- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #1.921
Korunuyormuydunuzbilmiyorum ki canım ya
Korunuyormuydunuz
Panik olma ama bende esim korunuyoken hamile kaldimeşim korunuyo canım hiçde bişi olmadı çok dikkatlidir ama ne biliyim
Panik olma ama bende esim korunuyoken hamile kaldim
Oyle tabiki olacaksa oluyo care yokbizde durum ne olucak bakalım hakkımızda hayırlısı ...
Kiyamam ya abdest al oku bebegineAy kızlar yeni gitti misafir. bu saate kadar oturmalarina zaten gıcık oldum ama gözümde değil o asil bebeğime nazar değdi ya. Misafir gelince uyanıkti aman nasıl bakıyo aman nasıl tatlı vay odası nasıl güzel dediler. Karnı tok altı temiz gazı da yoktu birden bi ugundu aynı aşı yapılıyor yada topuk kanı alındığında ağladığı gibi. Susuyo tekrar Susuyo tekrar. İçim yandı yemin ederim ya yeni uyudu kuzum. Allahım esirgesin bütün kuzularimizi
Evet konuştuk bebek olduktan sonra strese girmiş gelen gidenden bide işe gidip geliyorm yoruluyorm felan filan dedi işte benden ilgi beklemiş beyfendi biraz halleder gibi olduk sorunumuzu yani inşallah...Irembbs naptiniz konusabildinizmi esinle
1,5 aylık ama hiç uyuyamıyor sonra ağlama krizine giriyor6 aylık felan bitiyo ne kadarlık bebeğiniz_?
Sevindim canim insallah bidaha yasamazsiniz bole bisiEvet konuştuk bebek olduktan sonra strese girmiş gelen gidenden bide işe gidip geliyorm yoruluyorm felan filan dedi işte benden ilgi beklemiş beyfendi biraz halleder gibi olduk sorunumuzu yani inşallah...
Valla sorma.zey-mur kiz kankilerin nerde ayran icip ayri dustunuz
Giriyorum denk gelmioruz ...okuyorum tam yazicm bnm velet aglio bugunlerde huy degistirdi...uykusu gariplesti surekli aglio....o uyudukca uyumaya calisiyorum cok yiprandim...esim hayretlerle bakio bna nasl idare ediosun dio 1 saat zor bakio....bugun annemi aradi dayanamadi gel dedi cok yorulduk...bnse kendim yurutmek istiyorum esimse zor zamnlari tek basima ustlenmemin yipratici oldugunu yardimsiz yurutmenin gereksiz oldugunu savunuo...bilemiorum nereye kdr bedenim dayanicak bigun merdivenlerde cnmi teslim edicm...hem ev isi hem bebek yoruo...sutum azalio buseferde...Valla sorma.Balli_kurabiyem kac gundur yok ferrace de gunduz falan geliyo ben gece geliyom NFZ burda takilmiyo dagildik yani
Mamaroo var canim hic memnun degilimKizlarrr imdattttt...
Kucagimda salliyorum tam yatrcm goZler cam. Uykuya gec daliyo gunduzleri..elektrikli ana kucagi kullananlar boy durumu nasil kac cm e dek kullanabilirler..benim oglan boylu gidiyo tiny love almstm yatak odama yakinda ona bile sigmayacak.
Seninkide stresmi bnde alasi var deseydin...erkek milleti iste hep bencil kalacaklar...Evet konuştuk bebek olduktan sonra strese girmiş gelen gidenden bide işe gidip geliyorm yoruluyorm felan filan dedi işte benden ilgi beklemiş beyfendi biraz halleder gibi olduk sorunumuzu yani inşallah...
Bnmki alismaya basladi yatis suresi uzadi aglasada almiyoruz belli bi sure...yada rahatlamisken koyuyoruz icine tavana bakio arada uyuyo cok sukurMamaroo var canim hic memnun degilim
Bende vazgectim ya. Idare etcem 1 ay daha sonra onlar kendileri done done uatmaya baslicak.. allah sabir versin bizlere 1 2 ay daha...Mamaroo var canim hic memnun degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?