Cok sukur canim :) hayirli olsun yarinda pozitif cikicak insallah cok sevindim coookselam kızlar sonucum 16,56. tüp bebek merkezi yarın test günüm olduğu için yarınki sonucumu istedi. yarınki değer 20 nin üstü olması gerekiyormuş. fakat şimdi de sonuç pozitif. umarım herşey yolunda gider.
Hayırlı olsun canım benim yarın da yüksek olur inşallahselam kızlar sonucum 16,56. tüp bebek merkezi yarın test günüm olduğu için yarınki sonucumu istedi. yarınki değer 20 nin üstü olması gerekiyormuş. fakat şimdi de sonuç pozitif. umarım herşey yolunda gider.
Amin canim daha 8 gun var benim :)inş. canım seninde mutlu haberlerini bekliyoruz. :) sonuda hayır olur inşallah.
canim bunyeye gore degisiyor benim lucrinle bir hafta gecikmisti adetimkızlar benim uzun protokol adetimin 21. günü lucrin başladım bugün de 7. iğneiyi vurundum adetim gecikti bu ay normalde çarşamba olmam gerekti ..kullanan varsa kaçıncı iğneden sonra adet olurum acaba çokk endişeliyim çok
normalde kaçıncı iğneden sonra olmam gerek..yani doktoru aramak da istemiyorum şimdi kaçıncı iğneye kadar bekleyim olmazsam canımcanim bunyeye gore degisiyor benim lucrinle bir hafta gecikmisti adetim
inşallah canım senin ikiz gebelikmi acaba. değerin yüksek maşallah.Hayırlı olsun canım benim yarın da yüksek olur inşallah
canım endişelenme ben de bugün 8.lucrini vurdum daha bugün geldi adetim senin de eli kulağındadırkızlar benim uzun protokol adetimin 21. günü lucrin başladım bugün de 7. iğneiyi vurundum adetim gecikti bu ay normalde çarşamba olmam gerekti ..kullanan varsa kaçıncı iğneden sonra adet olurum acaba çokk endişeliyim çok
selam kızlar sonucum 16,56. tüp bebek merkezi yarın test günüm olduğu için yarınki sonucumu istedi. yarınki değer 20 nin üstü olması gerekiyormuş. fakat şimdi de sonuç pozitif. umarım herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?