- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
Cnm çok geçmiş olsun.hala hastasın demek.bol bol dinlen inşallah,biran önce iyi ol:)))Oyy kuzum benim çorbani içmiş kadar oldm Sağolasin...Yok çok fenayım yatak lara düştüm alev çıkıyor gözlerimden resmen :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm çok geçmiş olsun.hala hastasın demek.bol bol dinlen inşallah,biran önce iyi ol:)))Oyy kuzum benim çorbani içmiş kadar oldm Sağolasin...Yok çok fenayım yatak lara düştüm alev çıkıyor gözlerimden resmen :))))
Kızlar merhaba,Pazartesi aşırı kanamam oldu nasıl anlatayım Çeşme gibi aktı kanlar.dikisin bir tarafı atmıştı. Kanama malesef durdurulamadi. Bebeklerim sezaryenle alındı. Şu an durumları iyi 1150 gr birisi 1090 gr birisi. Kuvezdeler.insallah birsey olmaz yavrularima o kadar minikler ki.. sizden dua istiyorum. Bir süre giremiycem.. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
Teşekkür ederim cnm,insallah iyi olurum :)yapılacak çok iş var:)Cnm çok geçmiş olsun.hala hastasın demek.bol bol dinlen inşallah,biran önce iyi ol:)))
Sağol kuzum inşallah...Aynen dediğin gibi normaldede gece dinlenemiyordum lavaboya kalktigim için sürekli,şimdi ise eziyet çekiyorum 6 defa kesin kalkiyorum gece ama ayağa kalkana kadar ne şekillere giriyorum :))ay çok zormuş Allah yardimcim olsun :)))Aman dikkat edin ne olurCanim hem gecmis olsun hemde gozun aydin kilolari iyi insallah hastaneden hep birlikte cikacaksiniz dualarim seninle ve tum arkadaslarimizla herbiriniz en ufak kasiliyorum deseniz icim bi garip oluyor kendinize cok iyi bakin iyi haberlerinizi duyalim hep.
K kaderim35 canim 1000 gr mi gectigine cok cok sevindim masallah kizimiza...
serenci insallah en kisa zamanda iyilesirsin saglikliyken bile vucudumuz bu kadar rahatsizken grip cekilmez olur simdi kiyamam ya ne yapsan ne kullansan bilemiyorum sanirim en iyisi istirahat oda hamileyken geceleri bile yatamiyor insan ben sabahlari uyandigimda her tarafim agiriyor oluyor.
Ya ben 1.30-2 de anca yatıyorum, sabahda 8-8.30 uyanıyorum.geceleride 4-5 kere uyanıyorum.pozisyon degiştir.tuvalete git.sertleşen karını yumuşat:))Ben bildiginiz mal gibi uyuyorum kızlar yaa..tamam 1 de filan uyuyorum ama 11 e kadar hic uyanmıyorum..belki tuvaletim gelmese uyanmayacağım bile...ben 10 dan sonra su içmiyorum susarsam bir yudum iki yudum içiyorum..gece sütü nu gündüz içiyorum..gece demir ilacı mi içtiğim için ondan 2 saat önce hapin etkisini azaltiyormuş diye sut te içmiyorum..sabah bile kazınarak kalkıyorum yataktan...
Canım çok geçmiş olsun. Yüce Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Benim eşiöin kuzeni de yedi aylık doğum yaptı. Bebek doğduğunda 1000 gr idi. Bir ay küvezde kaldı . Şuan 2200 gr oldu hastaneden taburcu oldu. Sak'ın Can'ını Sıkma . Allah'ın izniyle bebeklerine kavuşacaksın canım.Kızlar merhaba,Pazartesi aşırı kanamam oldu nasıl anlatayım Çeşme gibi aktı kanlar.dikisin bir tarafı atmıştı. Kanama malesef durdurulamadi. Bebeklerim sezaryenle alındı. Şu an durumları iyi 1150 gr birisi 1090 gr birisi. Kuvezdeler.insallah birsey olmaz yavrularima o kadar minikler ki.. sizden dua istiyorum. Bir süre giremiycem.. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
Hamile yastığı var mi canım sende..ben onla uyuyorum dönerken uyanıyorum oda 2 dk hemen dalıyorum..yastık büyük olduğu için,için de dönmek zor oluyorYa ben 1.30-2 de anca yatıyorum, sabahda 8-8.30 uyanıyorum.geceleride 4-5 kere uyanıyorum.pozisyon degiştir.tuvalete git.sertleşen karını yumuşat:))
Bacak arası normal yastıkBirde karnımın altına koyuyorum.Hamile yastığı var mi canım sende..ben onla uyuyorum dönerken uyanıyorum oda 2 dk hemen dalıyorum..yastık büyük olduğu için,için de dönmek zor oluyor
Öyle olunca oynamıyor mu..ben hic rahat edememiştim öyle..karnım daha küçük olmasina ragmen kayıyor du normal yastık hep..bu agir olduğu için kıpırdamıyor yerinden..iyi ki almışım diyorum..Bacak arası normal yastıkBirde karnımın altına koyuyorum.
