2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

10subatta iznim bitiyor simdi kara kara onu dusunuyorum ben. Ne yapsam diye. Bebek kucaktan inmiyor oglum ortaligi yikiyor. Kv bakamaz bu durumda. Kafamda deli sorular
Rapor alamazsan mecbur ücretsiz izine ayrilacaksin koçan düşünecek ti bunlari

Onu diyorum.işte sıkıntıyı çekecek olan o bırak o dusunsun sen takma kafana.kendine yazık senin stresin sana yeter sen çocuklarına bak
Hastayim ben bugun.ne haltim var bilmiyom. Basim cok agriyo. Zaman zaman donuyo. Sag kol ve bacak uyusuk. Bide ne alakaysa sag gogsum cok agriyo. Sutmu kaldi dedim sagdim ama yok gecmedi. Devam ederse dra gitcem.

Hastayim ben bugun.ne haltim var bilmiyom. Basim cok agriyo. Zaman zaman donuyo. Sag kol ve bacak uyusuk. Bide ne alakaysa sag gogsum cok agriyo. Sutmu kaldi dedim sagdim ama yok gecmedi. Devam ederse dra gitcem.
Cok gecmis olsun Kasım Anneleri sensiz ne yapar hemen ıyıles Insallah

hanimlarr acil cvp verrrinn simdi benim daha once hic sigortam olmadi ilk defa olacak simdi netten baktim 30gun sonra hastanede muayne olunur yaziyor bilgisi olan var mi 90gun sonrada diyen var hangisi

hanimlarr acil cvp verrrinn simdi benim daha once hic sigortam olmadi ilk defa olacak simdi netten baktim 30gun sonra hastanede muayne olunur yaziyor bilgisi olan var mi 90gun sonrada diyen var hangisi
Canim hic bir fikrim yok ama 30gun daha mantikli geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…