2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

İnşallah ama cnm bunlara güven olmuyor,700 $ çocuklar olana kadar falan diyorlarmis :))kendi ülkelerinde 130 ila 230 arası maaşları
Cocuk dogunca kac para almayı dusunuyor acaba.birde ben dolar böyle artarsa kuru 3 tl ye sabitleyeceğim:)

Aynen bir el at şu dolara :)))) +200 daha çok saçma fiyatlar..Bende 700 $a anlasiyorum işlerine gelirse
Aynn ya,onlar doların farkında değil heralde:)) ben zaten kadına sık sık hatırlatıyorum dolar aldı başını gitti.bu ülkenin hali ne olacak.nerde bu devlet:))))verme cnm 700 e anlaş.o zaman çocuk yokken500 dolara çalışsınlar:))

Ahah iyiymiş :)
İst da bir arkadaşımın 1 tane cocgu var 700 $veriyor kadının önüne yemeğini falan koyuyormus o sadece tabagini kaldiriyormus ayrıca haftada 2 gunde temizliğe kadın geliyor :)))ve bebeğin dışarı çıkarken çantasını bile hazirlamiyormus şaka gibi

Kizlar nereli bu bakicilar amerikadanmi geliyorlar ki dolarla calisiyorlar niye tl degil

Ayy canım benim ya inşallah kiz bebegini normal yoldan gebe kalarak kucağına almayi nasip etsin inşallah.

Kızlar bu arada aranizda en az kilo alan benim galiba 58 le basladim. Şuan 68 oldum toplam 10 kilo ve 35 haftalık oldum. Benim belimin yanlari ve goguslerim catladi. Bide kalcam ( krem mirem yağ mag fayda etmiyor haberiniz ola catlicaksa mutlaka catliyor.

Günaydın kızlar akşam rüyamda bebeklerimden bir tanesini emziriyordum bana yorum yaparmisiniz
Yaa canım bende gördüm bu gece bebeğimi ama doktor yanılmış erkekmiş bir bakıyorum sok oluyorum..baya uzun bir sure geçmiş çocuğun adi yok gene..artik çocuk emekliyor yani..ama o kadar güzeldiki..bembeyaz sarışın mavi gözlü burnu eşime benziyo ağzı bana..biblo gibi bir erkek çocuğu idi..sonra çocuğa isim koymak için hoca geliyor diyorlarki hüseyin laaaann diyorum hüseyin nerden çıktı benim haberim bile yok..kaynanam diyor ki ben öyle seviyorum onu babamın adı..tam hoca kulağına ismi söyleyecek alıyorum adamın elinden eşime senin dedenin adi olacağına benim dedemin adi olsun mustafa diyorum uyanıyorum...çocuk çok güzeldi çok güleç yüzlü idi..ama çok batırıyordu..bellerine kadar sapsarı batiriyordu :)))) öpmeye doyamadım kokusuna da...

Benim göğüslerim özellikle sağ ucu çok fena tatlı tatlı kaşınıyor kızlar..sizde de varmı öyle bir şey ???

Benim göğüslerim özellikle sağ ucu çok fena tatlı tatlı kaşınıyor kızlar..sizde de varmı öyle bir şey ???
Gunaydin canim, bndede oluyo kasinti canim, kasimiyorum korkuyorum dokunmaya. Elimi islatip kasinan yeri islatiyorum kesiyor biraz, oynamak iyi degil ya uclarla, bn de abartiyorum saniyorum.

A

Ah bu Kaynanalar rüyalarda bile rahat yok gerçi seninki biraz sinema filmi gibi olmuş:)

acelyacicegi canım bir kaç yerde çatlak belirtisi diye okudum..bir yerde de sut hormonları çalışmaya başladığı için yazıyordu...siz ne biliyorsunuz diye merak ettim...bebe yagi sürenler oluyormus..ben normalde yaglanırken onları da yağlardım ilk defa dün göğsüme sürmedim..aklıma geldi erken doğum muhabbeti..
A aayla1835 oğlum hariç kabus gibiydi hepsi canım yaaaa... :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…