- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.241
Iyi olan kazansin
Slm cnmNe yarisina girdiniz kiz
Valla acanim benim kocamdan dolayi kasarlanmis bi sinir sistemim mevcut boyle seylere takilmiyorum bile artik. Erkekler kadinin ihtiyaclarini dusunemiyor. Illaki soylemek gerekiyor. Onun berberi 10dk bekler ama bebek 2 dakka beklemez bunu dusunemiyorlar.sende hic uzulme aglama boyle bisey icin canini sıkmana degmezGunaydin kizlar..accik dertleseyim sizle sabah sabah hic enerjim yok canim sıkkın..
Gece kizim 4 kez kalkti enerjiyi bitirdi bende.. hadi o neyse az cok alisigim.. esime dedim 5dk gec cik da bi banyo yapim.. gec kaliyorum daha berbere gitcem dedi. Halbuki alarmi 9.a kurmus ve hazirlanmis uzanmis salona dinleniyodu.. ben de alarmi calinca sordum zaten.. kiz 8de uyaninca kalkti hazirlandi.. iyi tmm dedim kiz uyuyunca yaparim sen git.. dedim ama moralim cok bozuldu insan 5dk.sini ayirmaz mi? aksam da yoktu yine ben down durumdaydim.. ben "sen git" deyince git gir hadi bekliyim dedi.. dedi de ne kiymeti kaldi beni dusunmedigini gordum bikere sonra zoraki soylese ne olacak.. bogazim dugumlendi bisi diyemedim belli de etmedim uzuldugumu.. bugun kendi kendime aglar dururum artik.
En aktifmis peh pabucumun aktifi sendezey-mur ben aktif üyeyim en aktif üye benim. fermante sen bunlarami uzuluyon.ben akşam çocuğu uyuturum ben banyoya girimmi derim ya çocuk Uyanırsa der.bir kaç kere böyle oldu.ustune bide ertesibgun sen kokuyosun yikansana dedi.sabrimi olcuyor zaar.o günden beri kızı uyuyunca koşarak banyoya gidiyorum.erkek milleti böyle işte.
HihhEn aktifmis peh pabucumun aktifi sende
Senin yorum yaptigin konulari bulup sabote etcem seni
Hodri meydanSenin yorum yaptigin konulari bulup sabote etcem seni
Sen bana meydan okuyosun olemi gomecem seni kk nin sayfalarinaHodri meydan
Göm beni bebegimSen bana meydan okuyosun olemi gomecem seni kk nin sayfalarina
Ohom ohom noluyo beGöm beni bebegim
CoştumOhom ohom noluyo be
Kız fırsat vermiyorKocana cos anacim. Hormonlarin tavan yapti heralde.
Kucuk hanim azcik musade et uyuda annende dinlensin. Gitsin babanla cossun eglensin. Sonra bana yukseliyo. Hic hos olmuyoBurda kar var çocuklar oynuyor yokustan kayiyorlar benim kısa onları gördü.biseyler dedi onlara.dışarı istiyor yavrum.uyutucam hüngür hungur agliyor
Gitti çocuğun psikolojiKucuk hanim azcik musade et uyuda annende dinlensin. Gitsin babanla cossun eglensin. Sonra bana yukseliyo. Hic hos olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?