- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.201
Ay kokmuyirda dünden beri gazman gibi hanı re zar zurt.az önce emzirsigim sure boyunca gaz çıkardı. Bazense çıkartınca dönüp yüzüme bakiyor.Off o kadar fena diyosun yani. Sen halinensukret biz o gaLari cikarabilmek icin dakikalarca ugrasiyoz
Kokmasin zaten kokarsa usutmus olur. Birak cikarsin. Ama ayaklarini sicak tut ayaklari usuyorsa ondanda cok gazli olurAy kokmuyirda dünden beri gazman gibi hanı re zar zurt.az önce emzirsigim sure boyunca gaz çıkardı. Bazense çıkartınca dönüp yüzüme bakiyor.
Patiksiz durdurma mda iki gundur öyle.bide akşam çorba içiyordu.binada bi iki verdim beğenmedi bu.bi kaşık uzattim dalginligina geldi ağzını acti bu.çorba ağzına gelince bi sasrdi hanı bir anda sıcak bisey içersinde ne yapcagini sasirsin sağa sola bakarsinya.vi yandan guldum bi yandan su verdim. Ayy çok komikdi tipiKokmasin zaten kokarsa usutmus olur. Birak cikarsin. Ama ayaklarini sicak tut ayaklari usuyorsa ondanda cok gazli olur
Allahim sapsik yerim ben onu. Ek gidaninda hem sıkıntisi hem rahatligi var bakalim bizim kiz napacakPatiksiz durdurma mda iki gundur öyle.bide akşam çorba içiyordu.binada bi iki verdim beğenmedi bu.bi kaşık uzattim dalginligina geldi ağzını acti bu.çorba ağzına gelince bi sasrdi hanı bir anda sıcak bisey içersinde ne yapcagini sasirsin sağa sola bakarsinya.vi yandan guldum bi yandan su verdim. Ayy çok komikdi tipi
Bizim daha tam başlamadik ek gıdaya ama çok zor ne yapacaksak.topikleri okuyorumda üzülüyorum yaAllahim sapsik yerim ben onu. Ek gidaninda hem sıkıntisi hem rahatligi var bakalim bizim kiz napacak
Aman allahim hadi bunu kutlayalim aurada biyerde visne suyu olacakti
Parti yapalım bu akşam huhuuuAman allahim hadi bunu kutlayalim aurada biyerde visne suyu olacakti
Tesekkur ederim su kimsesiz tipik olmasa asla bu namı alamazdimBen payimi isyerim o msjlarin yarisi bana ait banane banane ben olmasam nasi aktif olcaktinki
Niye uzuluyonkiBizim daha tam başlamadik ek gıdaya ama çok zor ne yapacaksak.topikleri okuyorumda üzülüyorum ya
Ya yemiyorlarmis mamayi anne sütumü reddenler falan sen hiç denk gelmesini.biri var çocuk altı aylık olmuş hala uç aylık kilosindaymis bebekNiye uzuluyonki
Sen zaten buraya aktif uye olmak icin geldin dimi. Topigimizi ve beni kullandin hain kariTesekkur ederim su kimsesiz tipik olmasa asla bu namı alamazdim
Ha o topikleri bende ne biliim ya genel konulardan bahsediyon sandim. Kiz xoxuklari yemek konusunda daha nazli oluyolar galiba coxukken bende yemezmisimYa yemiyorlarmis mamayi anne sütumü reddenler falan sen hiç denk gelmesini.biri var çocuk altı aylık olmuş hala uç aylık kilosindaymis bebek
Ya benim kızın agz tadida bir hos. Bir bebem reçel yemezmi bana soylermisinHa o topikleri bende ne biliim ya genel konulardan bahsediyon sandim. Kiz xoxuklari yemek konusunda daha nazli oluyolar galiba coxukken bende yemezmisim
Himm kem kum eeeeeSen zaten buraya aktif uye olmak icin geldin dimi. Topigimizi ve beni kullandin hain kari
Yemeyebilir. O aylarda daha sekeri falan bilmiyolar ya yadirgamis olabilirYa benim kızın agz tadida bir hos. Bir bebem reçel yemezmi bana soylermisin
Hayallerimle oynadin hani beni alacaktin evinin kadini cocuklarinin dadisi yapcaktinHimm kem kum eeeee
Bide benimki ekmekçi bir şeyi kaşıkla ver yemez ekmeğe ban ver yerYemeyebilir. O aylarda daha sekeri falan bilmiyolar ya yadirgamis olabilir
Kiz cocuga kilo aldircam diye ekmegi basmada sonra obez eden cocuguBide benimki ekmekçi bir şeyi kaşıkla ver yemez ekmeğe ban ver yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?