o olay beni çok rahatsız etti irite oldum hatta bu yüzden eğer 2. deneme gerekirse hastaneyi değiştirip istanbula gidebilirmBeni ayikken temizlediler biraz soguk yaa o insani rahatsiz ediyo.
Yapcak bise yok bagliyolar masayao olay beni çok rahatsız etti irite oldum hatta bu yüzden eğer 2. deneme gerekirse hastaneyi değiştirip istanbula gidebilirm
amin inşallah,keseyi görünce anlaşılıyormuş demek ki. ben kan testinden sanmıştım. belirtilerin oldu mu peki benim transferden sonra karın ağrım hiç geçmedi en şiddetli 6.7. günler oldu. bu iki gündür daha iyiym ara ara hafif bi sancı oluyoBilmiyorum.ki keseyi gormedim daha hayirlisi saglikli olsunda
inşalahha canım ya valla nedense çok olumsuzum. hatta baştan beri çok olumsuzdum yok yum olmayacak yok döllenmeyecek hep olumsuzdumYapcak bise yok bagliyolar masayaikinci mi gerek kalmiycak canim
Bilmem benim sonuclarim icin tek ikiz bise demediler.evet hep adet olcakmis gibi agrim vardi bi ayagim tuvaletteydi surekli bide cok usuyodum.adet olucam diye bekledim hep cok sukur pozitif oldu.amin inşallah,keseyi görünce anlaşılıyormuş demek ki. ben kan testinden sanmıştım. belirtilerin oldu mu peki benim transferden sonra karın ağrım hiç geçmedi en şiddetli 6.7. günler oldu. bu iki gündür daha iyiym ara ara hafif bi sancı oluyo
Oyle dusunme canim.benimde yasadigim aksilikler oldu ama hep umut vardi icimde hic pes etmedim hep dua ettim.test gunu hic umudum yoktu.sok oldum test sonucunu gorunce.cok dua ettim ettik ailem bilenler.dua et inancini kaybetme hic :)inşalahha canım ya valla nedense çok olumsuzum. hatta baştan beri çok olumsuzdum yok yum olmayacak yok döllenmeyecek hep olumsuzdum
Cok sukur canim.yeme kendini.esini dinle gunun ne zamansa o gun yap testini.hakkindan hayirlisi olsunçok şükür dualarınız kabul edilmiş. benim dondurulmuş emb olmayınca çok moralim bozulmuştu onsan sonra da kafayı yeme faslı başladı zaten :) yarın bi kan testi yaptıriym diyorum eşim hayır diyor bakalım nasıl gelecek perşembe
çok şükür dualarınız kabul edilmiş. benim dondurulmuş emb olmayınca çok moralim bozulmuştu onsan sonra da kafayı yeme faslı başladı zaten :) yarın bi kan testi yaptıriym diyorum eşim hayır diyor bakalım nasıl gelecek perşembeOyle dusunme canim.benimde yasadigim aksilikler oldu ama hep umut vardi icimde hic pes etmedim hep dua ettim.test gunu hic umudum yoktu.sok oldum test sonucunu gorunce.cok dua ettim ettik ailem bilenler.dua et inancini kaybetme hic :)
amin canım hamilelerin duası geçermiş bana da et :) sonucu bildircem olumlu olumsuz sana. senin keseleri de görelim hayırlısıyla her şey yoluna girsin inşallahCok sukur canim.yeme kendini.esini dinle gunun ne zamansa o gun yap testini.hakkindan hayirlisi olsun
Anladim canim 7,8 hucreli sanirim ama 5 gune giden embriyo daha fazla cogaliyorŞimdi aramislar eşimi yarın sabah kesin haber vericez demişler, kültür ortamlarıni degistitmisler. Her şey yolunda demiş ama bugun kaç hücreli olmasi gerekiyor embriyolarin canım. Veririm tabi ki hep buradayım zaten.
Seni kaçıncı gün aramislardi csnim benim kafam çok karıştı ya acaba ii değiller mi ..Anladim canim 7,8 hucreli sanirim ama 5 gune giden embriyo daha fazla cogaliyor
Carsamba gunu transferin olur canim oyle gorunuyorŞimdi aramislar eşimi yarın sabah kesin haber vericez demişler, kültür ortamlarıni degistitmisler. Her şey yolunda demiş ama bugun kaç hücreli olmasi gerekiyor embriyolarin canım. Veririm tabi ki hep buradayım zaten.
Yok iyiler korkma 5. Gune gitmeleri cok iyi seni yarin transfer icin ararlar, bneni de 4 gunun sonunda aradilar yarin gel diyeSeni kaçıncı gün aramislardi csnim benim kafam çok karıştı ya acaba ii değiller mi ..
Toplanan gunu say , ya 3. Gun tdansfer olur 4 veya 8 hucreli yada 5. Gun transfer edilir cok hucreli diger adi blastYani ben bu gün mantığını anlamadım canjm ya cumartesi toplandilar. .sen gün hesabını nasıl yapmistin
eklisin tatlim yanliz bilgilerin eksik[/QUOTE
Hemen yazıyorum cnm kusura bakma.
Bağcılar medipol hastanesi
İkinci deneme ama bu hastanede ilk denememdi.
Transfer 18 mart yapıldı.
Eksik bişey varsa yazarım yine
Benim bugün 3.gunum o zaman. .okuduğum bi yerde toplandık tan sonrası için 1.gun deniyordu.cok Sağol canım ya yoruyorum seni evham sanırımToplanan gunu say , ya 3. Gun tdansfer olur 4 veya 8 hucreli yada 5. Gun transfer edilir cok hucreli diger adi blast
Hayırlı olsun canım tedavin :)cuma ctesi deniliyorsa 5.gün embriyosu olacak demektir oh maşallah :)Benimde cuma veya cumartesi transferim var beraber gün sayıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?