Yok oynamıyor.göbeğimin altına tam yerleştirmiyorum zaten.çok az koyuyorum.Öyle olunca oynamıyor mu..ben hic rahat edememiştim öyle..karnım daha küçük olmasina ragmen kayıyor du normal yastık hep..bu agir olduğu için kıpırdamıyor yerinden..iyi ki almışım diyorum..
Canm ben makinede yikadm 30 derecede hic cekme olmadi ayni zaten tertemz sadece yeni kokusu gtsin die yikiyoruz dalan matik aldm ben. Bende ameliyat oldum kistten ama iki yil oldu dikislern yeri gergin ve acaba normal olurmu diyorum ama bi sorun olmaz insallah saglikla vaktinde kucagimiza alirizKizlar iki sorum size, 1. Bebek kiyafetlerini yikamak icin aldiginiz deterjanla makinada mi yikadiniz, yoksa elde mi? 2. Soru bnm gibi daha once ameliyat olan varmi, apandist ameliyati olmustum, ameliyat izlerim baya bi cekmis, ozellikle dikis yerleri. Oyle olan varmi
Cok şükür iyiyim canım 34 haftalık oldu kizim. Yarın kontrolumuz var. Ilk defa nst ye girecem bakalim nasil bisey :) . Dr amcamiz ne dicek yarin dr dan cikinca yazarim yine haber veririm canim. Sen nasılsın nasıl gidiyor.Canım sen nerelerdesin ne durumdasin çok oldu yazmayali
Kasilmalarin mi var canım?Cok şükür iyiyim canım 34 haftalık oldu kizim. Yarın kontrolumuz var. Ilk defa nst ye girecem bakalim nasil bisey :) . Dr amcamiz ne dicek yarin dr dan cikinca yazarim yine haber veririm canim. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
Anladi m canim cok sagol, bnde yikadim bugun kiyafetlerini. Ddginz gibi daha pratik oluyor. Dalan deterjani kokulu mu kokusuz mu, kokusuz olmalari daha iyiymis, kiyafetlerden yikandiktan sonra ki kokusu yani. Bn haci sakir lavantali sabundanda aldim acil yikanacak bisey olursa kullnmak icin, mis gibi ve tertemiz yapiyor camasirlariCanm ben makinede yikadm 30 derecede hic cekme olmadi ayni zaten tertemz sadece yeni kokusu gtsin die yikiyoruz dalan matik aldm ben. Bende ameliyat oldum kistten ama iki yil oldu dikislern yeri gergin ve acaba normal olurmu diyorum ama bi sorun olmaz insallah saglikla vaktinde kucagimiza aliriz
Acele etme hissedersin, cikolata tatli biseyler yeKizlar bebeklerin hareketlerini bugün hissetmedim dra gitsem mi
bencede acele etme canım hergun aynı olmuyorlar ben genelde hergun hısederım hemde cok fazlasıyla 2 defa hıssetmedıgım zaman oldu doktorda aldım solugu cok sukur gayet ıyı dedı keyfı yerınde hanfendının nıye rahatsız edıyorsun demıstıKizlar bebeklerin hareketlerini bugün hissetmedim dra gitsem mi
Panik yapma olabiliyor öyle,çikolata ye yan yat cnm kipirdarKizlar bebeklerin hareketlerini bugün hissetmedim dra gitsem mi
cok heycanlı ya bende beşigin örtülerini yıkıyorum yastıgını felan ona hıc dıkkat emedm ama kokulu cunkı cıkınca mıs gıbı kokuyor bebiş kokuyor sanki agrım felan var ama duramıyorum işler bekliyor oyyy oyyy bıtermıkiAnladi m canim cok sagol, bnde yikadim bugun kiyafetlerini. Ddginz gibi daha pratik oluyor. Dalan deterjani kokulu mu kokusuz mu, kokusuz olmalari daha iyiymis, kiyafetlerden yikandiktan sonra ki kokusu yani. Bn haci sakir lavantali sabundanda aldim acil yikanacak bisey olursa kullnmak icin, mis gibi ve tertemiz yapiyor camasirlari