2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Benim oglum evi yikiyo ustune bide kardes kiskancligi canimdan bezdiroyo beni resmen. Kizda gece yarisi anca uyuyo. Insanliktan cikiyorum bazen. Allah dayanma gucu versin hepimize

aminn canım ...2 tane bebekde çok zor oluyo kız kardeşimde benim öle çok yıpranıyo bende 20 gündür adet olmuyorum test yaptım negatif çıktı ama yinede korkuyorum inşallah hamile diğilimdir diye eğer hamileysem benimde sorum fena

Aynen maaleseff..
En gicik oldugum sey. Kabul etmeyince de kimisi ugrucaz ya bi ayak ustu diyor ya gel de sik bogazini

Haklisin vallahi zaten bu bebelerle halimiz harap bide misafir cek ustune

Ay kızlar yeni gitti misafir. bu saate kadar oturmalarina zaten gıcık oldum ama gözümde değil o asil bebeğime nazar değdi ya. Misafir gelince uyanıkti aman nasıl bakıyo aman nasıl tatlı vay odası nasıl güzel dediler. Karnı tok altı temiz gazı da yoktu birden bi ugundu aynı aşı yapılıyor yada topuk kanı alındığında ağladığı gibi. Susuyo tekrar Susuyo tekrar. İçim yandı yemin ederim ya yeni uyudu kuzum. Allahım esirgesin bütün kuzularimizi

Kac aylik oglun?valla cok dikkat et derim inanilmaz zor iki kucuk cocuk bitiyorum resmen

Aminnn. Okuyup ufleseydin annesi bebisi rahatlatirdi yavruyu

Okudum cnm öyle uyudu ama suan ben kötüyüm nefesini fln kontrol ediyorum psikopata bağladım inşallah rahat uyur

insanlarımızın gözleri pis diyorum ben maşallah deyip küçük bebeklere okumayı bilmiyoruz illa bişi diycez ya rabbim korusun nazarlardan bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…