2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Sabah kızımı doktora görüşün.kilosu 7880 cikti.herşeyi gayet iyiymis. Uç gundur kaka yapamıyordu.hastaneden gelince ağlamaya başladı çok az bi çıkarmis çok katıydı fitil koydum ondan sonra yaptı ama yine çok katıydı.sonra da uyuttum fakat bu olaylar sırasında yaklaşık bir saat boyunca ağladı ama deli gibi hemde çok üzüldüm

Ay canim ya kiyamam. Demekki saglik ocagindaki tartida varmis bisi bak. Kabiz edecek bisimi verdin kiza kiz. Neyse uyumusta rahatlar insallah.

Ay canim ya kiyamam. Demekki saglik ocagindaki tartida varmis bisi bak. Kabiz edecek bisimi verdin kiza kiz. Neyse uyumusta rahatlar insallah.
Düşünüyorum bulamıyorum.buraya geleli çok yiyor ama bak sabah peynir yoğurt bir çay kaşığı pekmez bir yumurta sarısı sonra gün içinde tarhana çorbası yoğurt bir iki tane bebe bisküvi si birde kavanoz maması varya onun yarısı.birde anne sütü.ekmek falanda vermiyorum diğer şeyleri çok yiyor diye.ama halini gorseydin

Acaba bebe biskuvisi yada kavanoz mamami yaptiki. Azcik zeytinyagi icor uyaninca rahatlatir bebisi. Ya sana ne sorcam sen pataesli kofte yapmayi biliyonmu. Kvnin cani istemis sabah. Yapiim diye niyetlendim ama daha once hic yapmadim. Netten buldum bisiler ama yaptiysan bi bilenden ogrenmek daha iyi olur

Fırına tepsiyle köfte ve patatesleri bir arada pisiriyorum onu diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…