2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

zey-mur sen benden daha bilglisn diye soruyorm uyandığı zamn surekli kucağında mı tutuyorsn yoksa Ana kucağına mı koyuyorsn bide nezaman destekli oturacaklar Ben bilmiyorum da kusura bakma ne olur Çok sordum galiba...

zey-mur sen benden daha bilglisn diye soruyorm uyandığı zamn surekli kucağında mı tutuyorsn yoksa Ana kucağına mı koyuyorsn bide nezaman destekli oturacaklar Ben bilmiyorum da kusura bakma ne olur Çok sordum galiba...
Ben Dorduncuyle aydan sonra destekli hafif açılı oturtmuştum.şimdi tam.oturuyor.emin o bebek isteğini belli ediyor sana oturacağı zamanı o bilir merak etme sen

Irembbs Ben cogunlukla kucakta tutuyorum ama durdugu kadarda yatiriyorun. Cingirak falan sallayinca baya duruyo. Oturturkende kendime yasliyorum sirtini bacaklarinida uzatiyorum kucagima tam kalcasina yuk vermeden oturuyor. Yari oturtuyorum yani. Tam oturtmak icin erken biraz daha.

Lan kaç kere dicem benim sozumun ustune soz söyleme diye kadın

Bu ilişkinin erkeği ben değilmişim.benim dediğim olur.süs çocuğuna bak sen.
Sanada erkekligine de baslicam ha. Dellendirme beni. Ben cocuklarima mis gibi bakiyom sen merak etme hic. Nezle oldum salya sumul burnum akiyo bide ucuk cikmis dudagimda. O ucuklu dudakla operim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…