- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.221
Söz popüler üye olunca yapicamHayallerimle oynadin hani beni alacaktin evinin kadini cocuklarinin dadisi yapcaktin
Yok kız ağzında dışı yok onun yediği ekmekten ne olacakKiz cocuga kilo aldircam diye ekmegi basmada sonra obez eden cocugu
Yok banane inanmiyorum artik sana ben senden oncenpopuler uye oliimde gorSöz popüler üye olunca yapicam
Ben soliimde sonra bu cocuga nasi kilo verdirecem diye gezme buralardaYok kız ağzında dışı yok onun yediği ekmekten ne olacak
Kız ne diyim bir cevizin yarısı kadar ekmek içi yer en fazla.bu arada bugün çok hizlisin uyku sana yaramisBen soliimde sonra bu cocuga nasi kilo verdirecem diye gezme buralarda
Frkindamisin sen popüler üye olursan oda benim sayede olurYok banane inanmiyorum artik sana ben senden oncenpopuler uye oliimde gor
Ya evet iste enerjim yerine geldi. Cok hizliyimdir ben. Normal hayattada elim pratiktirde uyusuk oldugum tek yer varKız ne diyim bir cevizin yarısı kadar ekmek içi yer en fazla.bu arada bugün çok hizlisin uyku sana yaramis
Hicte bilem ben senden oncede vardim unuttun herhal. Sirf senden once populer olmak icin her topige yorum yapcamFrkindamisin sen popüler üye olursan oda benim sayede olur
O zaman yarış baslasinHicte bilem ben senden oncede vardim unuttun herhal. Sirf senden once populer olmak icin her topige yorum yapcam
Demek oyle ha bunu sen istedin. De nasi populer uye olunuyoki msj sayisimi uyelik yilimi onemli acep. Yilla alakaliysa bosuna kendimi yormiimO zaman yarış baslasin
Hangisi kiz.bazilari var heryere yaziyolar. Bende nerdeyse her basligi okuyom da ole hepsine yazmiyom. Bazisi cok sacma bazisi ilgi alanim olmuyo. Senin yuzunden onlaradami yazacam yaniBi tane kız var her topikte bir mesajı var maşallah karşılaşmadığı yer olmadı bizdemi onun gibi olucaz
Bende bilmiyorumDemek oyle ha bunu sen istedin. De nasi populer uye olunuyoki msj sayisimi uyelik yilimi onemli acep. Yilla alakaliysa bosuna kendimi yormiim
Benim yuzumden mi.hihh benimle inatlasan sensin bi kereHangisi kiz.bazilari var heryere yaziyolar. Bende nerdeyse her basligi okuyom da ole hepsine yazmiyom. Bazisi cok sacma bazisi ilgi alanim olmuyo. Senin yuzunden onlaradami yazacam yani
Bana sen nispet yapion gaza getiriyonBenim yuzumden mi.hihh benimle inatlasan sensin bi kere
He ya sorakta bosa ugrasmayakBende bilmiyorumbulup sormak lazım birine
Bi onur üyesi abla var tanıdığım ona sordum bakalım ne zaman cevap yaar bilmem cevabı alınca sana söylemeden kendim uygulamaya sokarimHe ya sorakta bosa ugrasmayak
Pisluuuk. Bende pro uye arkadaslarima sorarim hih.Bi onur üyesi abla var tanıdığım ona sordum bakalım ne zaman cevap yaar bilmem cevabı alınca sana söylemeden kendim uygulamaya sokarim
Rekabet dünyası yapacak bisey yokPisluuuk. Bende pro uye arkadaslarima sorarim hih.
Iyi olan kazansinRekabet dünyası yapacak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?