- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.141
Oburudemu sallanarak uyuyor halaAyakta sallamaya alismayaydi iyidi. Cocuk tekken neysede 2 cocukla ben heran nerde salliim cocugu
Yok canim o kendi uyuyo ama kardesini kucagima yatirmama bile izin vermiyo kaldiki ayakta sallatacak. Cok kiskaniyor.Oburudemu sallanarak uyuyor hala
İşin çok zor anacim.ama.Allah bi kolaylık verirYok canim o kendi uyuyo ama kardesini kucagima yatirmama bile izin vermiyo kaldiki ayakta sallatacak. Cok kiskaniyor.
10subatta iznim bitiyor simdi kara kara onu dusunuyorum ben. Ne yapsam diye. Bebek kucaktan inmiyor oglum ortaligi yikiyor. Kv bakamaz bu durumda. Kafamda deli sorularİşin çok zor anacim.ama.Allah bi kolaylık verir
Rapor alamazsan mecbur ücretsiz izine ayrilacaksin koçan düşünecek ti bunlari10subatta iznim bitiyor simdi kara kara onu dusunuyorum ben. Ne yapsam diye. Bebek kucaktan inmiyor oglum ortaligi yikiyor. Kv bakamaz bu durumda. Kafamda deli sorular
Valla ne biliim dusunuyo mu onuda bilmiyom kendi ceker sıkıntisini bana neRapor alamazsan mecbur ücretsiz izine ayrilacaksin koçan düşünecek ti bunlari
Onu diyorum.işte sıkıntıyı çekecek olan o bırak o dusunsun sen takma kafana.kendine yazık senin stresin sana yeter sen çocuklarına bakValla ne biliim dusunuyo mu onuda bilmiyom kendi ceker sıkıntisini bana ne
Hastayim ben bugun.ne haltim var bilmiyom. Basim cok agriyo. Zaman zaman donuyo. Sag kol ve bacak uyusuk. Bide ne alakaysa sag gogsum cok agriyo. Sutmu kaldi dedim sagdim ama yok gecmedi. Devam ederse dra gitcem.Onu diyorum.işte sıkıntıyı çekecek olan o bırak o dusunsun sen takma kafana.kendine yazık senin stresin sana yeter sen çocuklarına bak
Tamam git adam gibi muane olGidicem canim gidicem sevgili kocam da gitmem gerektigine karar verdi.
Cok gecmis olsun Kasım Anneleri sensiz ne yapar hemen ıyıles InsallahHastayim ben bugun.ne haltim var bilmiyom. Basim cok agriyo. Zaman zaman donuyo. Sag kol ve bacak uyusuk. Bide ne alakaysa sag gogsum cok agriyo. Sutmu kaldi dedim sagdim ama yok gecmedi. Devam ederse dra gitcem.
Sinir sıkısmasiymis. Sicak uygulama yapacam. Ilac vermedi emziriyom diye bi tek parol ic cok agrin olursa dedi.Tamam git adam gibi muane ol
Tesekkur ederim ciddi bisi diil cok sukur.kisa zamanda gecer insallahCok gecmis olsun Kasım Anneleri sensiz ne yapar hemen ıyıles Insallah
Canim hic bir fikrim yok ama 30gun daha mantikli geldi banahanimlarr acil cvp verrrinn simdi benim daha once hic sigortam olmadi ilk defa olacak simdi netten baktim 30gun sonra hastanede muayne olunur yaziyor bilgisi olan var mi 90gun sonrada diyen var hangisi
banada allaha 90 gun cokkk sonucta hastaneye gidiyosunCanim hic bir fikrim yok ama 30gun daha mantikli geldi bana
Yani sonucta 1 aylik sigortan yatinca 1ay sonra kullanabilmen lazim bencebanada allaha 90 gun cokkk sonucta hastaneye gidiyosun
herkez oyle diyo insalh oyledirYani sonucta 1 aylik sigortan yatinca 1ay sonra kullanabilmen lazim bence
Ne kadar kaldi senin doguma. Bayadirda girmiyosun. Merak etmeye baslamistim artikherkez oyle diyo insalh oyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?