2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Benimki de uyanmiyo bi turlu en son 11de emdi uyudu 1de uyandi azicik daha emdi.. suan hala uyuyo ben de suan sagiyorum mecburen uyaninxa veririm artik.. 4-5 saat uyumasi normal mi kizlar ya?
Emdigi memeden digerinin yarisindan bile az cikti..azicik emdigi yetiyo mu ona simdi?

Cnm açıkça konuştun mu hiç. Bence kendini net ifade et. O farkında bile değildir emin ol. Bu erkekler dum düz oldukları için bizim dusunduklerimizi düşünemiyorlar
Bugün cesaretimi toplayıp konuşmaya çalışacağım bakalm ne olacak hiç umudm yok....

Reactions: GCA
Dun arkadas dediki onun bebegi ishal olmustu prof.a gitmisler prof.demiski gece 12 de yedir sonra 6 da tekrar ver kaldirip durma bebegi...bebek 2.5 aylik...cok sasirdim aralik bana cok uzun geldi ama prof. Diosa bi bildigi vardir heralde

Dun arkadas dediki onun bebegi ishal olmustu prof.a gitmisler prof.demiski gece 12 de yedir sonra 6 da tekrar ver kaldirip durma bebegi...bebek 2.5 aylik...cok sasirdim aralik bana cok uzun geldi ama prof. Diosa bi bildigi vardir heralde
Himm evt geceyi anladim da gunduz de boyle devam ediyo benim kizim.. gece 12-1gibi iciyo 5 gibi uyaniyo.. bazi gunlerde 4-5 saat uyuyo ama herhun degil

Bugün cesaretimi toplayıp konuşmaya çalışacağım bakalm ne olacak hiç umudm yok....
Benim beyefendi de hâlâ salonda yatıyor. Sen bebekle rahat uyu diyo. Ben zaten rahatim kendi rahatimi düşünüyorum diyemiyo da ne zamanakadar böyle gidecek diyorum ses yok
Himm evt geceyi anladim da gunduz de boyle devam ediyo benim kizim.. gece 12-1gibi iciyo 5 gibi uyaniyo.. bazi gunlerde 4-5 saat uyuyo ama herhun degil
seninki ne kadarlık canım? Kilo alımı nasıl? 5 saat biraz fazla gibi geldi de ondan soruyorum

Kizlar bebeklerin 4 5 saat emmemesi gece normal.. benim doktorum bebek acikinca kalkar zaten anneler evham yapiyor kan sekeri duser vs diye alakasi yok dedi.
Tabii benim oglan daha sık kalkiyo o da gaz icin.bazen sakinlestiremiyorum emiyor.

Bebegin ne kadarlik oldu. 2ayi dolduysa yavas yavas doymayi ogreniyor olabilir. Yada bu hafta cani o sekilde istemistir. Ac olsa kendi ister merak etme

48 gunluk canim. Ilk ay kontrolunde 860gr almisti. Suanda da artiyo gibi gorunume bakildiginda 2 hfta sonra kontrolumuz var.

Yaa oyle deme sikayetlenmiyorum..sekeri duscek diye korkuyorum ac kalir diye endiseleniyorum..
Gecti o donem ya ne seker dusmesi artik. 5 saat araliksiz uyisa bisi olmaz. Benim kizim dun 1de yatti sabah 6da uyandi. Masallahi var gayettw iyi gelisimi falan

Yok en baştan izin vermedim ayrı odada yatmasına ama pekte iyi durumda değiliz belki konuşuruz diye bu gece yatarken arkasını dönmüştü sarıldm öptüm iyi geceler dedim oda iyi geceler dedi bende bidaha öptüm ama adamda hiç bi tepki yok sonra tabi gözlermden sessizce yaşlar boşalmaya başladı niye ağlıyorsun dedi bende Hayır ağlamıyorm dedm arkamı döndüm kendi kendine söylendi bana dönüp sadece sarıldı
Yok artık dayanamayacağm anlaşılan konuşamayacağz yarn bi mesaj yyazacağm bütün içime attığm şeyleri dökücem 47gün oldu bunaldm artık resmen ağlamaktan helak oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…