- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.641
Kız ben çabuk bezerim.çabuk içime kapanirim.şunda içine kapandim.mücadele etmiyorum ne dersen tamam diyorum.içime kapandigimin farkindami dersen hayır.bazen olmasını hiç istemedim yada çok istediğim birşey olursa ugrasirsin yoksa ona uyuyorum.ha birgün patlarmisin dersen....... Allah hepimizi o günden korusunKiz siz yine iyi geciniyonuz. Ikinizde dedigim dedik burclarsiniz. Ikinizde yonetmeyi seversiniz. Kim kime soz gecirebilirse artik.
Farketmesini beklersen yandin. O farketmis olsa bile umursamaz. Burnundan kil aldirmaz bogalar canim. Senin canin yansin diye sirf sevmedigin seyleri bile yapip söylüyo olabilir. Öylede giciklar.Kız ben çabuk bezerim.çabuk içime kapanirim.şunda içine kapandim.mücadele etmiyorum ne dersen tamam diyorum.içime kapandigimin farkindami dersen hayır.bazen olmasını hiç istemedim yada çok istediğim birşey olursa ugrasirsin yoksa ona uyuyorum.ha birgün patlarmisin dersen....... Allah hepimizi o günden korusun
Yok öyle biri değil çok ılımlı.ama fark etmediği huyları var.insana çok psikolojik baskı yapar.mesela misafir gelecek ben giyindim.değiştir dedi birkaç kere işte degistirmedim sonra soğan kavurdum senin ustun koktu değiştir dedi yine.artık sussun diye değiştirdim bende.bir rre gidelimmi der mesela ben yok derim.aradan zaman geçer gene sorar yok derim bir daha sorar ben artık anlatım gidilecek oraya tamam gidelim derim.sonuç benim gotumde geziyormus ben ne dersen o oluyormus falan falanFarketmesini beklersen yandin. O farketmis olsa bile umursamaz. Burnundan kil aldirmaz bogalar canim. Senin canin yansin diye sirf sevmedigin seyleri bile yapip söylüyo olabilir. Öylede giciklar.
Aman sorsan onlarda bizim bi ton olumsuz özelligimizi sayar heralde. Kimse kimseden tam anlamiyla memnun degilki su hayatta. Cekilir dertlerini cekip susuyoruz iste. Allah cekilmeyecek dertler verip bizi zorda birakmasinYok öyle biri değil çok ılımlı.ama fark etmediği huyları var.insana çok psikolojik baskı yapar.mesela misafir gelecek ben giyindim.değiştir dedi birkaç kere işte degistirmedim sonra soğan kavurdum senin ustun koktu değiştir dedi yine.artık sussun diye değiştirdim bende.bir rre gidelimmi der mesela ben yok derim.aradan zaman geçer gene sorar yok derim bir daha sorar ben artık anlatım gidilecek oraya tamam gidelim derim.sonuç benim gotumde geziyormus ben ne dersen o oluyormus falan falan
Öyle tabide ne bilim isteAman sorsan onlarda bizim bi ton olumsuz özelligimizi sayar heralde. Kimse kimseden tam anlamiyla memnun degilki su hayatta. Cekilir dertlerini cekip susuyoruz iste. Allah cekilmeyecek dertler verip bizi zorda birakmasin
Anladım peki.yanında doğum günün haYoo bugun ole bisi yapmadida genel olarak dedim ben. Serde öküzluk var ona yapacak bisi yok ama en azindan biseyler yapiyo diye kendimi avutuyom hic diilse.
Benim en son doğum günümde benim herif baba 50 lira verdi ne istiyorsan onu al dedi1saat 15 dakika sonra d.gunum:)
Gerisini anlatimmi bana bir kaç yersen daha para geldi toplamda ikiyuz liram oldu.dedim bu parayla doğumdan sonra kendime kıyafet alcam dedim sonra dokuzuncu ayda eşimin kazancı odemelere yetmedi parayı ona verdim avucunu yaladim yaniOda bisey. En azindan hatirlamis. Benimkinin umurunda bile diil. Cep telefonuna msj geliyo ona ragmen kutlamiyo.
Ben sana bi msj yziyom yollayana kadar yarim saat geciyo ustundne. Bizim nette bi sıkinti var ama anlamadin ne oldugunu bilgisayarda da gidip dGerisini anlatimmi bana bir kaç yersen daha para geldi toplamda ikiyuz liram oldu.dedim bu parayla doğumdan sonra kendime kıyafet alcam dedim sonra dokuzuncu ayda eşimin kazancı odemelere yetmedi parayı ona verdim avucunu yaladim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?