- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.101
Ben uykusuz ben yorgun ben acilarin anasiyimNabersiniz bacilar
Ay bide yalniz olsam napardim ben ya yardim eden olmasina raen siyirmak uzereyimBenim tek çocukla çöktü seninkinin cokmuycek
Kucuk ceylan mode onBen uykusuz ben yorgun ben acilarin anasiyim
Olduk cnm bi ara yukselmeye basladi da simdi bisi yok cok sukur. Takipteyimzey-mur asi oldunuz demi bugun gecmis olsun atesi yoktur umarim
Aynen pyleyim valla kafami tutamiyom artik. Pat gidiyo uykusuzluktan ama kiz uyumadiKucuk ceylan mode on
Beni uyutmadiklari gecelere saysinlarAnamm yanmislar seninkiler desene
Zor isin iki cocukla allah kolaylik versin canim baba baba olaydi biraz bakaydi iyiydiBeni uyutmadiklari gecelere saysinlar
Ay onun babaligina ben. Kizin atesi yukseliyo dusuruyorum cani yaniyo suaturuyorum ancak arada bi geliyo bakiyo neyse biseyi yok cocugun diyo. Biseyi varken ugruyonmuda hbrin olsun.Zor isin iki cocukla allah kolaylik versin canim baba baba olaydi biraz bakaydi iyiydi
Oyle olmasi insani daha yoruyo biraz destek olsa sanada iyi gelir ama nerdeAy onun babaligina ben. Kizin atesi yukseliyo dusuruyorum cani yaniyo suaturuyorum ancak arada bi geliyo bakiyo neyse biseyi yok cocugun diyo. Biseyi varken ugruyonmuda hbrin olsun.
SlmSelam uykusuz anneler
Slm kacak nerdesinSelam uykusuz anneler
Senin zilli daha uyumadi kizmi
Sorma herif telefonu aldı.bende ses edemedimSlm kacak nerdesin
Ya zaten bunyem bitik psikoloji desen yerin dibine girdi artik bi destek bi dayanak ariyo insan. Kocandab baska kim olabilir ama nrrdee. Bana soruyo kizin durumunu oyle ogreniyoOyle olmasi insani daha yoruyo biraz destek olsa sanada iyi gelir ama nerde
Niye aldi be isini vardi kontrol montrol ayaklarimiSorma herif telefonu aldı.bende ses edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?