- 9 Ekim 2013
- 6.172
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #1.861
Bizde aynı durumdayız kucagimda uyuyor yatiriyorum uyanıyorGunaydin canım. O gaz yüzünden ağlıyorum şimdi. Saatlerdir kucagimda artık takatim kalmadı. Yatirdim ağladı belki susar diye 15 20 saniye bekledim ağladı yavrumsonra kucakladim sustu. Gaddar miyim neyim nasıl agladigi an almadım diye de ben ağlıyorum şimdi psikolojim çok bozuldu yaa
Oyle deme insanda derman kalmiyo.. gaddar vs ...Gunaydin canım. O gaz yüzünden ağlıyorum şimdi. Saatlerdir kucagimda artık takatim kalmadı. Yatirdim ağladı belki susar diye 15 20 saniye bekledim ağladı yavrumsonra kucakladim sustu. Gaddar miyim neyim nasıl agladigi an almadım diye de ben ağlıyorum şimdi psikolojim çok bozuldu yaa
Canım bende aynı durumdayım bi düzene girseydi çocuklar bnde gece anlimda eşarp basım catliyordu artık ağrıdan ruhen bedenen coktum artikYa resmen çöktüm...fön makinasiyla uyuyo kapatimca uyanio sirti yere deydimi aglio kucak istio ama kucaktada aglio memelerim cokkkk acio sag mememin derisi soyulmaya baslamis atlet degince bile cnm yanio bebegi kucagima alinca siz dusunun artik acimi...esim makina bozulcak fatura ucacak dio fönü acmami istemio...fönün sesinden kafam sisti aglamaktan icim cikti...
Ya resmen çöktüm...fön makinasiyla uyuyo kapatimca uyanio sirti yere deydimi aglio kucak istio ama kucaktada aglio memelerim cokkkk acio sag mememin derisi soyulmaya baslamis atlet degince bile cnm yanio bebegi kucagima alinca siz dusunun artik acimi...esim makina bozulcak fatura ucacak dio fönü acmami istemio...fönün sesinden kafam sisti aglamaktan icim cikti...
Kizlar bu sabah köyden geldi süt kaynattim ictim guzelce bi kacgundur temuzlik vs. Yaptim bebegin hareketlerine dikkat etmedim aksam oldu uzandim fark ettimde hic hareket etmedi is yaparken belji hissetmedim neyse simdi uzandim iki bardak sut ictim hareket etmedi ya
26haftalik cikolata var bide ondan yiyim hic boyle olmadi endiselendim geceleri daha cok hareketliymis bebeisler uyuyo o zaman hic tepki yok
Ne kadarlık gebeydin sen canım unuttum...
Meyve suyu varsa ya da çikolata varsa ye ve uzan biraz bekle...
Oynar canım..
İş yaparken farkedilmiyor bir de onlar da yoruluyor uyuyor..
Artık onun da bir saati var annesi o da bir birey : )
26haftalik cikolata var bide ondan yiyim hic boyle olmadi endiselendim geceleri daha cok hareketliymis bebeisler uyuyo o zaman hic tepki yok
canimm bende aynen oyleyim hissetmem lazim rahat edemiyorum vaska bi sabah uyandirdi resmen oyle bi tekmeliyo ki yerim yaa yatmadan.once ellerim hep karnimda bende mincikliyorum tepki versin diye
Ben aşırı takıntılıydım ya...
Gündüz zaten takipteydim ama gece de muhakkak uyumadan önce hareketini hissedicem..
Hissetmeyince karnımı mıncıklıyordum bi o yandan bi bu yandan.. Sonra belli ki uyanıyordu bu sefer o beni uyutmuyordu : ))
Netten angel sound alabilirsin canim26haftalik cikolata var bide ondan yiyim hic boyle olmadi endiselendim geceleri daha cok hareketliymis bebeisler uyuyo o zaman hic tepki yok
Onerin icin sagol canim bakiyim alirimmNetten angel sound alabilirsin canim
Merhaba sağol canım yanımda olduğun için bugün mesaj attım beni çok kırdığını ona olan güvenimi yıktığı kendimi çok yanlız hissetiğimi benimle ilgilenmediğini aynı evde iki yabancıymışız gibi konuşamadığımızı bife bn ilişkiye girmeden o kendisi yaptığında özellikle gizli yaptığında sanki kendimi altatılıyormuş gibi hissediyorum çünkü o an ne düşündüğünü ne hayal ettiğini bilmiyorum bunu onada söyledm lohusalığımda ilkini beraber yapmştık sonra kaç kere gizli gizli yaptığını gördm hissettim ama söylemedim mesaja onuda yazdm bundan sonra böyle devam et bibirimize olan saygımızı kaybetmeden bitsin zaten ben kendimi yeterince yanlız hissediyorum bundan sonra da farketmez alıştm artık felan Bir sürü şey yazdım ama bütün içimi döktüm baya uzun bi mesaj oldu sonra beni aradı açıklama felan yapmaya başladı oğlum ağlıyordu o yüzden konuşamadk akşam konuşuruz dedim tm dedi kapattk bakalm ne olacak...Merhaba canım... Keşke iyi geceler diyeceğine canım biraz konuşalım mı sana söylemek istediklerim var gibi şeyler deseydin..
Bazen hakikaten ayar gerekiyor erkeklere bunu yapmalısın yani..
Ben de önceden aman tartışma çıkmasın huzursuz olacağıma ben içime atayım unuturum bir şekilde vs vs diye diye baktım ohooo..
Artık ne olsa öyle alttan alma bir yere kadar sonra ben de parlıyorum bi günde çok ciddi bir konuşma yaptım aldım karşıma bir bir söyledim şükürler olsun o günden sonra tepkileri daha yumuşak..
Farkında değilmiş çünkü gerçekten o kadar tepki verdiğinin..
Ben de bazen konuşamadığımızda mesajla derdimi çok güzel anlatırım sen de öyle dene bakalım.
Düzelecek inşallah canım ağlama üzülme artık...
Selam kızlar ortalık sakin. +18 i geçtim temizlik yapan bile yazmıyor :) bende temizlik fln yapmadım zaten sutum az yine canım sıkkın. Ayva vardı onu pekmezli pisirdim dün birileri demişti. Bide tavuk hasladim suyuyla bulgur pilavı yapcam. İnşallah çoğalır sinir oluyorum ya
Temizlik esimde.. oglanla suluk gibi yapisik haldeyim..wrap sling sipAris ettim umarim kullanmayi beceririm..
Helva yesen..bana birileri dedi etki etti sanki biraz
Kiz yapma bisey esin gelirken pasta alsin bide tuzlu bisey alsin cayla ver iste, kucucuk bebekle bisey beklemesin kimseOf ya eşimin is arkadaşı akşam size ugricaz demiş. Sinir oldum musait misiniz yok bile. Evde yiyecek var ama temizlik yapmamistim. Banane misafir umduğunu değil bulduğunu yer şu saatten sonra yapamam
Ne yapacaksin ya boyle insanlara sinir oluyorm zaten.Of ya eşimin is arkadaşı akşam size ugricaz demiş. Sinir oldum musait misiniz yok bile. Evde yiyecek var ama temizlik yapmamistim. Banane misafir umduğunu değil bulduğunu yer şu saatten sonra yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?