- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.261
Senin yaninsa gitmiyosa benim soylediklerimle hic gitmezGitti çocuğun psikoloji
Valla acanim benim kocamdan dolayi kasarlanmis bi sinir sistemim mevcut boyle seylere takilmiyorum bile artik. Erkekler kadinin ihtiyaclarini dusunemiyor. Illaki soylemek gerekiyor. Onun berberi 10dk bekler ama bebek 2 dakka beklemez bunu dusunemiyorlar.sende hic uzulme aglama boyle bisey icin canini sıkmana degmez
zey-mur ben aktif üyeyim en aktif üye benim. fermante sen bunlarami uzuluyon.ben akşam çocuğu uyuturum ben banyoya girimmi derim ya çocuk Uyanırsa der.bir kaç kere böyle oldu.ustune bide ertesibgun sen kokuyosun yikansana dedi.sabrimi olcuyor zaar.o günden beri kızı uyuyunca koşarak banyoya gidiyorum.erkek milleti böyle işte.
Onun yanında normal davraniyorum bikereSenin yaninsa gitmiyosa benim soylediklerimle hic gitmez
He senin normal hallerinde varOnun yanında normal davraniyorum bikere
Saglam olanimiz varmi ki ya hepimizin sinirler bitik. Bahar geleydi bizim sinirlerde cixek acardi heriflere sarmaktan kurtulurdukValla benimki cok dusuncelidir dr arada boyle yapiyo ben de delleniyorm.. sinirlerim iyi degil.. evde tikili kaldim bunaldim.. ota boka takiyrm
He senin normal hallerinde var
Aglama aglama tamam normalsin
Bana normal dediAglama aglama tamam normalsin
Popüler üye olcanya oda yorum istemisNapacam ben bunu kiz ne diye attin linki
Bende ole dusunmustum zatenSıkıntıdan bunlar ablasi
Lan bi adamın kapısını bi kisidemi çalmaz. Ben önemli değilde kizim çık sıkıldı artikBende ole dusunmustum zaten
Calmaz bizimkinide calan yok alistim ben artik.allahtan aksam evde insan oluyoda 2 insan yuzu goruyom sohbet ediyorum benim cocugk disari cikiyo ben evdeyimLan bi adamın kapısını bi kisidemi çalmaz. Ben önemli değilde kizim çık sıkıldı artik
Aman su kış bitseydi.ben çıkabiliyordu.benimki karışmaz çıkmama.kizimla çıkar en azından markete giderdik havamiz değişirdi.yavrum öyle camdan bakıyor. Ayy sınır oluyorum komsularimaCalmaz bizimkinide calan yok alistim ben artik.allahtan aksam evde insan oluyoda 2 insan yuzu goruyom sohbet ediyorum benim cocugk disari cikiyo ben evdeyim
Aman bizim komsular gelmek istediler kac kere biz kabul edemedik esimden dolayiAman su kış bitseydi.ben çıkabiliyordu.benimki karışmaz çıkmama.kizimla çıkar en azından markete giderdik havamiz değişirdi.yavrum öyle camdan bakıyor. Ayy sınır oluyorum komsularima
Senin esinde bir hos .benimkiler toplu çağırınca gelir öyle bir sorunumuz yok yanı ama gel Gorki bir ay çıkmayı evden gelip kalmazlar kapıyı nasılsın diyeAman bizim komsular gelmek istediler kac kere biz kabul edemedik esimden dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?