- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Bana da oyle oluuordu esim hep yaz orda sor derdi, evt doktorun karariydi iki, konusma evt yaptik embriyolog la da konustuk transfere hazirlanirken. Iyi lerdi ya sevdim ekibi, transferden sonra bi saat yatirdilar sonra gidebilirsiniz diyorlar,Anladım canjm inş bu da tutunur ve kucağına gelir canjm.bben dönmicem canım kalicam bi otelde. 3 -4gun.yollar kötü ister istemez sarsıyor. Ayy inş ya hepimize için hep dua ediyorum hep.size iki Embryo koydular değil mi ..bunun için bi konuşma falan yaptınız mı. Ben buradayımken her şey aklıma geliyor orada sanki dilim bağlanıyor.
bi deneme atışı yapiym dedim,zaten aldığımız test çok yanlış sonuçlar veren testmişErkenden yapmasaniz su testlerigunu bekle canim :)
Valla kusura bakmasinda her asmada tek basimaydim adini da ben koyucamSen bilirsin işini
Evet o test hep yanlis cikiyo tatlimbi deneme atışı yapiym dedim,zaten aldığımız test çok yanlış sonuçlar veren testmiş
sizin durum ne ? kaçıncı gündesinizbi deneme atışı yapiym dedim,zaten aldığımız test çok yanlış sonuçlar veren testmiş
Allah arttırsınnnnnaminnnnnnnn canim aminnnnnnnn....
Transferden sonraki 21.gunum benim.12.gun pozitifi gorduk sukur.sizin durum ne ? kaçıncı gündesiniz
ben de çok sevdim ekibi hakan hocayı. .aAllahım inş onları vesile kılmıştır bizler için.Bana da oyle oluuordu esim hep yaz orda sor derdi, evt doktorun karariydi iki, konusma evt yaptik embriyolog la da konustuk transfere hazirlanirken. Iyi lerdi ya sevdim ekibi, transferden sonra bi saat yatirdilar sonra gidebilirsiniz diyorlar,
ayyy maşallahhh çok mutlu oldummmmm :) Rabbim devamını da getrisin inşallah,tebrik ederimmmmm.. syTransferden sonraki 21.gunum benim.12.gun pozitifi gorduk sukur.
Amin ins canim sen haber ver transfer gunun belli olursa , bn transferim 13 nisn allah in izniyle,,ben de çok sevdim ekibi hakan hocayı. .aAllahım inş onları vesile kılmıştır bizler için.
Amin canim Allah razi olsun rabbim isteyenlere nasip etsin.simdi kese ve kalpatisi var sirada.ayyy maşallahhh çok mutlu oldummmmm :) Rabbim devamını da getrisin inşallah,tebrik ederimmmmm.. sy
tresli günleri atlatmışsınız ne güzel
Canım benim yaş 32 deneme 3 hastane irenbe tüp bebek merkezi izmircanım sanırım bende ekli değilim yaş 32 ilk denemem esk acıbadem yarın yumurta toplanıcak kısmetse. Bu arada tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbbim tamamına erdirsin inşallah
kesinlikle, benim yaş 35 ve sigara alışkanlığım var hatta hala var. hayatımın stresini yaşattığı için bu süreç bırakamadım. 5 yumurtam toplandı 4 embriyo oldu. 2. gün 4. hücreli 1. kalite 2 embriyo transefrim oldu,diğer ikisi blast aşamasına gelmediği için dondurmamışlar. özellikle geçen hafta çok stresliyim ve salak gibi rapor almıştım evde kafayı yedim ya olmazsa gibisinden... bakalım nolcak valla sonucu öğrenmeye bile cesaretim yok artık
cevap yazdım ama acemi olunca alıntılayamadım heralde :)Amin canim Allah razi olsun rabbim isteyenlere nasip etsin.simdi kese ve kalpatisi var sirada.
Burda zamam geciyo dertlesiyoruz hemde bizi bizden iyi anlayan kimse olmuyo.
Sigara micevap yazdım ama acemi olunca alıntılayamadım heralde :)
Şimdi aramislar eşimi yarın sabah kesin haber vericez demişler, kültür ortamlarıni degistitmisler. Her şey yolunda demiş ama bugun kaç hücreli olmasi gerekiyor embriyolarin canım. Veririm tabi ki hep buradayım zaten.Amin ins canim sen haber ver transfer gunun belli olursa , bn transferim 13 nisn allah in izniyle,,
kızlar selam, allah hayırlı etsin, sorum şu yumurta toplama öncesi ameliyathanede vajina teziliğini hemşiler siz uyurken mi yaptılar ayıkken miCanım benim yaş 32 deneme 3 hastane irenbe tüp bebek merkezi izmir
inşallah canım, değerleri çok düşük bir sigara aldım 10 tanesi 1 sigaradaki değere eşit ama tabi pozitif olursa tamamen bırakıcam inşallah.. sizin 2 embriyo da tutmuş mu? :))Sigara mihic olmadi simdi annesi yaa.
İnsallah bebegin vesile olur birakmana.benimde iki tane transferim oldu.
Beni ayikken temizlediler biraz soguk yaa o insani rahatsiz ediyo.kızlar selam, allah hayırlı etsin, sorum şu yumurta toplama öncesi ameliyathanede vajina teziliğini hemşiler siz uyurken mi yaptılar ayıkken mi
Bilmiyorum.ki keseyi gormedim daha hayirlisi saglikli olsundainşallah canım, değerleri çok düşük bir sigara aldım 10 tanesi 1 sigaradaki değere eşit ama tabi pozitif olursa tamamen bırakıcam inşallah.. sizin 2 embriyo da tutmuş mu? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?