2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Valla benimki cok dusuncelidir dr arada boyle yapiyo ben de delleniyorm.. sinirlerim iyi degil.. evde tikili kaldim bunaldim.. ota boka takiyrm

Valla benimki cok dusuncelidir dr arada boyle yapiyo ben de delleniyorm.. sinirlerim iyi degil.. evde tikili kaldim bunaldim.. ota boka takiyrm
Saglam olanimiz varmi ki ya hepimizin sinirler bitik. Bahar geleydi bizim sinirlerde cixek acardi heriflere sarmaktan kurtulurduk

Konu secimin muhtesem yalniz kizim bilincaltinin nerelerde oldugu belli. Sen yapta sen ol

Lan bi adamın kapısını bi kisidemi çalmaz. Ben önemli değilde kizim çık sıkıldı artik
Calmaz bizimkinide calan yok alistim ben artik.allahtan aksam evde insan oluyoda 2 insan yuzu goruyom sohbet ediyorum benim cocugk disari cikiyo ben evdeyim

Calmaz bizimkinide calan yok alistim ben artik.allahtan aksam evde insan oluyoda 2 insan yuzu goruyom sohbet ediyorum benim cocugk disari cikiyo ben evdeyim
Aman su kış bitseydi.ben çıkabiliyordu.benimki karışmaz çıkmama.kizimla çıkar en azından markete giderdik havamiz değişirdi.yavrum öyle camdan bakıyor. Ayy sınır oluyorum komsularima

Aman su kış bitseydi.ben çıkabiliyordu.benimki karışmaz çıkmama.kizimla çıkar en azından markete giderdik havamiz değişirdi.yavrum öyle camdan bakıyor. Ayy sınır oluyorum komsularima
Aman bizim komsular gelmek istediler kac kere biz kabul edemedik esimden dolayi

Aman bizim komsular gelmek istediler kac kere biz kabul edemedik esimden dolayi
Senin esinde bir hos .benimkiler toplu çağırınca gelir öyle bir sorunumuz yok yanı ama gel Gorki bir ay çıkmayı evden gelip kalmazlar kapıyı nasılsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…