2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Hepinize günaydın.kız bütün gece uyanıp uyanıp ağladı.AOL göğsüm çok agriyor. El degmiyor.dikkate ediyorum ama sutmu kaldı acaba.off off.inşallah siz mutlu bir güne uyanmissinizdir

Masallah ne kaynatmissiniz ben yokken. Gece benim kiz cok huysuzdu. Uyumak bilmedi bi turlu. Elif abla bebeler canimiza okuyo valla. Bekarliginin kiymetini bil. Tadini cikar. Bugday Paresi uni.ye uzakmi hastane. Ogleden sonraki dersi eksen gitsen. Mazef sicak havlu koy bi gogsune. Masaj falan yap bakalim gececekmi

Duş aldım oraya sicak su tuttum.sagdim baya bi ama eline geliyor gala.kız açıkınca o memeyi verecem kız halleder diye düşünüyorum

Duş aldım oraya sicak su tuttum.sagdim baya bi ama eline geliyor gala.kız açıkınca o memeyi verecem kız halleder diye düşünüyorum
Insallah halleder. Bende dr a gitcem simdi. Gozlerim cok agriyo. Alerjim costu. Bi damla falan versinde rahatliim hic diilse

Mazef Elif abla saolun. Alerjim azmis. Uzakla ilgili sorunum vardi numarasina baktiracaktim. Bu haliyle bakamam damlalari kullan oyle gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…