2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bizde aynı durumdayız kucagimda uyuyor yatiriyorum uyanıyor
Uykusunda ağlıyor sancı geliyor

Ya resmen çöktüm...fön makinasiyla uyuyo kapatimca uyanio sirti yere deydimi aglio kucak istio ama kucaktada aglio memelerim cokkkk acio sag mememin derisi soyulmaya baslamis atlet degince bile cnm yanio bebegi kucagima alinca siz dusunun artik acimi...esim makina bozulcak fatura ucacak dio fönü acmami istemio...fönün sesinden kafam sisti aglamaktan icim cikti...

Oyle deme insanda derman kalmiyo.. gaddar vs ...
Benimkide 1 saattir omzumda artik agirlasti cidden canimin yanmasina agladm az once. Sonra gene sanciya uyandi simdikucakta salliyom harap haldeyim bende.
ferrace esin de idare etsn keyfimizden sanki bu adamlar cins bebek isterken varlardi sonra ihale bizde..
Anca sevmeye varlar ya da buyuyunce oYnamaya

Son düzenleme:
Canım bende aynı durumdayım bi düzene girseydi çocuklar bnde gece anlimda eşarp basım catliyordu artık ağrıdan ruhen bedenen coktum artik

Cnm baby sleep instant programı var googleplay den indir. Fön süpürge kalp sesleri müzik vs var. Bizde biraz işe yaramıştı

Kizlar bu sabah köyden geldi süt kaynattim ictim guzelce bi kacgundur temuzlik vs. Yaptim bebegin hareketlerine dikkat etmedim aksam oldu uzandim fark ettimde hic hareket etmedi is yaparken belji hissetmedim neyse simdi uzandim iki bardak sut ictim hareket etmedi ya

Ne kadarlık gebeydin sen canım unuttum...
Meyve suyu varsa ya da çikolata varsa ye ve uzan biraz bekle...
Oynar canım..
İş yaparken farkedilmiyor bir de onlar da yoruluyor uyuyor..
Artık onun da bir saati var annesi o da bir birey : )

26haftalik cikolata var bide ondan yiyim hic boyle olmadi endiselendim geceleri daha cok hareketliymis bebeisler uyuyo o zaman hic tepki yok

26haftalik cikolata var bide ondan yiyim hic boyle olmadi endiselendim geceleri daha cok hareketliymis bebeisler uyuyo o zaman hic tepki yok

Ben aşırı takıntılıydım ya...
Gündüz zaten takipteydim ama gece de muhakkak uyumadan önce hareketini hissedicem..
Hissetmeyince karnımı mıncıklıyordum bi o yandan bi bu yandan.. Sonra belli ki uyanıyordu bu sefer o beni uyutmuyordu : ))

canimm bende aynen oyleyim hissetmem lazim rahat edemiyorum vaska bi sabah uyandirdi resmen oyle bi tekmeliyo ki yerim yaa yatmadan.once ellerim hep karnimda bende mincikliyorum tepki versin diye

Selam kızlar ortalık sakin. +18 i geçtim temizlik yapan bile yazmıyor :) bende temizlik fln yapmadım zaten sutum az yine canım sıkkın. Ayva vardı onu pekmezli pisirdim dün birileri demişti. Bide tavuk hasladim suyuyla bulgur pilavı yapcam. İnşallah çoğalır sinir oluyorum ya

Merhaba sağol canım yanımda olduğun için bugün mesaj attım beni çok kırdığını ona olan güvenimi yıktığı kendimi çok yanlız hissetiğimi benimle ilgilenmediğini aynı evde iki yabancıymışız gibi konuşamadığımızı bife bn ilişkiye girmeden o kendisi yaptığında özellikle gizli yaptığında sanki kendimi altatılıyormuş gibi hissediyorum çünkü o an ne düşündüğünü ne hayal ettiğini bilmiyorum bunu onada söyledm lohusalığımda ilkini beraber yapmştık sonra kaç kere gizli gizli yaptığını gördm hissettim ama söylemedim mesaja onuda yazdm bundan sonra böyle devam et bibirimize olan saygımızı kaybetmeden bitsin zaten ben kendimi yeterince yanlız hissediyorum bundan sonra da farketmez alıştm artık felan Bir sürü şey yazdım ama bütün içimi döktüm baya uzun bi mesaj oldu sonra beni aradı açıklama felan yapmaya başladı oğlum ağlıyordu o yüzden konuşamadk akşam konuşuruz dedim tm dedi kapattk bakalm ne olacak...

Temizlik esimde.. oglanla suluk gibi yapisik haldeyim..wrap sling sipAris ettim umarim kullanmayi beceririm..

Helva yesen..bana birileri dedi etki etti sanki biraz

Kizlarrr imdattttt...
Kucagimda salliyorum tam yatrcm goZler cam. Uykuya gec daliyo gunduzleri..elektrikli ana kucagi kullananlar boy durumu nasil kac cm e dek kullanabilirler..benim oglan boylu gidiyo tiny love almstm yatak odama yakinda ona bile sigmayacak.

Temizlik esimde.. oglanla suluk gibi yapisik haldeyim..wrap sling sipAris ettim umarim kullanmayi beceririm..

Helva yesen..bana birileri dedi etki etti sanki biraz

Oh ne güzel cnm. Bende temizlik yapsam yemek yok yemek yapsam temizlik yok. Temizlik için kadın geliyor. Wrap sling ise yarar inşallah cnm.
Helva deneyim bide saol

Of ya eşimin is arkadaşı akşam size ugricaz demiş. Sinir oldum musait misiniz yok bile. Evde yiyecek var ama temizlik yapmamistim. Banane misafir umduğunu değil bulduğunu yer şu saatten sonra yapamam

Of ya eşimin is arkadaşı akşam size ugricaz demiş. Sinir oldum musait misiniz yok bile. Evde yiyecek var ama temizlik yapmamistim. Banane misafir umduğunu değil bulduğunu yer şu saatten sonra yapamam
Kiz yapma bisey esin gelirken pasta alsin bide tuzlu bisey alsin cayla ver iste, kucucuk bebekle bisey beklemesin kimse

Reactions: GCA
Ne yapacaksin ya boyle insanlara sinir oluyorm zaten.
Esin kuru pasta alsin sende meyve suyu ya da cay veririsin.
Dusunme bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…