2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bura aynı güneş.babamızı aradım güneş var ama nasıl hava diye.kesiyor dedi.kaldık yine evde ama kız çok bunaldim.uyumak istemeyisidr ondan
Cok soguk disari cikilmaz. Cocuklarda hakli ama napalim. Benim kiz uyudu oglan uyumuyo ben ayakta uyuyom oyyy oyyy

Kiyamam sana kiz

Yazık canim sana ya.geçer gider hatta unutulur bile bu günlerde geçene kadar zor yani
Gecer gecerde insani yorup geciyo iste napalim annelik zor zanaat. Bosuna cennet analarin ayagi altina verilmemis. Kolay olsa mukafati oyle buyuk olurmuydu

Ayy öyle oluyor kız.o bi saat bi gece gibi geliyor insana.bak halden almiyormus kp.
Ya zaten diyorum ya o alir gezdirir cocugu diye. O olmasa cocuk evde tikili kalacak. Aksilik bende adamdandiilki benim sinirler harap olunca sorun orda basliyo

Demekki ole yada alinsada halimi bildiginden hosgordu gecistirdi
Bencede öyle olmuştur.benimde ki uyuuydu kafayı dinliyordum. Karının biri zilr bastı beni görünce filanca evdemi dedi bilmiirdum dedin ben senin zileni basım diyor. Yok ben bina kapisi nin sesini duyunca hem kapıya kosarim kim geldi diye.

Allahi ya bende deli oluyorum zirt diye zile basilinca. Kapiya yazi asacam bebek var zile basma diye. Kiz neysede oglan sesi duyunca uyaniyo bidahada uyumuyo. Benim uyku hafif uyurken basarlarsa bende uyanip uyuyamiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…