- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.161
Bide şey var tabi kış geldi evden çıkamıyor soğuk.güneş gormuiruz.ondanda oluirOyla tabi kuzum yine iyi kendi kendine oynuyo simdi kiskancligi olmasa hic zulmu yok yavrumun
Haklisin yazin eve girmiyodu aksama kadar disardaydi simdi evden cikamiyor bunaliyor enerji atacak yere yokBide şey var tabi kış geldi evden çıkamıyor soğuk.güneş gormuiruz.ondanda oluir
Az kaldı az.havalar az isinsin çıkar yineHaklisin yazin eve girmiyodu aksama kadar disardaydi simdi evden cikamiyor bunaliyor enerji atacak yere yok
Adanada falan olsak cikaririm yinede buranin havasi cok sert hasta olur diye korkuyorumAz kaldı az.havalar az isinsin çıkar yine
Sizin orası nereydiAdanada falan olsak cikaririm yinede buranin havasi cok sert hasta olur diye korkuyorum
Cehennemin dibindeyim buyur gelSizin orası nereydi
Sicaksa neden olmasinCehennemin dibindeyim buyur gel
Gunluk guneslik suan ama sogukSicaksa neden olmasin
Bura aynı güneş.babamızı aradım güneş var ama nasıl hava diye.kesiyor dedi.kaldık yine evde ama kız çok bunaldim.uyumak istemeyisidr ondanGunluk guneslik suan ama soguk
Cok soguk disari cikilmaz. Cocuklarda hakli ama napalim. Benim kiz uyudu oglan uyumuyo ben ayakta uyuyom oyyy oyyyBura aynı güneş.babamızı aradım güneş var ama nasıl hava diye.kesiyor dedi.kaldık yine evde ama kız çok bunaldim.uyumak istemeyisidr ondan
Yazık canim sana ya.geçer gider hatta unutulur bile bu günlerde geçene kadar zor yaniCok soguk disari cikilmaz. Cocuklarda hakli ama napalim. Benim kiz uyudu oglan uyumuyo ben ayakta uyuyom oyyy oyyy
Gecer gecerde insani yorup geciyo iste napalim annelik zor zanaat. Bosuna cennet analarin ayagi altina verilmemis. Kolay olsa mukafati oyle buyuk olurmuyduKiyamam sana kiz
Yazık canim sana ya.geçer gider hatta unutulur bile bu günlerde geçene kadar zor yani
Orası da öyle tabiGecer gecerde insani yorup geciyo iste napalim annelik zor zanaat. Bosuna cennet analarin ayagi altina verilmemis. Kolay olsa mukafati oyle buyuk olurmuydu
Kb geldi oglana ben bakiimd3 sen biraz uyu kizim dedi. Saolsun o ilgilenirken uyumusim biraz nasil dinlendim varya 1 saat uykuylaOrası da öyle tabi
Ayy öyle oluyor kız.o bi saat bi gece gibi geliyor insana.bak halden almiyormus kp.Kb geldi oglana ben bakiimd3 sen biraz uyu kizim dedi. Saolsun o ilgilenirken uyumusim biraz nasil dinlendim varya 1 saat uykuyla
Ya zaten diyorum ya o alir gezdirir cocugu diye. O olmasa cocuk evde tikili kalacak. Aksilik bende adamdandiilki benim sinirler harap olunca sorun orda basliyoAyy öyle oluyor kız.o bi saat bi gece gibi geliyor insana.bak halden almiyormus kp.
Neyse demekki alınmamış dün sanaYa zaten diyorum ya o alir gezdirir cocugu diye. O olmasa cocuk evde tikili kalacak. Aksilik bende adamdandiilki benim sinirler harap olunca sorun orda basliyo
Demekki ole yada alinsada halimi bildiginden hosgordu gecistirdiNeyse demekki alınmamış dün sana
Bencede öyle olmuştur.benimde ki uyuuydu kafayı dinliyordum. Karının biri zilr bastı beni görünce filanca evdemi dedi bilmiirdum dedin ben senin zileni basım diyor. Yok ben bina kapisi nin sesini duyunca hem kapıya kosarim kim geldi diye.Demekki ole yada alinsada halimi bildiginden hosgordu gecistirdi
Allahi ya bende deli oluyorum zirt diye zile basilinca. Kapiya yazi asacam bebek var zile basma diye. Kiz neysede oglan sesi duyunca uyaniyo bidahada uyumuyo. Benim uyku hafif uyurken basarlarsa bende uyanip uyuyamiyom.Bencede öyle olmuştur.benimde ki uyuuydu kafayı dinliyordum. Karının biri zilr bastı beni görünce filanca evdemi dedi bilmiirdum dedin ben senin zileni basım diyor. Yok ben bina kapisi nin sesini duyunca hem kapıya kosarim kim geldi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?