- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #1.841
Hee kiz cokkkk uzuldum :)Aman cok uzulmussundur sende tuh
Bende isterim 5 saatlik uykular bizimkini gaz uyandirioGecti o donem ya ne seker dusmesi artik. 5 saat araliksiz uyisa bisi olmaz. Benim kizim dun 1de yatti sabah 6da uyandi. Masallahi var gayettw iyi gelisimi falan
Bi terslik yok bnce bnmkide arada 4 saat uyuyo nadirde olsa anasina kiyak gecio :)Himm evt geceyi anladim da gunduz de boyle devam ediyo benim kizim.. gece 12-1gibi iciyo 5 gibi uyaniyo.. bazi gunlerde 4-5 saat uyuyo ama herhun degil
Bnmki dolu tatlim bn yerine basarim :)Dun tami tamina bir saat uyumusum ruya bile gordum kent kartimin bakiyesi bitmisotobuse almadilar beni bide horlamisim herseyin acisini cikarmisim bir saat te
Bu adamların derdi ne bi anlasam. Biz nazlanacagimiza onlar nazlaniyorYok en baştan izin vermedim ayrı odada yatmasına ama pekte iyi durumda değiliz belki konuşuruz diye bu gece yatarken arkasını dönmüştü sarıldm öptüm iyi geceler dedim oda iyi geceler dedi bende bidaha öptüm ama adamda hiç bi tepki yok sonra tabi gözlermden sessizce yaşlar boşalmaya başladı niye ağlıyorsun dedi bende Hayır ağlamıyorm dedm arkamı döndüm kendi kendine söylendi bana dönüp sadece sarıldı
Yok artık dayanamayacağm anlaşılan konuşamayacağz yarn bi mesaj yyazacağm bütün içime attığm şeyleri dökücem 47gün oldu bunaldm artık resmen ağlamaktan helak oldum...
Aynen sanki kendileri doğurdu lohusa olan kendileri en azından yarın bizimkinin derdini anlayayacağm bakalm biraDa sert çıkışacağm amaaan inceldiği yerden kopsn altan ala ala bişey demedikçe ben kafayı yiyeceğim heralde bunalıma girdim üff...Bu adamların derdi ne bi anlasam. Biz nazlanacagimiza onlar nazlaniyorzaten çocuk bi sürü sorumluluk yüklüyor . Bazen daraltiyor da. Bize destek olacaklarina bi afralar bi tripler anlamadım gitti
Iyi yoldaBnmki dolu tatlim bn yerine basarim :)
Aynen sanki kendileri doğurdu lohusa olan kendileri en azından yarın bizimkinin derdini anlayayacağm bakalm biraDa sert çıkışacağm amaaan inceldiği yerden kopsn altan ala ala bişey demedikçe ben kafayı yiyeceğim heralde bunalıma girdim üff...
Hahhahaaa hic boyle dusunemistim ama kendi bilir bir sonraki de 2035 yilinda olur artık2017 anne adayi bi bayan var yani burdasenin adam o kadar zaman bekleyip bosa kursun atmaz haberin ola
Tek umudum ah ahhhGunaydin kizlar.
Allahim su gaz bitse de bizde 4 5 saat uyusak...
Dilerim o gunler yakindir.
Gunaydin canım. O gaz yüzünden ağlıyorum şimdi. Saatlerdir kucagimda artık takatim kalmadı. Yatirdim ağladı belki susar diye 15 20 saniye bekledim ağladı yavrumGunaydin kizlar.
Canım bende senin gibi dolaptaki sütü vermeyi dusundum hatta irtibata geçtim kanser hastası biri için ve ikiz bebekler için İstedi derya hanım mail atarsin dönüş yaparhttp://blogcuanne.com/2011/10/27/anne-sutu-olanlar-olmayanlari-bulsunlar/Ya ben de vermek istiyorum hatta bebeğine süt arayan anneler varmış . Bi bloga yazdım da dönen olmadı. Kime verebilirimki çünkü işe baslamicam yazık olmasin
Biberonun basina kelebek uc takip dene canim. Benimkide almiyor sagdigim sutu ancak bu sekilde veriyorum.Martta işe başliycam bebeğim biberon almıyor. Nasıl doyacak ben yokken, sağdığım sütü nasıl verecekler nasıl besleyecekler?
İnşallah canım biran önce biterGunaydin kizlar.
Ne güzel düşünmüşsünüz keşke sütüm olsa da bende verseydimCanım bende senin gibi dolaptaki sütü vermeyi dusundum hatta irtibata geçtim kanser hastası biri için ve ikiz bebekler için İstedi derya hanım mail atarsin dönüş yaparhttp://blogcuanne.com/2011/10/27/anne-sutu-olanlar-olmayanlari-bulsunlar/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?