- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.081
Oyle valla nasil dayanir bilmiyorum oglum cok duskun ona kardesini kucagina aldirmiyor napacaz bilmiyorum ama calisirsam da kisa sure olacak ya idare ederiz bide havalar guzellesince disari cikarlar kolay olurAllah onada kolaylık versin işi zor
İnşallah.yoksa yasli kadın baş edemez.olmadı.yarım günlük falan birini bulursunuzOyle valla nasil dayanir bilmiyorum oglum cok duskun ona kardesini kucagina aldirmiyor napacaz bilmiyorum ama calisirsam da kisa sure olacak ya idare ederiz bide havalar guzellesince disari cikarlar kolay olur
Canim esim hayatta istemez birini. Kendi teyzesi bakti ogluma bi kac ay ona bile zor ikna oldu ya annesi ya ben bakacazİnşallah.yoksa yasli kadın baş edemez.olmadı.yarım günlük falan birini bulursunuz
Aman kil herif.o zaman KV bakacak dayanamam deyince ne olacak seni istenmi çıkartacak. Benim dediğim bayanı bulacaksınız ama kvdende taburlarında olacakCanim esim hayatta istemez birini. Kendi teyzesi bakti ogluma bi kac ay ona bile zor ikna oldu ya annesi ya ben bakacaz
Canim zaten rapor alabilirsem mayista baslarim okula haziranda okul kapaniyor. Temmuza kadar seminer var ama bi kac saat surer o bisi olmaz hatta oglumu yanimda bile goturebilirim. Yazinda baya buyur ikiside kisa olmazsa oglani kreze falan verecez kiza bakacak kv. Bi yolunu bulacaz yaniAman kil herif.o zaman KV bakacak dayanamam deyince ne olacak seni istenmi çıkartacak. Benim dediğim bayanı bulacaksınız ama kvdende taburlarında olacak
İnşallah bu planlar tuttar.bende kızı uyuttuydum birazda kendim uyudum.şimdi yatak keyfi yapıyoruz.Canim zaten rapor alabilirsem mayista baslarim okula haziranda okul kapaniyor. Temmuza kadar seminer var ama bi kac saat surer o bisi olmaz hatta oglumu yanimda bile goturebilirim. Yazinda baya buyur ikiside kisa olmazsa oglani kreze falan verecez kiza bakacak kv. Bi yolunu bulacaz yani
Ohh ne iyi etmisini valla ben o kadar bitigimki gozlerim kapaniyo kiz uyudu azcik yatiim desem oglan durdurmuyo gozumden uyku akiyoİnşallah bu planlar tuttar.bende kızı uyuttuydum birazda kendim uyudum.şimdi yatak keyfi yapıyoruz.
Senin işin çok zor ya bende dun gece nöbet tuttumda bu gece ne olur belli değil dinleneyim dedim senin işin zor anacim biri gelecekte ikisini alacak sennuyuyacaksin ancak öyle dinlebirsinOhh ne iyi etmisini valla ben o kadar bitigimki gozlerim kapaniyo kiz uyudu azcik yatiim desem oglan durdurmuyo gozumden uyku akiyo
Kanamami sari akintimi devam ediyoKızlar merhaba,doğumdan sonra yaklaşık on gün kanamam oldu sonra kesildi kahverengi gelmeye başladı o da bitti ardından sarı akintim gelmeye başladı beraberinde de karın ağrısı şimdi karın agrim yok ama akintim devam ediyor doktora da kırkından sonra gidemedim böyle bi şey yasadiniz mı? Zeymur senin bu konuda da bi fikrin vardır
Evet ancak ikisi birden uyicakta bende uyicsm oda cok zor kizin atesi cikmaya basladi bide onu takip etmem lazim gece boyunca. Oglumun gece teroru sorunu var bu aralar gecede duzgun uyuyamiyorim yaniSenin işin çok zor ya bende dun gece nöbet tuttumda bu gece ne olur belli değil dinleneyim dedim senin işin zor anacim biri gelecekte ikisini alacak sennuyuyacaksin ancak öyle dinlebirsin
Kanamam yok sadece sarı akıntim varKanamami sari akintimi devam ediyo
Oğlanı gece kvdrn yanına alsa.idare edemezmi.kiskaniyorya o kızı o yüzden öyle yapılır demiEvet ancak ikisi birden uyicakta bende uyicsm oda cok zor kizin atesi cikmaya basladi bide onu takip etmem lazim gece boyunca. Oglumun gece teroru sorunu var bu aralar gecede duzgun uyuyamiyorim yani
O normal cnm akintin hormonlarla falann alakali bisi zamanla seffaflasacakKanamam yok sadece sarı akıntim var
Yatmiyoki onla gece uyanip yanima geliyo aglaya aglaya kizin yanimda oldugunu biliyo yaOğlanı gece kvdrn yanına alsa.idare edemezmi.kiskaniyorya o kızı o yüzden öyle yapılır demi
Allah sabır kolaylık versinYatmiyoki onla gece uyanip yanima geliyo aglaya aglaya kizin yanimda oldugunu biliyo ya
Amiinn omrumden omur gitti su 2 ayda 20 yil yaslandim ruhum coktu resmen yaAllah sabır kolaylık versin
Benim tek çocukla çöktü seninkinin cokmuycekAmiinn omrumden omur gitti su 2 ayda 20 yil yaslandim ruhum coktu resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?