- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.841
O zaman ne mirin kırın ediyon git ne istiyorsa verde sonunda bi +18imiz olsunOnu biliyomda aman gece gece insan o yorgunlukla useniyo ya. Benim odamda banyo var kimseyle alakam olmuyo o konuda rahatim neyseki
Banane ya ben gitmem kendi gelecek onca zaman ben gittim bi kiymetim olmadi birazdabo gelsin azcik ugrassin armut pis agzima dus yok artikO zaman ne mirin kırın ediyon git ne istiyorsa verde sonunda bi +18imiz olsun
Masallah emiyoraa korur o onu merak etme sen allahin izniylede bisi olmazTeşekkür ederim evet emiyor üç aylık oldu teyzesi
Allah bagislasin süt korur onun sendromu bitki çayı falan iç terle imkanin varsa iyileşmeye bak bize enerji lazimTeşekkür ederim evet emiyor üç aylık oldu teyzesi
Sen bilirsin bacım.bekle bakalinBanane ya ben gitmem kendi gelecek onca zaman ben gittim bi kiymetim olmadi birazdabo gelsin azcik ugrassin armut pis agzima dus yok artik
Bana diyene bak. Sanki kendi kocasinin kollarina atliyodaSen bilirsin bacım.bekle bakalin
Bizim artık aramiz iyice soğudu zaman alır bazı seylerBana diyene bak. Sanki kendi kocasinin kollarina atliyoda
O niye kiz isitirsiniz isye bu bahaneyle.fenami. seninkinin benimki gibi vukaatida yok sen niye nazlaniyonBizim artık aramiz iyice soğudu zaman alır bazı seyler
En sonuncunun üstünden yedi da kız ay geçti sonra denedikten olmadı falan ya ondan.deneyip olmayınca bende bir hoş oluyorum benimde moralim bozuluyorO niye kiz isitirsiniz isye bu bahaneyle.fenami. seninkinin benimki gibi vukaatida yok sen niye nazlaniyon
Sana o kadar bebe yagi onerdik bacim kullanip dene bideEn sonuncunun üstünden yedi da kız ay geçti sonra denedikten olmadı falan ya ondan.deneyip olmayınca bende bir hoş oluyorum benimde moralim bozuluyor
UseniyorumSana o kadar bebe yagi onerdik bacim kullanip dene bide
Sen useniyon ben adamdan atak bekliyom bu sayfa daha cok bekler +18 olaylariUseniyorum
Aman boşver daha asimiza yaşantımızda uygun yeni bir sayfami acsak acabaSen useniyon ben adamdan atak bekliyom bu sayfa daha cok bekler +18 olaylari
Adini ne koysakkiAman boşver daha asimiza yaşantımızda uygun yeni bir sayfami acsak acaba
Senin en çok neyini seviyorum biliyormusun.bütün yazın hatalarına rağmen benim ne dediumi anliyorsunAdini ne koysakki
Ayni seyleri bende yapiyom ya ondandirSenin en çok neyini seviyorum biliyormusun.bütün yazın hatalarına rağmen benim ne dediumi anliyorsun
Valla bi yandan bebekle uğraş bi yandan yaz tel kendi düzeltiyor bide kafasına gore sonuç lan ben bunumu dediydimAyni seyleri bende yapiyom ya ondandir
Ben t9 kullanmiyom sozlugu ama bebisle olunca benin yazilarinda tipi kayiyoValla bi yandan bebekle uğraş bi yandan yaz tel kendi düzeltiyor bide kafasına gore sonuç lan ben bunumu dediydim
Uyumasını daha bebisBen t9 kullanmiyom sozlugu ama bebisle olunca benin yazilarinda tipi kayiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?