2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bana da oyle oluuordu esim hep yaz orda sor derdi, evt doktorun karariydi iki, konusma evt yaptik embriyolog la da konustuk transfere hazirlanirken. Iyi lerdi ya sevdim ekibi, transferden sonra bi saat yatirdilar sonra gidebilirsiniz diyorlar,

Bana da oyle oluuordu esim hep yaz orda sor derdi, evt doktorun karariydi iki, konusma evt yaptik embriyolog la da konustuk transfere hazirlanirken. Iyi lerdi ya sevdim ekibi, transferden sonra bi saat yatirdilar sonra gidebilirsiniz diyorlar,
ben de çok sevdim ekibi hakan hocayı. .aAllahım inş onları vesile kılmıştır bizler için.

ayyy maşallahhh çok mutlu oldummmmm :) Rabbim devamını da getrisin inşallah,tebrik ederimmmmm.. sy
tresli günleri atlatmışsınız ne güzel
Amin canim Allah razi olsun rabbim isteyenlere nasip etsin.simdi kese ve kalpatisi var sirada.
Burda zamam geciyo dertlesiyoruz hemde bizi bizden iyi anlayan kimse olmuyo.

kesinlikle, benim yaş 35 ve sigara alışkanlığım var hatta hala var. hayatımın stresini yaşattığı için bu süreç bırakamadım. 5 yumurtam toplandı 4 embriyo oldu. 2. gün 4. hücreli 1. kalite 2 embriyo transefrim oldu,diğer ikisi blast aşamasına gelmediği için dondurmamışlar. özellikle geçen hafta çok stresliyim ve salak gibi rapor almıştım evde kafayı yedim ya olmazsa gibisinden... bakalım nolcak valla sonucu öğrenmeye bile cesaretim yok artık

Amin canim Allah razi olsun rabbim isteyenlere nasip etsin.simdi kese ve kalpatisi var sirada.
Burda zamam geciyo dertlesiyoruz hemde bizi bizden iyi anlayan kimse olmuyo.
cevap yazdım ama acemi olunca alıntılayamadım heralde :)

Amin ins canim sen haber ver transfer gunun belli olursa , bn transferim 13 nisn allah in izniyle,,
Şimdi aramislar eşimi yarın sabah kesin haber vericez demişler, kültür ortamlarıni degistitmisler. Her şey yolunda demiş ama bugun kaç hücreli olmasi gerekiyor embriyolarin canım. Veririm tabi ki hep buradayım zaten.

Sigara mi hic olmadi simdi annesi yaa.
İnsallah bebegin vesile olur birakmana.benimde iki tane transferim oldu.
inşallah canım, değerleri çok düşük bir sigara aldım 10 tanesi 1 sigaradaki değere eşit ama tabi pozitif olursa tamamen bırakıcam inşallah.. sizin 2 embriyo da tutmuş mu? :))

inşallah canım, değerleri çok düşük bir sigara aldım 10 tanesi 1 sigaradaki değere eşit ama tabi pozitif olursa tamamen bırakıcam inşallah.. sizin 2 embriyo da tutmuş mu? :))
Bilmiyorum.ki keseyi gormedim daha hayirlisi saglikli olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…