2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Suan bana kafam kadar tek tas alsa yaranamaz o moddayim yani. O ladar yorgun ve gerginimki aksam kb yo azarladim. Ayip oldu biraz ama o kadar tahamulsuzumki agzimdan cikti
Halden anliyirsa birsey demez.olmadı laf arasında kusura bakma dersin.halini giriyorlardir herhalde

Halden anliyirsa birsey demez.olmadı laf arasında kusura bakma dersin.halini giriyorlardir herhalde
Ya kiz kucagimdaydi oglanda gelip seviyodu kardesini benim zaten hic halim yok dalmisim 2dakka oglanda kizin yuzune dokunuyo parmakliyo demek daha dogru olur. Bana kizim cocuk napiyo hic bakmiyon cocuga sakin biraz kizi dedi. Bende sinir zaten tavan 1 3 5 kere sakindim diyelim heran sakinamam ya birbirlerinden diye tersledim biraz alingandir kendisi baya bi ama yani oglan bisi yapmiyodu bu 1 ayakta duramadigimi goruyo gece uyuyamadigimi falan ablatmistim olaydan daha 5 dakka once. Biyere dalmam cok normal bu benim ilgilenmedigimi gostermezki

Az once yaptigim seyi sana anlatiim kafamin nasil oldugunu anla. Kv sabah telini bulamadi bi caldirda buliim dedi. Bende caldirdim bulunca kapat dedi kapattim bende sonra ekranda arama diye cikiyo ya guya orda arama diyo diye ona basiyorum. Ona basinca aramicak guya o kafadayim yani

Bende bi gün esin dediki doğalgaz kartını verde gaz alım.sabah kalktim yorgunum tabi srnbyat dedi bana bende kart aklıma geldi cuzdandan kartı çıkartın gaz diye okudum koydum ne olur ne olmaz diyede cüzdanı açık bıraktım. Akşam eşim diyoki ehliyetini niye cikartin.

Kafalar gidik anneler kulubu oldu burasi ya.kiz hala mizirdaniyomu geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…