- 1 Ekim 2015
- 240
- 245
- 103
- 30
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.221
Ben Dorduncuyle aydan sonra destekli hafif açılı oturtmuştum.şimdi tam.oturuyor.emin o bebek isteğini belli ediyor sana oturacağı zamanı o bilir merak etme senzey-mur sen benden daha bilglisn diye soruyorm uyandığı zamn surekli kucağında mı tutuyorsn yoksa Ana kucağına mı koyuyorsn bide nezaman destekli oturacaklar Ben bilmiyorum da kusura bakma ne olur Çok sordum galiba...
Ayy zeymur deli ettin beni tiksin diye uğraşıyordum burdaSuyu cok ic
Gunduzleri daha cok uyanik kalacaklar artik. Buyuyolar ve cevrelerini kesfetmeye calisiyorlar. Cok normal. Gittikce uzayaxak uyaniklik sureleriHm ben de hep Benimki Uyanık zannediyordum ...
Iki cocuk anasi kadinim ben be o cocuklarin cikardiginin her seklini gordum ondan mi tiksinecem be. Ki ben pek kolay kolay tiksinmem bosa ugrasmisinAyy zeymur deli ettin beni tiksin diye uğraşıyordum burda
Bunu ueni solemiyonki o kacirmis demekki. Foyan ortaya cikali ohoooooAyy foyam ortaya çıktı.itiraf ediyorum ben temmuz annesiyim
Lan kaç kere dicem benim sozumun ustune soz söyleme diye kadınIrembbs Ben cogunlukla kucakta tutuyorum ama durdugu kadarda yatiriyorun. Cingirak falan sallayinca baya duruyo. Oturturkende kendime yasliyorum sirtini bacaklarinida uzatiyorum kucagima tam kalcasina yuk vermeden oturuyor. Yari oturtuyorum yani. Tam oturtmak icin erken biraz daha.
Len host sen bana emirmi veriyon. Zaten kilim sana dellendirme beniLan kaç kere dicem benim sozumun ustune soz söyleme diye kadın
Bu ilişkinin erkeği ben değilmişim.benim dediğim olur.süs çocuğuna bak sen.Len host sen bana emirmi veriyon. Zaten kilim sana dellendirme beni
Sanada erkekligine de baslicam ha. Dellendirme beni. Ben cocuklarima mis gibi bakiyom sen merak etme hic. Nezle oldum salya sumul burnum akiyo bide ucuk cikmis dudagimda. O ucuklu dudakla operim seniBu ilişkinin erkeği ben değilmişim.benim dediğim olur.süs çocuğuna bak sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?