2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

hanimlarr acil cvp verrrinn simdi benim daha once hic sigortam olmadi ilk defa olacak simdi netten baktim 30gun sonra hastanede muayne olunur yaziyor bilgisi olan var mi 90gun sonrada diyen var hangisi

30gun canım muhasebeciyim ben kesin bilgi yani geçmiş olsun

Ay guzel ama zor bi surec yasiyosundur sen. Eltimin var 3 yasinda ikizleri 1kiz bi erkek. Bebwkken cok zorlandi ama sobra cok ragatladi.

Evet maalesef oldukça zor bende sasiyorum kendime nasıl altından kalkiyorum diye çünkü kendim buyuttum şimdiye kadar bundan sonrada öyle olacak inşallah kimseden yardim almayinca resmen çıldırma noktasındaydim şükür biraz büyüdüler inşallah daha da rahatladigim günler gelir gulerek anarim.. Sizin bebeginiz ne kadarlik

Oglum 22 kizim 3 aylik

Amin. Bazen ikizim olsa daha kokay olurdu diye dusunmuyo diilim. Hic diilse bebekken kiskanma dertleri olmazdi

İkiz diye olmuyor degilki tabi farklı yaslarda olduğu kadar değil ama kızımı kucagima alınca oğlum gelir sarılır oglumj emzirirken kızım da acar ister ucundan kıyısından oluyor yinede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…