2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Gicik ya. Adanaliyim kizim ben bulgur isinin binbir cesidi yapilir orda. Ama ben patatesliyi yapmamistim hic. Yaptim bile zaten.

Nasil gorunuyo?yaninada marul ve limon koyaca

Eklentiler

• 20160204_130145.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 22
Allah senin kocana yardim etsin be bu ne bole herseye bi kulp. Anamda ikizlerdi. Ayni ona benziyon.ayy anlasamadigim kadar varsiniz be huysuzlar

Allah senin kocana yardim etsin be bu ne bole herseye bi kulp. Anamda ikizlerdi. Ayni ona benziyon.ayy anlasamadigim kadar varsiniz be huysuzlar
Mukemmelliyetciysek suç bizimki. Yaptin adam gibi yap ince köy soğanı maydanozu.mor soganmi katılır köfteye.

Evde mor vardi morla yaptim beyaz olsaydi onla yapardim. Maydonozda o kadar oldu napiim allah allah begenmezsen begenme ohh mis gibi olmus tadi. Cayimida demledim. Catlada patla

Evde mor vardi morla yaptim beyaz olsaydi onla yapardim. Maydonozda o kadar oldu napiim allah allah begenmezsen begenme ohh mis gibi olmus tadi. Cayimida demledim. Catlada patla
Benim kız kaka yapamayınca fitil koyduk bezi mezi çıkarttıkları böyle ayaktaydi bu kendini bi sıktı popo arkaya gitti pitir pıtır küçük köfteler cikartti

Ohh mis rahatlamis bebis. Temizle sende isin ne. Insallah kabizligida gecer de hepten rahatlar kuzum.

Boyle boyle cikaracak demekki. Poposunun agzinada azcik yag surde acimasin kakasini yaparken

Merhaba canım Bayağıdır takip edemiyorum Kusura bakma ama bir şeyi merak ettim Senin kuzun kaç aylık ki peynir yoğurt yumurtatarhana çorbası bebe bisküvisi felan veriyorsun yanlış anlama hani bebekler ilk altı ay ek gıda verilmiyor ya o yüzden merak ettim

Canim onun bebegi 6aylik zaten

Ay bende bizimkiler gibi üç aylık sandm gerçi benmkinin üç aylık olmasına daha bi hafta var. Senin bebiş gün icinde ne kadar uyank kalıyor bn hala bi duzn tutturamadm da
Baya bi uyanik kaliyor aslinda. Sabah uyaninca 2 saat uyanik kaliyo emip 1 saat uyuyor. 2 saat daha uyanik kalip 2 3 saat uyuyor sonra hep uyanik. Gece 11e kadar falan sadece memede emerken sekerliyo o kadar

Baya bi uyanik kaliyor aslinda. Sabah uyaninca 2 saat uyanik kaliyo emip 1 saat uyuyor. 2 saat daha uyanik kalip 2 3 saat uyuyor sonra hep uyanik. Gece 11e kadar falan sadece memede emerken sekerliyo o kadar
Hm ben de hep Benimki Uyanık zannediyordum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…