- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.161
hanimlarr acil cvp verrrinn simdi benim daha once hic sigortam olmadi ilk defa olacak simdi netten baktim 30gun sonra hastanede muayne olunur yaziyor bilgisi olan var mi 90gun sonrada diyen var hangisi
Ikizmi?allah yardimcin olsun.Burada bende 2015aralik ikiz annesiyim :)
sagolllllll canimmmmm cok tskr ederimm30gun canım muhasebeciyim ben kesin bilgi yani geçmiş olsun
sagolllllll canimmmmm cok tskr ederimm
Rica ederimsagolllllll canimmmmm cok tskr ederimm
Ikizmi?allah yardimcin olsun.
Ay guzel ama zor bi surec yasiyosundur sen. Eltimin var 3 yasinda ikizleri 1kiz bi erkek. Bebwkken cok zorlandi ama sobra cok ragatladi.Amin Allah razi olsun evet sukur ikizlerim var bir kız bir erkek :)
Ay guzel ama zor bi surec yasiyosundur sen. Eltimin var 3 yasinda ikizleri 1kiz bi erkek. Bebwkken cok zorlandi ama sobra cok ragatladi.
Oglum 22 kizim 3 aylikEvet maalesef oldukça zor bende sasiyorum kendime nasıl altından kalkiyorum diye çünkü kendim buyuttum şimdiye kadar bundan sonrada öyle olacak inşallah kimseden yardim almayinca resmen çıldırma noktasındaydim şükür biraz büyüdüler inşallah daha da rahatladigim günler gelir gulerek anarim.. Sizin bebeginiz ne kadarlik
Oglum 22 kizim 3 aylik
Amin. Bazen ikizim olsa daha kokay olurdu diye dusunmuyo diilim. Hic diilse bebekken kiskanma dertleri olmazdiYaa maşallah Allah bagislasin pek farklı sayılmaz art arda olmuş Allah yardimcimiz olsun
Amin. Bazen ikizim olsa daha kokay olurdu diye dusunmuyo diilim. Hic diilse bebekken kiskanma dertleri olmazdi
Gunaydin sekerim evet cok ilgisizsin bana karsi bu aralarzey-mur günaydın bebeqim kusura bakma hiç ilgilenemiyorum seninle ne yaptin nasıl oldun
Canim boynumda sinir sıkısması olmus. Dun cok kotuydum ama bugun biraz daha iyiyim cok sukurzey-mur neyin var cnm kacirdim ben sanirim iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?