- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.241
Gazozuma ilaç attı diyomya sanaYok kocaam sansam direk girtlagina cokerdim. Ama 2 gunluk hatuna kandin ya sana cok kizginim
Hadi ya ise bak. Baska bi doktor yokmuydu. Gidince hastaneden falan alsaydin sira. Aklinda kalmazdi en azindan
Bide dediki sen zeymuru boşver ben seni ondan daha çok severim dedi.olmaz dedim. Ben zeymursuz yaşayamam dedimYok kocaam sansam direk girtlagina cokerdim. Ama 2 gunluk hatuna kandin ya sana cok kizginim
Değişik.hiç kimse için yapmam dedigin şeyleri onun için yapıyorsun.sabrin sonsuzlasiyor.tüm haklarından feragat ediyorsun kendi isteğinle.seviyorsun onu herşeyiyle. Bu böyle uzayıp gidiyorO degil de ablalar ( sanirim benden buyuksunuz) anne olmak nasil bir sey?
Değişik.hiç kimse için yapmam dedigin şeyleri onun için yapıyorsun.sabrin sonsuzlasiyor.tüm haklarından feragat ediyorsun kendi isteğinle.seviyorsun onu herşeyiyle. Bu böyle uzayıp gidiyor
7aylik.birde şunlar var.sürekli uykusuz kalıyorsunuz.bok kusmuk hayatının alışılmış şeyleri oluyor.her kakasini inceliyor sun. Ev isimleri temizlik zar zor yapıyorsun.yorgunluk diz boyu:) bebeginiz kac aylik?
Isiniz cok zor :O kolayliklar diliyorum.Normalde calisiyor muydunuz?7aylik.birde şunlar var.sürekli uykusuz kalıyorsunuz.bok kusmuk hayatının alışılmış şeyleri oluyor.her kakasini inceliyor sun. Ev isimleri temizlik zar zor yapıyorsun.yorgunluk diz boyu
Yok ben ev hanimiyim.ama zeymur ortmenNormal
Isiniz cok zor :O kolayliklar diliyorum.Normalde calisiyor muydunuz?
Yok ben ev hanimiyim.ama zeymur ortmen
Bahtı güzel olur inşallah.yaş kacAnladim :) Bebeginiz saglikla buyusun, akilli bir kiz olsun umarim :)
Ben 20 yasindayim :)Bahtı güzel olur inşallah.yaş kac
Bende 53:).Buranın nenesiyimBen 20 yasindayim :)
Bende 53:).Buranın nenesiyim
Aynı tabiki.Bende 20li yaşlardayım zaten:)Merhaba Elif abla.Onemli olan kac yasinda hissettiginiz. Ben hala 18 hissediyorum. Hedefim olene dek bu yasta kalmak. Belki ruh yasimiz aynidir?
Aynı tabiki.Bende 20li yaşlardayım zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?