- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.221
Yara yok kızarıklık yk ama emerken açıyor dün basladiBenimkiler fena yara
Benim sipa dis kasiyo resmen gogus ucumla. Emerkende sunduruyo. Oluyorum acidanYara yok kızarıklık yk ama emerken açıyor dün basladi
Benimkide yaptı onu ama bırakıyor sonra.dışını kasiyacak daha iyi şeyler buluncaBenim sipa dis kasiyo resmen gogus ucumla. Emerkende sunduruyo. Oluyorum acidan
Bulsa iyi olur yoksa yandikBenimkide yaptı onu ama bırakıyor sonra.dışını kasiyacak daha iyi şeyler bulunca
Ben elini yıkayıp damaklarını kasiyordum.bi keyifleniyodu sorma sende yapabilirsin.Bulsa iyi olur yoksa yandik
Yaparim o dert diilde yinede emerken yaparsa fenaBen elini yıkayıp damaklarını kasiyordum.bi keyifleniyodu sorma sende yapabilirsin.
Damaklarını kasiyacaktim daha iyi şeyler bulunca bırakıyorlar sonuçta meme okadeda iyi kasiniyor gerilere ulaşamıyordu meselaYaparim o dert diilde yinede emerken yaparsa fena
Benim kiz obur anacim. Zevk icin yine kasir:)Damaklarını kasiyacaktim daha iyi şeyler bulunca bırakıyorlar sonuçta meme okadeda iyi kasiniyor gerilere ulaşamıyordu mesela
Salatalığı kalın kalın dilimleyip sen tut şok ağzına oda keyfini cikartsinBenim kiz obur anacim. Zevk icin yine kasir:)
Simdinin salataligida yenmez ya. Bulurum bisiler ben.Salatalığı kalın kalın dilimleyip sen tut şok ağzına oda keyfini cikartsin
Acıtmsın,şaplağımı gösteriyorum ona:)Benim sipa dis kasiyo resmen gogus ucumla. Emerkende sunduruyo. Oluyorum acidan
Yemiyecek zaten neyle yiyor damaklarını kasican.o zaman havuc la yaoSimdinin salataligida yenmez ya. Bulurum bisiler ben.
Valla fena yapiyo abla.Acıtmsın,şaplağımı gösteriyorum ona:)
Hos buldum :) sistem randavumu baska tarine atmis otomatik olarak. Yolda fark ettim. Daha da cok var o tarihe. Nasil oldu anlamadimHoşgeldin kız naptin.
Noldu canim senin dr isi. Neymis. Insallah onemli bisey diildir.
Ben masumum ya, saf saf hastane yollarindaydim benÇok alkolluydum.bunu fırsat bildi beni tahrik etti kendime geldiğimde çok pişman oldum. Affet bebeqim
Hadi ya ise bak. Baska bi doktor yokmuydu. Gidince hastaneden falan alsaydin sira. Aklinda kalmazdi en azindanGidemedim maalesef
Ben sana bisey demedim zaten canim. Sucluyu biliyom benBen masumum ya, saf saf hastane yollarindaydim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?