- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.181
Napim burda alamiyorun bir türlü elime telefonu yoksa hep aklimdasin duslerimdrsin. Gece beraber uyudugumuzu hayal ediyorum meselaGunaydin sekerim evet cok ilgisizsin bana karsi bu aralaragrim var ama dune gore bi nebze daha iyim
Gecmis olsn cnm.Canim boynumda sinir sıkısması olmus. Dun cok kotuydum ama bugun biraz daha iyiyim cok sukur
Cok saol canimGecmis olsn cnm.
Sana ortalik yere yazma diyom soyle seyleri iliskimizin azcik ozeli olsun dimi amaNapim burda alamiyorun bir türlü elime telefonu yoksa hep aklimdasin duslerimdrsin. Gece beraber uyudugumuzu hayal ediyorum mesela
O değil bi gün şeriflere yakalanicaz inandiramayizda birbirimizin kadın oldugunaSana ortalik yere yazma diyom soyle seyleri iliskimizin azcik ozeli olsun dimi ama
Hep senin yuzunden. Bana ne ben erkegim diye ortaya atilan sendin. Sana olur olan.O değil bi gün şeriflere yakalanicaz inandiramayizda birbirimizin kadın olduguna
Ama seninde hoşuna gitti hemen yakınlaştı banaHep senin yuzunden. Bana ne ben erkegim diye ortaya atilan sendin. Sana olur olan.
Erkeksin diyemi yakinlastim delu sen hepimizi kadinim diye ikna ettin. Bana bak gercekten erkekmisin yoksa. Fotonu yolla kiz inanmiyomAma seninde hoşuna gitti hemen yakınlaştı bana
Gordum ama var iste cizigin hiiihhhKaz ayağımın resmini attim
Günaydın bebekim.Gunaydiiiiinnn:)
Düşünüyorum bulamıyorum.buraya geleli çok yiyor ama bak sabah peynir yoğurt bir çay kaşığı pekmez bir yumurta sarısı sonra gün içinde tarhana çorbası yoğurt bir iki tane bebe bisküvi si birde kavanoz maması varya onun yarısı.birde anne sütü.ekmek falanda vermiyorum diğer şeyleri çok yiyor diye.ama halini gorseydinAy canim ya kiyamam. Demekki saglik ocagindaki tartida varmis bisi bak. Kabiz edecek bisimi verdin kiza kiz. Neyse uyumusta rahatlar insallah.
Fırına tepsiyle köfte ve patatesleri bir arada pisiriyorum onu diyorsunAcaba bebe biskuvisi yada kavanoz mamami yaptiki. Azcik zeytinyagi icor uyaninca rahatlatir bebisi. Ya sana ne sorcam sen pataesli kofte yapmayi biliyonmu. Kvnin cani istemis sabah. Yapiim diye niyetlendim ama daha once hic yapmadim. Netten buldum bisiler ama yaptiysan bi bilenden ogrenmek daha iyi olur
Kiz yok cigkofte gibi bulgurla yapilani diyomFırına tepsiyle köfte ve patatesleri bir arada pisiriyorum onu diyorsun
Ben onu bilmiyorumki.ama en doğru tarif nefis yemek tarifleri sitesinde dır oraya bakKiz yok cigkofte gibi bulgurla yapilani diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?