- 12 Ekim 2015
- 620
- 8.096
- 138
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.881
Allah affetsin artik kiz biraz duzene girince baslarim insallah kazalari falan toplu kilacam napalim
He ya herşeye alisiyor insanO gecen bi dier tarafa yazacam gibi bisi dedi ama ordada yoktu. Dun girmedi galiba. Arada yuvarlanan calilik olmayinca buranin tadi olmuyor:)))
Evde biri olsa ona birakir kilarim da yalniz olunca olmuyor. Ama niyetimde var ilk firsatta baslicam ben simdide iyi kotu kilarim diye yeltendim bi kac kez olmadi birini kilsam 3unu kilamadim oyle daha cok huzursuz oldumrabbim sağlık versin kılarsın canım inşallah ne yapıcan
Doyurdunuzmu karninizi sizHe ya herşeye alisiyor insan
CoktanDoyurdunuzmu karninizi siz
Evde biri olsa ona birakir kilarim da yalniz olunca olmuyor. Ama niyetimde var ilk firsatta baslicam ben simdide iyi kotu kilarim diye yeltendim bi kac kez olmadi birini kilsam 3unu kilamadim oyle daha cok huzursuz oldum
Eee napiyonuz bakalimCoktan
Sen kildinmi namazi gecmesin cok kisa zaten aralari ezanlarinsende haklısın canım bırakıcak biri olsa daha kolay olur dedğin doğru
Sen kildinmi namazi gecmesin cok kisa zaten aralari ezanlarin
Ben kilamiyom ya kilanlarin basinin etini yiom evdede kb ya yapiyom hadi baba diye.şimdi kıldım canım düşündüğün için sağol :)
Ben kilamiyom ya kilanlarin basinin etini yiom evdede kb ya yapiyom hadi baba diye.
Yeni basladi kb bazen aksatabiliyor onun icin durtukluyom birakmasin diyecanım ya :)
Yeni basladi kb bazen aksatabiliyor onun icin durtukluyom birakmasin diye
O diilde is basi yapma zamani yaklasiyor ya rapor aliim diyorumda alamazsam yandik bebek ek gidaya gecene kadar alabilsem de rahat etsem havalarda isinir en azindaniyi yapıyosun canım
Napalim kucakta gezioruzEee napiyonuz bakalim
Cocukncok ugrastiriyo galiba yazamiyonmu kizNapalim kucakta gezioruz
Kucak istiyor oyun istiyor.ihtiyaçları değişti artık.gülüyor sebekliklerede yapıyor.bide bu ara youldumya suum azaldı aranmaya başladı komşudan yoğurt aldım yoğurt yapicamCocukncok ugrastiriyo galiba yazamiyonmu kiz
Himm anladim kolay gelsin sen bak kizina yavrum ilgi istiyo demekkiKucak istiyor oyun istiyor.ihtiyaçları değişti artık.gülüyor sebekliklerede yapıyor.bide bu ara youldumya suum azaldı aranmaya başladı komşudan yoğurt aldım yoğurt yapicam
Senin bebisler napiyorHimm anladim kolay gelsin sen bak kizina yavrum ilgi istiyo demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?