- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.141
Yok artık level atladı.biranda curlamaya basladiKafalar gidik anneler kulubu oldu burasi ya.kiz hala mizirdaniyomu geceleri
Buyumustur annesi artik sana cvpta verir cadiYok artık level atladı.biranda curlamaya basladi
Aman ya zaten kafa bi milyon kimsenin lafini sozunu cekemicem kendileri soleyip kendileri dinliyoKp olayıda.aman herkezde için geçerli bu biz bilmiyoruz çocuk bakmayı.ilk cocuumuz ya bunlar bizim bilemeyiz o yüzden dışarıdan müdahale lazım bize tamam kızı oğlundan sakinmanngerek ama her zamanda sakinirsan hep kacirirsan ne olacak onu düşünen yok
Veriyor.bazen uyutim diye ugrasioym uyumuyor bana bakıp bakıp bagiriyor.kucağına oturuyorum bana biseyler diyor aman çok sıkıcıyiz beBuyumustur annesi artik sana cvpta verir cadi
Nolcakti eglenecek ne halimiz var heralde sıkıci olcaz. Annelik monoton ve sıkıci hayatin ta kendisi zatenVeriyor.bazen uyutim diye ugrasioym uyumuyor bana bakıp bakıp bagiriyor.kucağına oturuyorum bana biseyler diyor aman çok sıkıcıyiz be
Ben kendinden çok sıkılıyor un ya insan içine cijasim gelmiyor.çünkü hep çocuktan bahsediyorum.dönüyorum dolaşıyorum bakıyorum gene çocuktan bahsediyorum.e karışımdaki benimle konuşup ne yapsın diyorum.bu seferde bunalıma gidiyorum benim hayatım hrpmi böyle olacak diyeNolcakti eglenecek ne halimiz var heralde sıkıci olcaz. Annelik monoton ve sıkıci hayatin ta kendisi zaten
Cocugu olan kadinlarin hepsi boyle merak etme. Bizim ogretmenler odasinda tum gun cocuklar konusuluyor benim kiz sunu yapti oglan konustu kiz yemek yemiyo hep aybi muhabbetler yani. Sana has bisi diil.Ben kendinden çok sıkılıyor un ya insan içine cijasim gelmiyor.çünkü hep çocuktan bahsediyorum.dönüyorum dolaşıyorum bakıyorum gene çocuktan bahsediyorum.e karışımdaki benimle konuşup ne yapsın diyorum.bu seferde bunalıma gidiyorum benim hayatım hrpmi böyle olacak diye
Ben bekarken.liseden sınıf arkadaşıma denk gelmiş çocuğu olmuş.5-6 yasinda konusuoruz işte napalim bizde çocukla ugrasioruz bütün vaktimi alıyor bilmemneyi.sürekli çocuk.çocuk 20 cm yüksekliğinde 30 cm genisliginde bir yere cikti bagiriyor oğlum dusersin.ayy o kızdan o kadar soymustunki.hep çocuktan bahsediyor diye.sindibbende öyle oldumCocugu olan kadinlarin hepsi boyle merak etme. Bizim ogretmenler odasinda tum gun cocuklar konusuluyor benim kiz sunu yapti oglan konustu kiz yemek yemiyo hep aybi muhabbetler yani. Sana has bisi diil.
Bosuna demiyolar bekara bosanmak kolay diye. O hesap bekarken evlilikle ilgili bisi bilmiyosunki. Hersey gulluk gulistanlik o zaman sonradan anliyosun hanyayi konyayiBen bekarken.liseden sınıf arkadaşıma denk gelmiş çocuğu olmuş.5-6 yasinda konusuoruz işte napalim bizde çocukla ugrasioruz bütün vaktimi alıyor bilmemneyi.sürekli çocuk.çocuk 20 cm yüksekliğinde 30 cm genisliginde bir yere cikti bagiriyor oğlum dusersin.ayy o kızdan o kadar soymustunki.hep çocuktan bahsediyor diye.sindibbende öyle oldum
Uyumasin zorlabuyutma uykusu gelince mizirdanir zaten benim oglanda uyumak istemedi bendenzorlamamk icin bekliyorum birazdan kendi gelir uykum var diyeZarzor uyuttum ağlayarak uyandı.ta gözünden yaş geldi şimdide acti gözünü uyumuyor
Esnedide uyuttum kız ne bilim.uyuyduyda.şimdide oyun oynuyor.Uyumasin zorlabuyutma uykusu gelince mizirdanir zaten benim oglanda uyumak istemedi bendenzorlamamk icin bekliyorum birazdan kendi gelir uykum var diye
Onunkinde şairiydi bence.suanki kafamla düşünüyorum genede asiriydiBosuna demiyolar bekara bosanmak kolay diye. O hesap bekarken evlilikle ilgili bisi bilmiyosunki. Hersey gulluk gulistanlik o zaman sonradan anliyosun hanyayi konyayi
Ben genel konustum arkadasin icin diil tanimam etmem belki taki tili falan bisodor evhamli yada fazla pimpirikli gerci hepsi aynidaOnunkinde şairiydi bence.suanki kafamla düşünüyorum genede asiriydi
Aman ahh ahhBen genel konustum arkadasin icin diil tanimam etmem belki taki tili falan bisodor evhamli yada fazla pimpirikli gerci hepsi aynida
Sorun sorun diyorum hep kalıyor senin kız ne yaptı.iyimiydi gece.Ben genel konustum arkadasin icin diil tanimam etmem belki taki tili falan bisodor evhamli yada fazla pimpirikli gerci hepsi aynida
Fena diildi ya cok sukurbatesi yukselmedi. Azcik mirin kirin ettide o kadarina raziydim. Oglan koti bu aralar ya artik yasindanmi kiskancliktanmi ikisi birden mi bilemedimSorun sorun diyorum hep kalıyor senin kız ne yaptı.iyimiydi gece.
İki birden dır.tam onunda sıkıntılı günleri baslicakti normalde kardeş gelince üstüne bide kıskançlık eklendi.onada kiyamam yavrum ne yapsinFena diildi ya cok sukurbatesi yukselmedi. Azcik mirin kirin ettide o kadarina raziydim. Oglan koti bu aralar ya artik yasindanmi kiskancliktanmi ikisi birden mi bilemedim
Oyla tabi kuzum yine iyi kendi kendine oynuyo simdi kiskancligi olmasa hic zulmu yok yavrumunİki birden dır.tam onunda sıkıntılı günleri baslicakti normalde kardeş gelince üstüne bide kıskançlık eklendi.onada kiyamam yavrum ne yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?