2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bu adamların derdi ne bi anlasam. Biz nazlanacagimiza onlar nazlaniyor zaten çocuk bi sürü sorumluluk yüklüyor . Bazen daraltiyor da. Bize destek olacaklarina bi afralar bi tripler anlamadım gitti

Bu adamların derdi ne bi anlasam. Biz nazlanacagimiza onlar nazlaniyor zaten çocuk bi sürü sorumluluk yüklüyor . Bazen daraltiyor da. Bize destek olacaklarina bi afralar bi tripler anlamadım gitti
Aynen sanki kendileri doğurdu lohusa olan kendileri en azından yarın bizimkinin derdini anlayayacağm bakalm biraDa sert çıkışacağm amaaan inceldiği yerden kopsn altan ala ala bişey demedikçe ben kafayı yiyeceğim heralde bunalıma girdim üff...

Merhaba canım... Keşke iyi geceler diyeceğine canım biraz konuşalım mı sana söylemek istediklerim var gibi şeyler deseydin..
Bazen hakikaten ayar gerekiyor erkeklere bunu yapmalısın yani..
Ben de önceden aman tartışma çıkmasın huzursuz olacağıma ben içime atayım unuturum bir şekilde vs vs diye diye baktım ohooo..
Artık ne olsa öyle alttan alma bir yere kadar sonra ben de parlıyorum bi günde çok ciddi bir konuşma yaptım aldım karşıma bir bir söyledim şükürler olsun o günden sonra tepkileri daha yumuşak..
Farkında değilmiş çünkü gerçekten o kadar tepki verdiğinin..
Ben de bazen konuşamadığımızda mesajla derdimi çok güzel anlatırım sen de öyle dene bakalım.
Düzelecek inşallah canım ağlama üzülme artık...

Gunaydin kizlar.
Allahim su gaz bitse de bizde 4 5 saat uyusak...
Dilerim o gunler yakindir.
Gunaydin canım. O gaz yüzünden ağlıyorum şimdi. Saatlerdir kucagimda artık takatim kalmadı. Yatirdim ağladı belki susar diye 15 20 saniye bekledim ağladı yavrum sonra kucakladim sustu. Gaddar miyim neyim nasıl agladigi an almadım diye de ben ağlıyorum şimdi psikolojim çok bozuldu yaa

Martta işe başliycam bebeğim biberon almıyor. Nasıl doyacak ben yokken, sağdığım sütü nasıl verecekler nasıl besleyecekler?

Ya ben de vermek istiyorum hatta bebeğine süt arayan anneler varmış . Bi bloga yazdım da dönen olmadı. Kime verebilirimki çünkü işe baslamicam yazık olmasin
Canım bende senin gibi dolaptaki sütü vermeyi dusundum hatta irtibata geçtim kanser hastası biri için ve ikiz bebekler için İstedi derya hanım mail atarsin dönüş yaparhttp://blogcuanne.com/2011/10/27/anne-sutu-olanlar-olmayanlari-bulsunlar/

Ne güzel düşünmüşsünüz keşke sütüm olsa da bende verseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…