2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Allahi ya bende deli oluyorum zirt diye zile basilinca. Kapiya yazi asacam bebek var zile basma diye. Kiz neysede oglan sesi duyunca uyaniyo bidahada uyumuyo. Benim uyku hafif uyurken basarlarsa bende uyanip uyuyamiyom.
Hafif olsun ağır olsun ayağa kalkınca uyku dağılıyor.benimkide zilden sonra uyandı.uyumadi.bide korkuyordum benimki canın nasıl sıçradı zil çalınca

Hafif olsun ağır olsun ayağa kalkınca uyku dağılıyor.benimkide zilden sonra uyandı.uyumadi.bide korkuyordum benimki canın nasıl sıçradı zil çalınca
Kiyamam ben ona ya. Uykuda dagildi tabi. Senin dinlenmede hayal oldu

Kız senin herifte yeni gariplikler varmi
Ya ne biliim yapiyo bisilerde gercek amacini anlayana kadar takipteyim. Su aralar telefon hep ortada bilgisayar hep acik. Devamli facede gezinirken goruyom bunu ama odaya habersizde girsem hep arabalara bakiyo oluyo. Bazen ozellikle sessizce gidiyom bakiyom yine facede araba bakiyo. Onceleri teli kose bucak sakliyodu. Ama bu onceleriden kastim ben yedigi haltlari farkettikten sonra. Ben odaya girince sayfalari falan degistiriyodu. Simdi telde de bisi yapsa bilgisayardada olsa ne yapiyosa gozumun onunde yapiyo. Gelen msjlara falan acip bakiyo cvp yaziyo.

Güvenini kazanmaya çalışıyor olabilir

Kız şey yapsana hanibbisy aldirdiydin buna oğlanlar yap dediydinya buda sen yap dediydinya okuzluk zamanlarında .bundan öyle birşey işte bakalım napacak
Himm onu yaptilar sonradan beraber de simdi ne istesemki bi dusinmek lazim

Şaka bi yana da kafa yoracagi birşey olsun öyle yalandan geliştirip bırakacağı birşey olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…