Haklısın böyle durumlarda zaman geçmek bilmez. Benim transfer bir ay ertelendi benim bekleme zamanım da ikiye katlandı malesef. Sonu hayırlı olsun da bekleriz napalımZaman gecmiyo
İlk diyemi bu kadar umutlaniyorum .kendimi dinliyorum surekli aha sanci aha agri bise olsun bi belirti olsun diye bekliyorum
Ve bugun surekli basim donuyo.
Haklısın böyle durumlarda zaman geçmek bilmez. Benim transfer bir ay ertelendi benim bekleme zamanım da ikiye katlandı malesef. Sonu hayırlı olsun da bekleriz napalım[/QUOTE
Aa neden ertelendi ki .hayirlisi diyoruzda icinizde ne firtinalar kopuyo.
Anladim tatlim.beklenek zormus diyo ya sarkida hakket oyle.Progesteron değerini yüksek buldu Dr, bir ay erteleyelim dedi transferi.
progesteron degerın kaç cıktı cnmProgesteron değerini yüksek buldu Dr, bir ay erteleyelim dedi transferi.
1,8 çıktı. 1 in üzeri yüksek kabul ediliyormuşprogesteron degerın kaç cıktı cnm
SupeeeerBeta HCG değerim 124,9 çıktı. Bugün 12. gün. Şimdilik pozitif. Inşallah pazartesi günü değer yükselmiş olur. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.
Gunaydin kizlar hayirli cumalar
Tedavi olan tum arkadaslarimiza rabbim hayirli evlatlar nasip etsin bugun duadan unutmayalim birbirimizi
Gelsin pozitif haberler :)çok sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı başımıza artik:))))Beta HCG değerim 124,9 çıktı. Bugün 12. gün. Şimdilik pozitif. Inşallah pazartesi günü değer yükselmiş olur. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.
Allahım ne kadar sevindim şuan :)) Rabbim hepimize böyle sonuçlar nasip etsin. Bende şimdi opudan çıktım.Beta HCG değerim 124,9 çıktı. Bugün 12. gün. Şimdilik pozitif. Inşallah pazartesi günü değer yükselmiş olur. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.
Gecmis olsun hayirli olsun canimAllahım ne kadar sevindim şuan :)) Rabbim hepimize böyle sonuçlar nasip etsin. Bende şimdi opudan çıktım.
gozunaydin tatlim darisi hepimizin basina inşallah değerin kat kat katlansin insallahBeta HCG değerim 124,9 çıktı. Bugün 12. gün. Şimdilik pozitif. Inşallah pazartesi günü değer yükselmiş olur. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.
Hayirli olsun tatlim :)Merhaba kızlar :) bende ALLAHın izniyle 17 mart başladım tüp bebeğe.Pkoluyum bide troidim biraz yüksek çıktı .Daha önce ohss geçirdim çatlatma tedavisinde .İlk tüp bebek denemem İNŞALLAH hayırlı sonuclar alırız hepimiz :)
Iyiym çok şükür iyi geçti. 15 tane yumurta toplandı. Yarın arayıp embriyolar hakkında bilgi vereceklermiş :)Gecmis olsun hayirli olsun canim
Nasilsin nasil gecti opu
Amin canim sagolAyy İNŞALLAH canım RABBim yüzünü güldürsün :) Benimde yarın kontrolüm var yumurtaların durumuna bakacağız.Sende pkolusun değilmi? yumurtalar toplanınca transfer mi oldun yoksa 1-2 ay bekledin mi canım?Yani şöyle anlatayım :) pkolu olunca ohss durumu var eğer ki aşırı uyarılırsa vucudum yumurtalarım toplanacak transfer 1-2 ay sonra yapılacak.İNŞALLAH olmaz :) bolbol su içiyorum ,ama diaformın kullandığım iiçin hiç beslenemiyorum yemek gördükce midem alt üst oluyor iştahı çok fena kesiyor.Bir senedir gunde 1 tane içiyordum şimdi 2 içeceksin dedi daha fena hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?