- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.121
Sorması da önemliYa zaten bunyem bitik psikoloji desen yerin dibine girdi artik bi destek bi dayanak ariyo insan. Kocandab baska kim olabilir ama nrrdee. Bana soruyo kizin durumunu oyle ogreniyo
Yok ya uyusa kafami yastiga koymadan uyicamSenin zilli daha uyumadi kizmi
Sanmam kiz. O öyle şey düşünmez.kendi teli kotuya.zor geziyor nette arada alır benimkiniNiye aldi be isini vardi kontrol montrol ayaklarimi
Canim benim esimin yumusak karnidir saglik. Asiru hassastir saglik konusunda 40kat yabanci hastayim dese ilgilenir. Bi zahmet kendi yaptigi cocukla daha fazla ilgilensinSorması da önemli
Benimkinin uyuttuydum geri uyandı üstüne bide bana trip attiYok ya uyusa kafami yastiga koymadan uyicam
Himm iyi bakiim.Sanmam kiz. O öyle şey düşünmez.kendi teli kotuya.zor geziyor nette arada alır benimkini
Ayy bu adamdan sana bi yaranamadi gittiCanim benim esimin yumusak karnidir saglik. Asiru hassastir saglik konusunda 40kat yabanci hastayim dese ilgilenir. Bi zahmet kendi yaptigi cocukla daha fazla ilgilensin
Atar anam bu kizlar fenaBenimkinin uyuttuydum geri uyandı üstüne bide bana trip atti
Suan bana kafam kadar tek tas alsa yaranamaz o moddayim yani. O ladar yorgun ve gerginimki aksam kb yo azarladim. Ayip oldu biraz ama o kadar tahamulsuzumki agzimdan ciktiAyy bu adamdan sana bi yaranamadi gitti
Halden anliyirsa birsey demez.olmadı laf arasında kusura bakma dersin.halini giriyorlardir herhaldeSuan bana kafam kadar tek tas alsa yaranamaz o moddayim yani. O ladar yorgun ve gerginimki aksam kb yo azarladim. Ayip oldu biraz ama o kadar tahamulsuzumki agzimdan cikti
Sen daha yolun basindasin ilerde ne tripler goreceksinAtar anam bu kizlar fena
Ya kiz kucagimdaydi oglanda gelip seviyodu kardesini benim zaten hic halim yok dalmisim 2dakka oglanda kizin yuzune dokunuyo parmakliyo demek daha dogru olur. Bana kizim cocuk napiyo hic bakmiyon cocuga sakin biraz kizi dedi. Bende sinir zaten tavan 1 3 5 kere sakindim diyelim heran sakinamam ya birbirlerinden diye tersledim biraz alingandir kendisi baya bi ama yani oglan bisi yapmiyodu bu 1 ayakta duramadigimi goruyo gece uyuyamadigimi falan ablatmistim olaydan daha 5 dakka once. Biyere dalmam cok normal bu benim ilgilenmedigimi gostermezkiHalden anliyirsa birsey demez.olmadı laf arasında kusura bakma dersin.halini giriyorlardir herhalde
Ben onun stajini oglumda yasiyorum zaten saolsun yapmadigi trip kalmiyoSen daha yolun basindasin ilerde ne tripler goreceksin
Günaydın zeymur doğru diyosun.nasılsın bakimGunaydinMazef nasilsa senden baska kimse olmuyo burda bi sana gunaydin diyom:))
Fena diil yorgun uykusuz olmami saymazsak iyiyimGünaydın zeymur doğru diyosun.nasılsın bakim
Bende bi gün esin dediki doğalgaz kartını verde gaz alım.sabah kalktim yorgunum tabi srnbyat dedi bana bende kart aklıma geldi cuzdandan kartı çıkartın gaz diye okudum koydum ne olur ne olmaz diyede cüzdanı açık bıraktım. Akşam eşim diyoki ehliyetini niye cikartin.Az once yaptigim seyi sana anlatiim kafamin nasil oldugunu anla. Kv sabah telini bulamadi bi caldirda buliim dedi. Bende caldirdim bulunca kapat dedi kapattim bende sonra ekranda arama diye cikiyo ya guya orda arama diyo diye ona basiyorum. Ona basinca aramicak guya o kafadayim yani
Kafalar gidik anneler kulubu oldu burasi ya.Bende bi gün esin dediki doğalgaz kartını verde gaz alım.sabah kalktim yorgunum tabi srnbyat dedi bana bende kart aklıma geldi cuzdandan kartı çıkartın gaz diye okudum koydum ne olur ne olmaz diyede cüzdanı açık bıraktım. Akşam eşim diyoki ehliyetini niye cikartin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?