2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kiyamam ya abdest al oku bebegine

Reactions: GCA
Evet konuştuk bebek olduktan sonra strese girmiş gelen gidenden bide işe gidip geliyorm yoruluyorm felan filan dedi işte benden ilgi beklemiş beyfendi biraz halleder gibi olduk sorunumuzu yani inşallah...
Sevindim canim insallah bidaha yasamazsiniz bole bisi

Valla sorma. Balli_kurabiyem kac gundur yok ferrace de gunduz falan geliyo ben gece geliyom NFZ burda takilmiyo dagildik yani
Giriyorum denk gelmioruz ...okuyorum tam yazicm bnm velet aglio bugunlerde huy degistirdi...uykusu gariplesti surekli aglio....o uyudukca uyumaya calisiyorum cok yiprandim...esim hayretlerle bakio bna nasl idare ediosun dio 1 saat zor bakio....bugun annemi aradi dayanamadi gel dedi cok yorulduk...bnse kendim yurutmek istiyorum esimse zor zamnlari tek basima ustlenmemin yipratici oldugunu yardimsiz yurutmenin gereksiz oldugunu savunuo...bilemiorum nereye kdr bedenim dayanicak bigun merdivenlerde cnmi teslim edicm...hem ev isi hem bebek yoruo...sutum azalio buseferde...

Evet konuştuk bebek olduktan sonra strese girmiş gelen gidenden bide işe gidip geliyorm yoruluyorm felan filan dedi işte benden ilgi beklemiş beyfendi biraz halleder gibi olduk sorunumuzu yani inşallah...
Seninkide stresmi bnde alasi var deseydin...erkek milleti iste hep bencil kalacaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…