2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cnm gerçekten bol bol dua et. Benim ikinci denemede beni tanımayan insanlar bile benim için dua ettiler. Çok fazla dua aldım Allah herkesten razı olsun ve bebeğimin dualarla geldiğini düşünüyorum. İnancını, umudunu hiç kaybetme. Test gününe kadar kendini strese sokma. Benimde hiç bir tedavide dondurulmuşum yoktu. Bu konuda nasıl hissettiğini anlayabiliyorum ama şimdi sen bunları hiç düşünme. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için

Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
canım ben bugun girememiştim msjını görünce çok çok mutlu oldum gözün aydın canım ayyyy cok sevindim biliyordum zaten cunku anlattaıklarn benzıyordu hadı hayırlısıyla keeseyi görmeye gidersinnn inşallah burda mutlu haberleri alıcaz bılıyorum kızlar

Toplanan gunu say , ya 3. Gun tdansfer olur 4 veya 8 hucreli yada 5. Gun transfer edilir cok hucreli diger adi blast
ben kimseye söylemediğim için dua almıyorum,annem sağolsun.. hayırlı olsun bebeğiniz tebrik ederim :)

Teşekkür ederim canım. Bir haftalık kabustan sonra bugün çoooook iyiyim. Bugün meleğimin kalbi pırpırdı bugün. Darısı başına inşallah. Sen ne zaman gideceksin
canım ne güzel inşallah saglıkla kucagına almak nasip olur.. bende 5+5 bulantıların varmı nezaman başladı

Hayırlı olsun canım tedavin :)cuma ctesi deniliyorsa 5.gün embriyosu olacak demektir oh maşallah :)Benimde cuma veya cumartesi transferim var beraber gün sayıcaz :)
Hakkimzda hayirlisi olsun insallah Rabbim saglikli hayirli evlatlar version hangi hastanedeydin Sen canim

Kizlar dua edermisiniz yarin 12.30 da transferim var rabbim banada nasip etsin mutlu haber vermek ve kucagima aldigim gunu gormek rabbim ol desin olsun yarabbim banada nasip et evlat ammmmin

Kizlar dua edermisiniz yarin 12.30 da transferim var rabbim banada nasip etsin mutlu haber vermek ve kucagima aldigim gunu gormek rabbim ol desin olsun yarabbim banada nasip et evlat ammmmin
inşallah canım benim sakın stres yapma transferde kendini kasma bol dua sureleri oku kıpırdama kıpırdayınca olmazmış dıye duydum yani istenilen yere yerleştiremezlermiş rabbim yardımcın olsun yaşadıklarımı unutmadm seni çok iyi anlıyorum seninde güzel haberlerini alıcaz biliyorum

Yani ben bu gün mantığını anlamadım canjm ya cumartesi toplandilar. .sen gün hesabını nasıl yapmistin
Toplanan gunu say , ya 3. Gun tdansfer olur 4 veya 8 hucreli yada 5. Gun transfer edilir cok hucreli diger adi blast
yumurta toplandığ gün işlem yapılmıyor,yıkama filan yapıp hazırlık safhası geçiriliyor.sonrasında embriyo 2. gün 3-4 hücreli, 3,gün 7-8 hücreli katlanarak bölünüyor. şayet embriyo azsa ve kaliteleri düşükse ki kaliteden kasıtları eşit büyüklük hücre sayısı vs oluyor,blastokist gününü (5.gün) beklemiyorlar

evet dr zaten seni yönlemdiriyor artık sakın kıpırdama diyor artık bu işin en önemli aşaması bu filan diyor sen de kıpırdamıyorsun :)) ve in yekedullezine keferu liyuzliguneke bi ebsarihim lemme semiuzzikra veyegule lehu kun feyekun oku yasin suresinin sonunda geçiyor,

Kizlar transferden beri kullandigimiz su jel var ya biraz once ilk kez elime geldi parca parca uzeri pembe gibiydi.korktum acikcasi taa sabah kullanmistim.kasiklarimda hafif agrim var onun disinda iyim.boyle bise yasayan varmi

Kizlar transferden beri kullandigimiz su jel var ya biraz once ilk kez elime geldi parca parca uzeri pembe gibiydi.korktum acikcasi taa sabah kullanmistim.kasiklarimda hafif agrim var onun disinda iyim.boyle bise yasayan varmi
ben duydum canım bir kaç kişiden daha onu endişe etme bence

21 gundur kullaniyorum hic gelmiyodu korktumda biraz
tahriş oldu demek ki biraz.. ben iğne yapılıyorum o yüzden naısl birşey bilniyorum. hamilelikte hafif pembe akıntı ya da kırmızı leke önemsiz bir durummuş şakır şakır kanama tehlikeliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…