- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #1.821
Benimki de uyanmiyo bi turlu en son 11de emdi uyudu 1de uyandi azicik daha emdi.. suan hala uyuyo ben de suan sagiyorum mecburen uyaninxa veririm artik.. 4-5 saat uyumasi normal mi kizlar ya?Kizlar kim nereye takılıyor bilmiyorum bu onemli oldugu icin diger tarafa da yazacam... haftaya kadar bebegim mama sut toplam 1 saatte 140 iciyordu bu hafta neredeyse hicbirsey yemiyor ( sutumu cogunlukla sagarak veriyorum) sabah 7 gibi biraz emdi üzerine 35 cc sut icti tekrar uyudu bu aralar surekli uyuyor annem uyandırma uyusun diyor ama cocuk ac gibi geliyor bana cunku bu haftaya kadar sürekli aglardi bişeyler yemek icin... ne yapayim sizce kizlar
Bugün cesaretimi toplayıp konuşmaya çalışacağım bakalm ne olacak hiç umudm yok....Cnm açıkça konuştun mu hiç. Bence kendini net ifade et. O farkında bile değildir emin ol. Bu erkekler dum düz oldukları için bizim dusunduklerimizi düşünemiyorlar
Aynen kuzum bnde oyle dusunuyorumAman gelmesinlerrr seni deli etcegineee
Dun arkadas dediki onun bebegi ishal olmustu prof.a gitmisler prof.demiski gece 12 de yedir sonra 6 da tekrar ver kaldirip durma bebegi...bebek 2.5 aylik...cok sasirdim aralik bana cok uzun geldi ama prof. Diosa bi bildigi vardir heraldeBenimki de uyanmiyo bi turlu en son 11de emdi uyudu 1de uyandi azicik daha emdi.. suan hala uyuyo ben de suan sagiyorum mecburen uyaninxa veririm artik.. 4-5 saat uyumasi normal mi kizlar ya?
Emdigi memeden digerinin yarisindan bile az cikti..azicik emdigi yetiyo mu ona simdi?
Himm evt geceyi anladim da gunduz de boyle devam ediyo benim kizim.. gece 12-1gibi iciyo 5 gibi uyaniyo.. bazi gunlerde 4-5 saat uyuyo ama herhun degilDun arkadas dediki onun bebegi ishal olmustu prof.a gitmisler prof.demiski gece 12 de yedir sonra 6 da tekrar ver kaldirip durma bebegi...bebek 2.5 aylik...cok sasirdim aralik bana cok uzun geldi ama prof. Diosa bi bildigi vardir heralde
Benim beyefendi de hâlâ salonda yatıyor. Sen bebekle rahat uyu diyo. Ben zaten rahatimBugün cesaretimi toplayıp konuşmaya çalışacağım bakalm ne olacak hiç umudm yok....
seninki ne kadarlık canım? Kilo alımı nasıl? 5 saat biraz fazla gibi geldi de ondan soruyorumHimm evt geceyi anladim da gunduz de boyle devam ediyo benim kizim.. gece 12-1gibi iciyo 5 gibi uyaniyo.. bazi gunlerde 4-5 saat uyuyo ama herhun degil
Yaziiiik sen bizden daha acinasi haldeymisin yaKpss derdim var maleseff
2017 anne adayi bi bayan var yani burdaHeee ben önümüzdeki yıla saklıyorum kendimi bekle bizi 2017 biz geliyoruz vuvvvv
Benimkide 1olmadan uyumuyor. Uyutuyorum daha basi yastiga degmeden uyaniyor. Ne zaman ki saat 1 oluyo uyuyo. Nerden biliyosa saatiEn azindan saati varmış belirsizlik kötü olan canimcimm dün gece 4 de uyudu hanfendi
Bebegin ne kadarlik oldu. 2ayi dolduysa yavas yavas doymayi ogreniyor olabilir. Yada bu hafta cani o sekilde istemistir. Ac olsa kendi ister merak etmeKizlar kim nereye takılıyor bilmiyorum bu onemli oldugu icin diger tarafa da yazacam... haftaya kadar bebegim mama sut toplam 1 saatte 140 iciyordu bu hafta neredeyse hicbirsey yemiyor ( sutumu cogunlukla sagarak veriyorum) sabah 7 gibi biraz emdi üzerine 35 cc sut icti tekrar uyudu bu aralar surekli uyuyor annem uyandırma uyusun diyor ama cocuk ac gibi geliyor bana cunku bu haftaya kadar sürekli aglardi bişeyler yemek icin... ne yapayim sizce kizlar
Aman cok uzulmussundur sende tuhKv. Hastaymis gelemiceklermis aaaaa cok sasirdim :)
Linc ederler seni burda bide uyuyo diye sikayet ediyo ya. Uyusun iste daha ne bebek uyuyarak buyur der buyukler.Himm evt geceyi anladim da gunduz de boyle devam ediyo benim kizim.. gece 12-1gibi iciyo 5 gibi uyaniyo.. bazi gunlerde 4-5 saat uyuyo ama herhun degil
48 gunluk canim. Ilk ay kontrolunde 860gr almisti. Suanda da artiyo gibi gorunume bakildiginda 2 hfta sonra kontrolumuz var.Benim beyefendi de hâlâ salonda yatıyor. Sen bebekle rahat uyu diyo. Ben zaten rahatimkendi rahatimi düşünüyorum diyemiyo da ne zamanakadar böyle gidecek diyorum ses yok
seninki ne kadarlık canım? Kilo alımı nasıl? 5 saat biraz fazla gibi geldi de ondan soruyorum
Yaa oyle deme sikayetlenmiyorum..sekeri duscek diye korkuyorum ac kalir diye endiseleniyorum..Linc ederler seni burda bide uyuyo diye sikayet ediyo ya. Uyusun iste daha ne bebek uyuyarak buyur der buyukler.
Gecti o donem ya ne seker dusmesi artik. 5 saat araliksiz uyisa bisi olmaz. Benim kizim dun 1de yatti sabah 6da uyandi. Masallahi var gayettw iyi gelisimi falanYaa oyle deme sikayetlenmiyorum..sekeri duscek diye korkuyorum ac kalir diye endiseleniyorum..
Ayy ne bilim kafamda deli sorularGecti o donem ya ne seker dusmesi artik. 5 saat araliksiz uyisa bisi olmaz. Benim kizim dun 1de yatti sabah 6da uyandi. Masallahi var gayettw iyi gelisimi falan
Benim beyefendi de hâlâ salonda yatıyor. Sen bebekle rahat uyu diyo. Ben zaten rahatimkendi rahatimi düşünüyorum diyemiyo da ne zamanakadar böyle gidecek diyorum ses yok
seninki ne kadarlık canım? Kilo alımı nasıl? 5 saat biraz fazla gibi geldi de ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?