- 12 Ekim 2015
- 620
- 8.096
- 138
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #1.901
Benim oglum evi yikiyo ustune bide kardes kiskancligi canimdan bezdiroyo beni resmen. Kizda gece yarisi anca uyuyo. Insanliktan cikiyorum bazen. Allah dayanma gucu versin hepimize
Aynen maaleseff..
En gicik oldugum sey. Kabul etmeyince de kimisi ugrucaz ya bi ayak ustu diyor ya gel de sik bogazini
Haklisin vallahi zaten bu bebelerle halimiz harap bide misafir cek ustune
Yarın kız kardeşimin sözü var ben giyinp gitcem sonra bi odada oğlumu uyutma çabalarına gircem kesin
Kac aylik oglun?valla cok dikkat et derim inanilmaz zor iki kucuk cocuk bitiyorum resmenaminn canım ...2 tane bebekde çok zor oluyo kız kardeşimde benim öle çok yıpranıyo bende 20 gündür adet olmuyorum test yaptım negatif çıktı ama yinede korkuyorum inşallah hamile diğilimdir diye eğer hamileysem benimde sorum fena
Kac aylik oglun?valla cok dikkat et derim inanilmaz zor iki kucuk cocuk bitiyorum resmen
Zamane veletleri iste nolcak eskiden emzirip koyarlarmis besige tarlaya giderlermis biz bi wcye gidemiyoz.merak etme o kadar agirlasmadan duzene girerler
Aminnn. Okuyup ufleseydin annesi bebisi rahatlatirdi yavruyuAy kızlar yeni gitti misafir. bu saate kadar oturmalarina zaten gıcık oldum ama gözümde değil o asil bebeğime nazar değdi ya. Misafir gelince uyanıkti aman nasıl bakıyo aman nasıl tatlı vay odası nasıl güzel dediler. Karnı tok altı temiz gazı da yoktu birden bi ugundu aynı aşı yapılıyor yada topuk kanı alındığında ağladığı gibi. Susuyo tekrar Susuyo tekrar. İçim yandı yemin ederim ya yeni uyudu kuzum. Allahım esirgesin bütün kuzularimizi
Aman ogrenciye kalsa sevinecek sey cok. Onlara malzememi biter. Bizim bebisler disiplin seven idareci gibi mum ediyolar bizi sipalarAyy inşallah yaa koca sınıfları soktum düzene bi bebekle uğraşıyorum öğrencilerim bu halimi görse sevinirken herhalde :)
Ben 2aylik hamileydim oglum o yastaykenoğlum 12 aylık haklısın tabi yoruluyosundur.
Bu gaz be zaman bitecek yha
Aminnn. Okuyup ufleseydin annesi bebisi rahatlatirdi yavruyu
3. Yada 4. Ayda bitiyo geneldeBu gaz be zaman bitecek yha
Allaha emanetler canim ya uyur insallah okuduysan rahatlamistirOkudum cnm öyle uyudu ama suan ben kötüyüm nefesini fln kontrol ediyorum psikopata bağladım inşallah rahat uyur
Okudum cnm öyle uyudu ama suan ben kötüyüm nefesini fln kontrol ediyorum psikopata bağladım inşallah rahat uyur
Aman dikkat ette sende bi kaza falan olmasin.doğrudur canım
Aman dikkat ette sende bi kaza falan olmasin.
Hava degisimi falanda geciktirmis olabilir. 20gunde cikardi yoksatest yaptım ama negatif çıktı şimdi bi daha yapıcam gene negatif çıkarsa doktoruma gidicem stres içindeyim
Hava degisimi falanda geciktirmis olabilir. 20gunde cikardi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?