- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.481
Ben zaten hayran olunacak bi bayanim da iste bunu bi sen farkediyonBazı YAZDIKLARIMI sonradan okuyunca ben bile anlamıyorum ama sen beni her seferinde Anlıyorsun zeymur hayranım sana
Evlenecek miyizBen zaten hayran olunacak bi bayanim da iste bunu bi sen farkediyon
Evet iliskimizin seviyesini korumak en mantıklıdır.opimmi?Yok o kadarda diil. 2. Bi hata yapmak istemiyorum. Ama seviyeli bi arkadaslik olabilir:)
Olmaz. Annem goster ama elletme dediEvet iliskimizin seviyesini korumak en mantıklıdır.opimmi?
Tenhada sıkıştırırim ama.zaten farkindaysan burasıda yeterince tenhaOlmaz. Annem goster ama elletme dedi
Evet farkindayim. Cok korktum. Gencim guzelim diye bu kadar da talepkar olunmazki ama. Herseyin bi sirasi var:))))Tenhada sıkıştırırim ama.zaten farkindaysan burasıda yeterince tenha
İçinde kurtlar dolaniyor duramiyorumEvet farkindayim. Cok korktum. Gencim guzelim diye bu kadar da talepkar olunmazki ama. Herseyin bi sirasi var:))))
Yavrum sen ne zaman ayiriyon odasini kizin. Senin zamanin gelmiz. Olmusun sen. Kocan yesin seni bi:)tabi sen adami yemezsenİçinde kurtlar dolaniyor duramiyorum
Önümüzdeki ay ayiriyorum.Yavrum sen ne zaman ayiriyon odasini kizin. Senin zamanin gelmiz. Olmusun sen. Kocan yesin seni bi:)tabi sen adami yemezsen
1aya sen degil kocani beni bile yersin bu sehvetle:)Önümüzdeki ay ayiriyorum.
Yerim.yolda elin adamlarına saldırmasam bari1aya sen degil kocani beni bile yersin bu sehvetle:)
Sapittinmi kiz iyice. Sen oda ayirmayi bekleme bence. Adama saldir:)Yerim.yolda elin adamlarına saldırmasam bari
Aman çocukla öyle oluyor ikisinde uyusa gene bisey cikarOglani uyuttum k8z uyandi. Bunu uyuturum oglan uyanir. Azcik uyiim diyodum bende ama zor gorunuyo
Artık ağız tadı olistuya yagverince virk diye çıkartıyor yedirdigim herşeye çiğ olarak katiyorum bende.burun şeyini aldım sümük gelmiyor kızda kemircem diye istiyor burnu tikali ayy kafayı yiycenZeytinyagi icirdinmi azcik. Olmadi birazda poposunu uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?