- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #1.881
Son dk haber veren misafirlere ben de çok sinir oluyorumKiz yapma bisey esin gelirken pasta alsin bide tuzlu bisey alsin cayla ver iste, kucucuk bebekle bisey beklemesin kimse
Evet ya gecen benim kv yana yana 50 kere beni aramis 10 dk sonra geri aradim eee erkek kardesi gelmis 15 dk sonra size gelicez diyo bende oglun evde yok ne zaman gelcekmis ogreneyim seni geri ararim dedim o olmasa nolcak gelelim biz diyo, yok olmaz ben seni geri ararim dedim, neyse tekrar geri aradim bunu, haaa diye teli aciyo ayyy nasil sinirlendim ama, geldiler surat 30 karis tabii bende hic orali olmadim.Son dk haber veren misafirlere ben de çok sinir oluyorum
Kiz yapma bisey esin gelirken pasta alsin bide tuzlu bisey alsin cayla ver iste, kucucuk bebekle bisey beklemesin kimse
Ne yapacaksin ya boyle insanlara sinir oluyorm zaten.
Esin kuru pasta alsin sende meyve suyu ya da cay veririsin.
Dusunme bile
Aynen maaleseff..Dün misafir vardı cnm pasta börek varda ben böyle emrivakiye gicigim zaten aksama kadar ayaktayim akşam eşim gelince biraz dinlendiriyo ama misafir olunca tüm dengeler bozuluyor
Haklisin vallahi zaten bu bebelerle halimiz harap bide misafir cek ustuneEvde vardı cnm dünden misafirim vardı da olmasaydı alırdı ama psikolojik olarak da hazır olmak gerekiyor saat 6 da haber verilir mi direkt emrivaki
Zamane veletleri iste nolcak eskiden emzirip koyarlarmis besige tarlaya giderlermis biz bi wcye gidemiyoz.merak etme o kadar agirlasmadan duzene girerler1.5 aylık bebekler hepimizi mum etti ya!! Minicik şey ne anlıyor ayaktasin oturdun arkadaş tam dalana kadar popomuz koltuk görmüyor o da 40 45 dk sürüyor hayir şimdi hafifler bir kaç ay sonra ne yapıcaz ki? Keşke hamileliğimde yan gelip yatmak yerine kol sırt çalışayım
Allah mutlu etsin kardesini. Bazi bebekler sever ortam degisikligini kalabaligi falan belki aksine uyicak uzun uzun sende rahat ederceksinYarın kız kardeşimin sözü var ben giyinp gitcem sonra bi odada oğlumu uyutma çabalarına gircem kesin
Allah tamamina erdirsin, umarim oglunda sakin bir gece geçirirYarın kız kardeşimin sözü var ben giyinp gitcem sonra bi odada oğlumu uyutma çabalarına gircem kesin
Tsk ederim canım umarım soledigin gibi olur 6 beri uyanık bizi uyutacak bu gidişleAllah mutlu etsin kardesini. Bazi bebekler sever ortam degisikligini kalabaligi falan belki aksine uyicak uzun uzun sende rahat ederceksin
Amin canım tsk ederim umarım sakin gecerAllah tamamina erdirsin, umarim oglunda sakin bir gece geçirir
O kucucuk bedenleriyle bu uykusuzluga nasi dayaniyorlar anlamiyorum ya. Bide bebekler dayaniksizdir derler o zaman bu kucaklarimizdakiler bebek diilTsk ederim canım umarım soledigin gibi olur 6 beri uyanık bizi uyutacak bu gidişle
Bende ancak aksam 10gibi rahata eriyorum oda oglum uyuyo da ondan. Yoksa kiz hala emiyo saat 1i bekliyorum hevesle. Ancak o zaman uyuyo kucuk hanimherkese iyi geceler kızlar bende oğlanı uyuttum ev işi yemek derken anca vakit bulup gelebildim bu nedir ya oturmaya vakit yok resmen
Bende ancak aksam 10gibi rahata eriyorum oda oglum uyuyo da ondan. Yoksa kiz hala emiyo saat 1i bekliyorum hevesle. Ancak o zaman uyuyo kucuk hanim
Benim oglum evi yikiyo ustune bide kardes kiskancligi canimdan bezdiroyo beni resmen. Kizda gece yarisi anca uyuyo. Insanliktan cikiyorum bazen. Allah dayanma gucu versin hepimizevalla bu bebekler bizi çok yoruyo hep yürüme peşinde benim kide hep arkasında dolaşıyoruz kışda geldi eve kapanıcaz bu gidişle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?