- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.181
Hafif olsun ağır olsun ayağa kalkınca uyku dağılıyor.benimkide zilden sonra uyandı.uyumadi.bide korkuyordum benimki canın nasıl sıçradı zil çalıncaAllahi ya bende deli oluyorum zirt diye zile basilinca. Kapiya yazi asacam bebek var zile basma diye. Kiz neysede oglan sesi duyunca uyaniyo bidahada uyumuyo. Benim uyku hafif uyurken basarlarsa bende uyanip uyuyamiyom.
Kiyamam ben ona ya. Uykuda dagildi tabi. Senin dinlenmede hayal olduHafif olsun ağır olsun ayağa kalkınca uyku dağılıyor.benimkide zilden sonra uyandı.uyumadi.bide korkuyordum benimki canın nasıl sıçradı zil çalınca
Aynen öyle oldu aman napim dinlenemmde uyarısını bi gorseydin gider kadını merdivenden iteklerdinKiyamam ben ona ya. Uykuda dagildi tabi. Senin dinlenmede hayal oldu
Ittirevereydin yaAynen öyle oldu aman napim dinlenemmde uyarısını bi gorseydin gider kadını merdivenden iteklerdin
Demi bi içim sogurduIttirevereydin yauyku sersemiydim olmus bi hata derdin
Ya ne biliim yapiyo bisilerde gercek amacini anlayana kadar takipteyim. Su aralar telefon hep ortada bilgisayar hep acik. Devamli facede gezinirken goruyom bunu ama odaya habersizde girsem hep arabalara bakiyo oluyo. Bazen ozellikle sessizce gidiyom bakiyom yine facede araba bakiyo. Onceleri teli kose bucak sakliyodu. Ama bu onceleriden kastim ben yedigi haltlari farkettikten sonra. Ben odaya girince sayfalari falan degistiriyodu. Simdi telde de bisi yapsa bilgisayardada olsa ne yapiyosa gozumun onunde yapiyo. Gelen msjlara falan acip bakiyo cvp yaziyo.Kız senin herifte yeni gariplikler varmi
Güvenini kazanmaya çalışıyor olabilirYa ne biliim yapiyo bisilerde gercek amacini anlayana kadar takipteyim. Su aralar telefon hep ortada bilgisayar hep acik. Devamli facede gezinirken goruyom bunu ama odaya habersizde girsem hep arabalara bakiyo oluyo. Bazen ozellikle sessizce gidiyom bakiyom yine facede araba bakiyo. Onceleri teli kose bucak sakliyodu. Ama bu onceleriden kastim ben yedigi haltlari farkettikten sonra. Ben odaya girince sayfalari falan degistiriyodu. Simdi telde de bisi yapsa bilgisayardada olsa ne yapiyosa gozumun onunde yapiyo. Gelen msjlara falan acip bakiyo cvp yaziyo.
Sanirim ama o oyle kolay diilGüvenini kazanmaya çalışıyor olabilir
Kolay değil ama artık bunun için çabalıyor olmasına iyi birseySanirim ama o oyle kolay diil
E orasi oyle tabiKolay değil ama artık bunun için çabalıyor olmasına iyi birsey
Kız şey yapsana hanibbisy aldirdiydin buna oğlanlar yap dediydinya buda sen yap dediydinya okuzluk zamanlarında .bundan öyle birşey işte bakalım napacakE orasi oyle tabi
Himm onu yaptilar sonradan beraber de simdi ne istesemki bi dusinmek lazimKız şey yapsana hanibbisy aldirdiydin buna oğlanlar yap dediydinya buda sen yap dediydinya okuzluk zamanlarında .bundan öyle birşey işte bakalım napacak
Bin parçalık pazil alıp berbaer yapsinlarHimm onu yaptilar sonradan beraber de simdi ne istesemki bi dusinmek lazim
Evet gercekten muhtesem fikirde az diilmi bin parcaBin parçalık pazil alıp berbaer yapsinlar
2000 de olurEvet gercekten muhtesem fikirde az diilmi bin parca
Dur bunu bi ben dusuniim sende dusunde aklina gelirse soylersin. Beyin firtinasi yapalimŞaka bi yana da kafa yoracagi birşey olsun öyle yalandan geliştirip bırakacağı birşey olmasin
Kızın çıkardığı gazlar beyin faaliyetlerini engelliyorDur bunu bi ben dusuniim sende dusunde aklina gelirse soylersin. Beyin firtinasi yapalim
Off o kadar fena diyosun yani. Sen halinensukret biz o gaLari cikarabilmek icin dakikalarca ugrasiyozKızın çıkardığı gazlar beyin faaliyetlerini engelliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?