- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
çok şükür dualarınız kabul edilmiş. benim dondurulmuş emb olmayınca çok moralim bozulmuştu onsan sonra da kafayı yeme faslı başladı zaten :) yarın bi kan testi yaptıriym diyorum eşim hayır diyor bakalım nasıl gelecek perşembe
canım ben bugun girememiştim msjını görünce çok çok mutlu oldum gözün aydın canım ayyyy cok sevindim biliyordum zaten cunku anlattaıklarn benzıyordu hadı hayırlısıyla keeseyi görmeye gidersinnn inşallah burda mutlu haberleri alıcaz bılıyorum kızlarKizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
yaş 26 adana acıbademde yaptırdım ilk denememdi :)))))KIZLAR LISTEDEKI BILGILERINIZDE EKSIKLIK VARSA LUTFEN SOLEYIN BANA
GUNCELLEYEYIM ....
Toplanan gunu say , ya 3. Gun tdansfer olur 4 veya 8 hucreli yada 5. Gun transfer edilir cok hucreli diger adi blast
ben kimseye söylemediğim için dua almıyorum,annem sağolsun.. hayırlı olsun bebeğiniz tebrik ederim :)Cnm gerçekten bol bol dua et. Benim ikinci denemede beni tanımayan insanlar bile benim için dua ettiler. Çok fazla dua aldım Allah herkesten razı olsun ve bebeğimin dualarla geldiğini düşünüyorum. İnancını, umudunu hiç kaybetme. Test gününe kadar kendini strese sokma. Benimde hiç bir tedavide dondurulmuşum yoktu. Bu konuda nasıl hissettiğini anlayabiliyorum ama şimdi sen bunları hiç düşünme. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için
canım ne güzel inşallah saglıkla kucagına almak nasip olur.. bende 5+5 bulantıların varmı nezaman başladıTeşekkür ederim canım. Bir haftalık kabustan sonra bugün çoooook iyiyim. Bugün meleğimin kalbi pırpırdı bugün. Darısı başına inşallah. Sen ne zaman gideceksin
Cnm gerçekten bol bol dua et. Benim ikinci denemede beni tanımayan insanlar bile benim için dua ettiler. Çok fazla dua aldım Allah herkesten razı olsun ve bebeğimin dualarla geldiğini düşünüyorum. İnancını, umudunu hiç kaybetme. Test gününe kadar kendini strese sokma. Benimde hiç bir tedavide dondurulmuşum yoktu. Bu konuda nasıl hissettiğini anlayabiliyorum ama şimdi sen bunları hiç düşünme. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için[/QUi
ilki negatifti anladığım kadarıyla fark var mı arada peki,hamile olup olunmadığını anlamak açısından :) bir de benim 2. gün transferi öyle blast filan bekletmediler,bir yerde okudum daha 2.3. gün embriyo tüplerde oluyormuş,rahime 5.gün ulaşıyormuş ve tutunması bu evrede olabiliyormuş diye ona da canım sıkıldı açıkcası
Hakkimzda hayirlisi olsun insallah Rabbim saglikli hayirli evlatlar version hangi hastanedeydin Sen canimHayırlı olsun canım tedavin :)cuma ctesi deniliyorsa 5.gün embriyosu olacak demektir oh maşallah :)Benimde cuma veya cumartesi transferim var beraber gün sayıcaz :)
Canim allah saglikli bir sekilde kucaginada almak nasip etsin darisi basima ve diger arkadaslarinda basinaDualarim szlerle cnm korkma demiycm cok korktum ya olmadiysa diye umuyorum icinden gecen gonlunden gecen gibi olsun hersey bkliorum hberini mutlu hberini;))
bu 5+5 ne demek kızlar :))canım ne güzel inşallah saglıkla kucagına almak nasip olur.. bende 5+5 bulantıların varmı nezaman başladı
5 hafta 5 günlük canım :) ben de bılmıyordumda hamilelik takviminde öle dıyor öyledir ozaman dıyorumbu 5+5 ne demek kızlar :))
inşallah canım benim sakın stres yapma transferde kendini kasma bol dua sureleri oku kıpırdama kıpırdayınca olmazmış dıye duydum yani istenilen yere yerleştiremezlermiş rabbim yardımcın olsun yaşadıklarımı unutmadm seni çok iyi anlıyorum seninde güzel haberlerini alıcaz biliyorumKizlar dua edermisiniz yarin 12.30 da transferim var rabbim banada nasip etsin mutlu haber vermek ve kucagima aldigim gunu gormek rabbim ol desin olsun yarabbim banada nasip et evlat ammmmin
Yani ben bu gün mantığını anlamadım canjm ya cumartesi toplandilar. .sen gün hesabını nasıl yapmistin
yumurta toplandığ gün işlem yapılmıyor,yıkama filan yapıp hazırlık safhası geçiriliyor.sonrasında embriyo 2. gün 3-4 hücreli, 3,gün 7-8 hücreli katlanarak bölünüyor. şayet embriyo azsa ve kaliteleri düşükse ki kaliteden kasıtları eşit büyüklük hücre sayısı vs oluyor,blastokist gününü (5.gün) beklemiyorlarToplanan gunu say , ya 3. Gun tdansfer olur 4 veya 8 hucreli yada 5. Gun transfer edilir cok hucreli diger adi blast
transfer ve test zamanına kadar her şeyi öğrendim de bu ileri seviyeymiş meğer5 hafta 5 günlük canım :) ben de bılmıyordumda hamilelik takviminde öle dıyor öyledir ozaman dıyorum
hayırlı ugurlu olsun,tedavinin en güzel aşaması :)Kizlar dua edermisiniz yarin 12.30 da transferim var rabbim banada nasip etsin mutlu haber vermek ve kucagima aldigim gunu gormek rabbim ol desin olsun yarabbim banada nasip et evlat ammmmin
evet dr zaten seni yönlemdiriyor artık sakın kıpırdama diyor artık bu işin en önemli aşaması bu filan diyor sen de kıpırdamıyorsun :)) ve in yekedullezine keferu liyuzliguneke bi ebsarihim lemme semiuzzikra veyegule lehu kun feyekun oku yasin suresinin sonunda geçiyor,inşallah canım benim sakın stres yapma transferde kendini kasma bol dua sureleri oku kıpırdama kıpırdayınca olmazmış dıye duydum yani istenilen yere yerleştiremezlermiş rabbim yardımcın olsun yaşadıklarımı unutmadm seni çok iyi anlıyorum seninde güzel haberlerini alıcaz biliyorum
ben duydum canım bir kaç kişiden daha onu endişe etme benceKizlar transferden beri kullandigimiz su jel var ya biraz once ilk kez elime geldi parca parca uzeri pembe gibiydi.korktum acikcasi taa sabah kullanmistim.kasiklarimda hafif agrim var onun disinda iyim.boyle bise yasayan varmi
21 gundur kullaniyorum hic gelmiyodu korktumda birazben duydum canım bir kaç kişiden daha onu endişe etme bence
tahriş oldu demek ki biraz.. ben iğne yapılıyorum o yüzden naısl birşey bilniyorum. hamilelikte hafif pembe akıntı ya da kırmızı leke önemsiz bir durummuş şakır şakır kanama tehlikeliymiş21 gundur kullaniyorum hic gelmiyodu korktumda biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?