2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bilmiyorum.ki keseyi gormedim daha hayirlisi saglikli olsunda
amin inşallah,keseyi görünce anlaşılıyormuş demek ki. ben kan testinden sanmıştım. belirtilerin oldu mu peki benim transferden sonra karın ağrım hiç geçmedi en şiddetli 6.7. günler oldu. bu iki gündür daha iyiym ara ara hafif bi sancı oluyo

Bilmem benim sonuclarim icin tek ikiz bise demediler.evet hep adet olcakmis gibi agrim vardi bi ayagim tuvaletteydi surekli bide cok usuyodum.adet olucam diye bekledim hep cok sukur pozitif oldu.
Ben tatli cok severdim agzima surmuyorum bazi seyler kokuyo henuz cok bulantim yok oyle yani

inşalahha canım ya valla nedense çok olumsuzum. hatta baştan beri çok olumsuzdum yok yum olmayacak yok döllenmeyecek hep olumsuzdum
Oyle dusunme canim.benimde yasadigim aksilikler oldu ama hep umut vardi icimde hic pes etmedim hep dua ettim.test gunu hic umudum yoktu.sok oldum test sonucunu gorunce.cok dua ettim ettik ailem bilenler.dua et inancini kaybetme hic :)

çok şükür dualarınız kabul edilmiş. benim dondurulmuş emb olmayınca çok moralim bozulmuştu onsan sonra da kafayı yeme faslı başladı zaten :) yarın bi kan testi yaptıriym diyorum eşim hayır diyor bakalım nasıl gelecek perşembe

Cok sukur canim.yeme kendini.esini dinle gunun ne zamansa o gun yap testini.hakkindan hayirlisi olsun

Oyle dusunme canim.benimde yasadigim aksilikler oldu ama hep umut vardi icimde hic pes etmedim hep dua ettim.test gunu hic umudum yoktu.sok oldum test sonucunu gorunce.cok dua ettim ettik ailem bilenler.dua et inancini kaybetme hic :)
çok şükür dualarınız kabul edilmiş. benim dondurulmuş emb olmayınca çok moralim bozulmuştu onsan sonra da kafayı yeme faslı başladı zaten :) yarın bi kan testi yaptıriym diyorum eşim hayır diyor bakalım nasıl gelecek perşembe
Cok sukur canim.yeme kendini.esini dinle gunun ne zamansa o gun yap testini.hakkindan hayirlisi olsun
amin canım hamilelerin duası geçermiş bana da et :) sonucu bildircem olumlu olumsuz sana. senin keseleri de görelim hayırlısıyla her şey yoluna girsin inşallah

Anladim canim 7,8 hucreli sanirim ama 5 gune giden embriyo daha fazla cogaliyor

Carsamba gunu transferin olur canim oyle gorunuyor

Yani ben bu gün mantığını anlamadım canjm ya cumartesi toplandilar. .sen gün hesabını nasıl yapmistin

A abbajur yani seninki arayip transfere cagirmadilarsa carsamba transferin olacak hayirlisiyla, anladinmi. Netten bi bak transfer oncesi diye

Toplanan gunu say , ya 3. Gun tdansfer olur 4 veya 8 hucreli yada 5. Gun transfer edilir cok hucreli diger adi blast
Benim bugün 3.gunum o zaman. .okuduğum bi yerde toplandık tan sonrası için 1.gun deniyordu.cok Sağol canım ya yoruyorum seni evham sanırım

Hayırlı olsun canım tedavin :)cuma ctesi deniliyorsa 5.gün embriyosu olacak demektir oh maşallah :)Benimde cuma veya cumartesi transferim var beraber gün sayıcaz :)

Herşey çok güzel olur inşallah kızlar. Güzel hayırlı haberler almak nasip olsun. Bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…