Bugun boyun yarin yanak ordan dudak derken hoppp yatak
Ay kendimi hoc hazir hissetmiyorum ben ya bolede yapinca panik oldum simdi ben. Bari bebegin asisi gecse de ole niyetlense. Bide bi zahmet gunduz dus almadigim bigun niyetlensin. Hoc diilse aradan banyo olayida cikar. Bi tasla iki kusHadi inşallah kiz
Sende buldunda bunama şimdiAy kendimi hoc hazir hissetmiyorum ben ya bolede yapinca panik oldum simdi ben. Bari bebegin asisi gecse de ole niyetlense. Bide bi zahmet gunduz dus almadigim bigun niyetlensin. Hoc diilse aradan banyo olayida cikar. Bi tasla iki kus
Niyetim yok ya bin dereden su getirmem lazimSende buldunda bunama şimdi
Valla benimkide kacardi herhalde kız unut suyu çeşme suyu kullan .belkim araniz ısınır dicemde aman adam useniyor be cocuu zar zor uyut herife git banyo ol yat uyuyamadan çocuk uyansinNiyetim yok ya bin dereden su getirmem lazimkizi uyuttum benim uyku kacti iyimi
Banyodan cok sacimi kururmaya useniyom ben ya. Dus 5dakka suruyo sacim 15dakka gece sgece makinenin seside cabasi herkse naptigini ilan eder gibiValla benimkide kacardi herhalde kız unut suyu çeşme suyu kullan .belkim araniz ısınır dicemde aman adam useniyor be cocuu zar zor uyut herife git banyo ol yat uyuyamadan çocuk uyansin
Gecmis olsun sen esini bosver de bebise dikkat et. Erkek diilni bosver yaysin sen kendini iyi etMerhabalar ben grip oldum sağolsun eşim ben de hastayım belim ağrıyor diye haftasonunu uyuyarak geçirdi resmen çıldırdım
Sonuçlarına katlancak artık.hem banyo sürdü cogaltirBanyodan cok sacimi kururmaya useniyom ben ya. Dus 5dakka suruyo sacim 15dakka gece sgece makinenin seside cabasi herkse naptigini ilan eder gibi
Onu biliyomda aman gece gece insan o yorgunlukla useniyo ya. Benim odamda banyo var kimseyle alakam olmuyo o konuda rahatim neysekiSonuçlarına katlancak artık.hem banyo sürdü cogaltir
Gecmis olsun bebis cokmu ufakMerhabalar ben grip oldum sağolsun eşim ben de hastayım belim ağrıyor diye haftasonunu uyuyarak geçirdi resmen çıldırdım
Zaten korkuyorum ona buluşacak diye[/QUOTE]UOTE="zey-mur, post: 44696544, member: 722311"]Gecmis olsun sen esini bosver de bebise dikkat et. Erkek diilni bosver yaysin sen kendini iyi et
Benimde aklima geldi az oncekanadali35 saati geldi uğrar birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?