2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ayy cnm ne kusuru.bnmde kafa gidik zaten:KK53: oyle unutkanım ki anlatamam.5 dk önce yapayım dediğim şeyi hemen unutuyorum.valla zaman çabuk geçse iyi olacak:))) artık sıkılıyorum çok.
Evet canım hele artik bana hic geçmiyor..ocak ta isi bıraktığım da hamilelik devam etseydi şimdiye doğurmuştum..bebeğim yanimdaydi..nisan dan beri de yatıyorum..hic zaman geciremiyorum..kafam duzlesti..kulaklarım acıyor artik :( üzerine yatmaktan..

Uygun olsbilir, ben aldım ama çok oldu.fiyatını unuttum.farketse de 3-5 tl farkeder cnm.alışveriş hızını hızlandırdın demek:) hadi bakalım kolay gelsin,boyle boyle biter işte.
Biri 80 tl demişti gibi aklım da kalmis..ondan kafam bunaldı..çok ucuz gibi geldi bir anda..yanlış birseyi almayayım..

Arkadaşlar daha hiç alışverişe başlamadım . Neler aldınız . Ne kadar zıbın Takım'ı almak Lazım . Yardımcı olurmusunuz.
Valla ben bir hastane çıkışı aldım bir de uzun kollu penye citcitli badi seti 5 li altına da patikli alt pijama..başkada birşey almadım..e bebek ten almıştım hastane çıkışı 90 tl idi..5 li badi 50 tl..2 li patikli alt 15 tl..birde avent natural biberon aldım..bende biraz fiyat araştırayım dedim..ne alincak daha diye tek tek bakıyorum liste çıkarıyorum ama mina bebek uygun geldi bana avent orda e bebek e gore daha uygun..indirim var su anda yüzde 30..

Valla ben bir hastane çıkışı aldım bir de uzun kollu penye citcitli badi seti 5 li altına da patikli alt pijama..başkada birşey almadım..e bebek ten almıştım hastane çıkışı 90 tl idi..5 li badi 50 tl..2 li patikli alt 15 tl..birde avent natural biberon aldım..bende biraz fiyat araştırayım dedim..ne alincak daha diye tek tek bakıyorum liste çıkarıyorum ama mina bebek uygun geldi bana avent orda e bebek e gore daha uygun..indirim var su anda yüzde 30..
Gün geçtikçe ağırlaşıyorum. Biranönce alışverişe başlamam Lazım . Aranızda istanbul da olan varmı

Yok cnm ya.o mustelanın çatlak kremidir,ben demiştim,belki onu hatırlıyorsundur.
Mustela mi lansinoh mu peki daha iyi.mustela da vardı bakmadim biri yazmıştı sanırım acelyacicegi demişti O lansinoh markasını göğüs çatlak kremi için..bende telefonuma not olarak kayıt etmiştim...direk ona baktım fiyat olarak..sen mustela dan bebekler için aldın mi şampuan vs..

Mustela mi lansinoh mu peki daha iyi.mustela da vardı bakmadim biri yazmıştı sanırım acelyacicegi demişti O lansinoh markasını göğüs çatlak kremi için..bende telefonuma not olarak kayıt etmiştim...direk ona baktım fiyat olarak..sen mustela dan bebekler için aldın mi şampuan vs..
Bugun benim kizimin muslela urunleri geldi allahim ya her yeni gelen seyiyle ayri heyecanlaniyorum allahim saglikla kucagimiza almayi nasibetsin insallah

Onun da bir suru parçası varmış hangilerini aldım canım sen..
Vuct losyonu masaj yagi kopuk sampuan alt degistirme kremi bunlar geldi birde gogus ucu kremi ve catlak kremi siparis vericem benim catlak kremim bitmek uzere buradada bulamadim mecburen bu markadan vericem insallah

Vuct losyonu masaj yagi kopuk sampuan alt degistirme kremi bunlar geldi birde gogus ucu kremi ve catlak kremi siparis vericem benim catlak kremim bitmek uzere buradada bulamadim mecburen bu markadan vericem insallah
Allah im güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah..

Mustelanı göğüs ucu kremini aldım. 35 tlydi galiba,lansinoh da var.surmeye şimdiden başlamak lazımmış ben başlayacagım.önce lansinoh süreceğim.doğumdan sonra mustelayı sürerim diorum.ikisi de ii ama bnm ark. mustelayı kullanmış çok memnundu.

Mustelanı göğüs ucu kremini aldım. 35 tlydi galiba,lansinoh da var.surmeye şimdiden başlamak lazımmış ben başlayacagım.önce lansinoh süreceğim.doğumdan sonra mustelayı sürerim diorum.ikisi de ii ama bnm ark. mustelayı kullanmış çok memnundu.
Esim de ctesi gidelim istersen alışverişe dedi..âmâ ctresi düğünde var çok yorulurum gözüm yemedi butun gece zaten düğünde olurum kuzenin yaninda..başka zaman bakıcam olmazsa haftaiçi ..

Esim de ctesi gidelim istersen alışverişe dedi..âmâ ctresi düğünde var çok yorulurum gözüm yemedi butun gece zaten düğünde olurum kuzenin yaninda..başka zaman bakıcam olmazsa haftaiçi ..
Ctesi gitme.çok zor olur düğünde perişan olursun.haftaiçi akşamları bile çıksan olur 1-2 saat.

Ctesi gitme.çok zor olur düğünde perişan olursun.haftaiçi akşamları bile çıksan olur 1-2 saat.
Bu mina bebek kemeraltinda ymis canım..su yorgan takımları filan baya çeşitli gözüküyor..gözle görmek istiyorum..ama kış gelmeye başladı artik erken kapanıyor oralar..alışveriş mağazası gibi olmuyor...

Back
X