Amin hepimize inşallah.. valla acemi gibiyim acaba kızımdan kalan birkaç eşya var yıkayıp dolabı düzenlemeye başlasammı erken değildirMasallah allah bagislasin canim, daha bi kac haftan var döner o ya, hazirliklar tamamdir o zamn, deneyimlisinde, biz acemiyiz. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallh
Canim aldiklarin cok guzel, süslerin harika bayildjm, rabbim güle oynaya giydirmwyide nasip etsin hayirlisiyla insallah, masallah guzel prenseslerime ve onlarin cicilerineKizlarin hastane susleri de bunlar, ben serbet icin bardak bide serbetlik aldim, aynali ve gumus tepsiler goturecegim ikramliklar icin. 2. Resimdeki bebislerin yatacagi yataklara giydirilecek
Ne erkeni canim ya, yap bitsin hazirda beklsin minik yavrunun gelisini, gec bile kaldin.https://instagram.com/p/7FAdtUBVSA/
Amin hepimize inşallah.. valla acemi gibiyim acaba kızımdan kalan birkaç eşya var yıkayıp dolabı düzenlemeye başlasammı erken değildir
Dime ne dersiniz
Canım çok tesekkur ederim,Allah hepimize guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin,Canim aldiklarin cok guzel, süslerin harika bayildjm, rabbim güle oynaya giydirmwyide nasip etsin hayirlisiyla insallah, masallah guzel prenseslerime ve onlarin cicilerine
Hoşgeldim cnm.çokk geçmiş olsun.merak etme bebeğine birsey olmaz.sende baslamışsın hazırlıklara ,dediğin gibi önce iyileş herseyi yavas yavas yaparsın.Selam kizlar 1 saattir yazdikalrinizi tek tek okudum herkes iyi sevindim buna hazirliklar baslamis masallah hepinize bemim tatil yorucuydu ve grop oldum oksurup hapsirik cok kotuyum hala gecemdinursecan insallah iyisinizdir merak ettim sizi yaz bir an once guzel haberler ins buarada bizde hersey aldik sayilir besikte park yatak aldik hersey paketlerde iyilesim acicam hepsini foto yukleyecem bikacgune gecer insallah cok,korkuyorum bebegime birsey olur diye hafta sonu seker yuklemem falan var doktora gudicem buarada bebek esyalari okadar guzelki kendimi frenledim cok zaman yoksa hepsini alirdim ozledim hepinizi
Sagol canim amin iste hapsirik oksuruk heryerimi agritiriyor korkutuyor allahin izniyle birsey olmicak doguracaz hepimiz saglikla cok guzel seyler aldik teyzesi pembos pembisHoşgeldim cnm.çokk geçmiş olsun.merak etme bebeğine birsey olmaz.sende baslamışsın hazırlıklara ,dediğin gibi önce iyileş herseyi yavas yavas yaparsın.nursecan arkadaşım inşallah bebeklerin ve sen iyisinizdir.seni çok merak ediyoruz.
Şeker yuklemesinde de inşallah bir sorun çıkmaz cnm.
Maşallah canım oğluşlarına. Benimde iki erkek aldıklarını çok merak ediyorum canım. Bend daha hiç alışveriş yapmadım. Sizlerden fikir alayım en azından canımKızlar çıktım dr dan çok şükür hersey yolunda...1450 gr a 1250 gr lar 38cm ye 42 cm...Herşey yolunda çok şükür...
Yarın başlayacağım canm fotograflari atmaya :))) Ama başla sende artık ufaktan :)Maşallah canım oğluşlarına. Benimde iki erkek aldıklarını çok merak ediyorum canım. Bend daha hiç alışveriş yapmadım. Sizlerden fikir alayım en azından canım
Herşey çok güzel canım . Yüce Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin.Kizlar eve geldim , pek birsey almadim , istedigim gibi yoktu ve inanilmaz yoruldum.emzirme minderi ,2 patikli alt,2 citcitli bady , corap aldim.ama evdekilrin bir bolumu yikanmis, foto cektim, biraz karisik kurusuk cekmidim:))) cok yorgunum idare edin, bu arada ben diger giyisileri de yikayip bohca yapicam.bu cektiklerim disinda birde 20 li hastane cikisi var o daha utulenmedi ,bugun baktim da bayagi bir kiyafet almisiz, sadece yeni dogan 2 tulum alicam, cunku bunlarin disinda en az bu kadar kiyafet daha var, ama onlar biraz buyuk geldi gozume yani hastanelik degilEki Görüntüle 1650251 Eki Görüntüle 1650252 Eki Görüntüle 1650253 Eki Görüntüle 1650254 Eki Görüntüle 1650256
Kayınvalidem alıyor Kıyafet . Ben daha görmedim bile baya bişeyler almışlar. 31 ekimde kaynımın düğünü var . Onun için Aydın'a gideceğiz onları bir göreyim neler almışlar ona göre bende çıkıcam alışverişeYarın başlayacağım canm fotograflari atmaya :))) Ama başla sende artık ufaktan :)
Hm anladım cnm cok almasinlar yaa kendin beğen al devamını :))))Kayınvalidem alıyor Kıyafet . Ben daha görmedim bile baya bişeyler almışlar. 31 ekimde kaynımın düğünü var . Onun için Aydın'a gideceğiz onları bir göreyim neler almışlar ona göre bende çıkıcam alışverişe
Çok merak ediyorlar. Bende birşey diyemiyorumHm anladım cnm cok almasinlar yaa kendin beğen al devamını :))))
Tetanoz 2 yi old bugün canım yaa...birde kam verdim sağlık ocağına..ordan esim anneme bıraktı beni..annemin orda da imza toplanmis mahalleli baz istasyonunu kaldırmış..telefon çekmiyor 5 dk da sayfa açmıyor..yazdığım 10 dk da gidiyor..kolumu havada tutmaktan yoruldum en sonunda vazgeçtim zaten..yazamadim size..simdi eve gelince adam akilli bakayım kim.ne yazmış dedim :))))
Şey desen anne çabuk büyüyormuş diye çok almayın diyorlar artik almayın filan desen :)))) olmamı ??? Yada beğendiklerini gidince hep göster alınması gerekenleri bilsin :)))))Çok merak ediyorlar. Bende birşey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?