- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.861
Benimkide uyudu çok oldu hatta hadi iyi geceler biz çıkınca da kanadali gelir artikUyudu bende yatcam simdi
Gunaydiiinn napan nassiinBenimkide uyudu çok oldu hatta hadi iyi geceler biz çıkınca da kanadali gelir artik
Günaydın kizimla kahvalti yapiiruz o yumurtanın sarisini bende beyazini yiyorumGunaydiiinn napan nassiin
Bizde tam tersi ben beyazini sevmem oglum beyazlari yutuyo ben sarisini. Ama senin kiz kucuk beyazi yiyemez dahaGünaydın kizimla kahvalti yapiiruz o yumurtanın sarisini bende beyazini yiyorum
Hicbiseyden yeniyor bi yumurta sarisini yiyor zatenBizde tam tersi ben beyazini sevmem oglum beyazlari yutuyo ben sarisini. Ama senin kiz kucuk beyazi yiyemez daha
Kiz cocugun yemesi hep dertli oluyor zaten benim kizim napacak merak ediyorumHicbiseyden yeniyor bi yumurta sarisini yiyor zaten
Ayy bebeğim yemiir diye yaziyorlarya çok üzülüyorum onları okuyunca sükut benimki şimdilik iyi en azından emiyor rk gıdayı az alsadaKiz cocugun yemesi hep dertli oluyor zaten benim kizim napacak merak ediyorum
Emdigi icin sıkınti yok ama tamdan yemege baslayinca sorun basliyor sanirimAyy bebeğim yemiir diye yaziyorlarya çok üzülüyorum onları okuyunca sükut benimki şimdilik iyi en azından emiyor rk gıdayı az alsada
Allah kolaylık versin ne yapak çekeceğiz artikEmdigi icin sıkınti yok ama tamdan yemege baslayinca sorun basliyor sanirim
El mecbur cekmeyiz desek bi ise yaricak sankiAllah kolaylık versin ne yapak çekeceğiz artik
free--fly geliyon ama yazmadan gidiyon hayirdir
Iyim napiim bende bebisi emziriyorum oglani uyuttum ay namaz kilacam diyince icim yaniyo. Benim namazlar geciyo gidiyo allahim bende bi duzene oturtup baslayabilseydim tekrarbi yemek ocakda oğlan uyuyo daha namaz kılcam her işe yetişiyorum :) nbr nasılsın :))
O gecen bi dier tarafa yazacam gibi bisi dedi ama ordada yoktu. Dun girmedi galiba. Arada yuvarlanan calilik olmayinca buranin tadi olmuyor:)))kanadali35 de gelmedi eksikliğini hissediyorum
Iyim napiim bende bebisi emziriyorum oglani uyuttum ay namaz kilacam diyince icim yaniyo. Benim namazlar geciyo gidiyo allahim bende bi duzene oturtup baslayabilseydim tekrar
Allah kabul etsin canim ben oglumla kiliyodumda kiz kucuk ya uykusunu denkleyemiyorum bide oglanla yalnizda birakamiyorum. Zaten ben namazi bitirene kadar ortaligi yokar asla yatmiyo cunku illa kucakta olacak.namaz vakitlerinde uyutuyorum ben oğlanı şimdi uyuyo uyumasada oturtuyorum kucağıma öle kılıyorum oturduğum yerden namazımı bırakamam kız ben umreye gittim hacıyım hacıı :))
Allah kabul etsin canim ben oglumla kiliyodumda kiz kucuk ya uykusunu denkleyemiyorum bide oglanla yalnizda birakamiyorum. Zaten ben namazi bitirene kadar ortaligi yokar asla yatmiyo cunku illa kucakta olacak.
Allah affetsin artik kiz biraz duzene girince baslarim insallah kazalari falan toplu kilacam napalimcümlemiizin namazlarını kabul etsin benim kardeşimde kılamıyo ya kaza yapıyo yada gece kılıyo ne yapsın zor oluyo cocuklarla haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?