2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

https://instagram.com/p/7FAdtUBVSA/
Masallah allah bagislasin canim, daha bi kac haftan var döner o ya, hazirliklar tamamdir o zamn, deneyimlisinde, biz acemiyiz. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallh
Amin hepimize inşallah.. valla acemi gibiyim acaba kızımdan kalan birkaç eşya var yıkayıp dolabı düzenlemeye başlasammı erken değildir
Dime ne dersiniz

Kizlarin hastane susleri de bunlar, ben serbet icin bardak bide serbetlik aldim, aynali ve gumus tepsiler goturecegim ikramliklar icin. 2. Resimdeki bebislerin yatacagi yataklara giydirilecek
Canim aldiklarin cok guzel, süslerin harika bayildjm, rabbim güle oynaya giydirmwyide nasip etsin hayirlisiyla insallah, masallah guzel prenseslerime ve onlarin cicilerine

Selam kizlar 1 saattir yazdikalrinizi tek tek okudum herkes iyi sevindim buna hazirliklar baslamis masallah hepinize bemim tatil yorucuydu ve grop oldum oksurup hapsirik cok kotuyum hala gecemdi nursecan insallah iyisinizdir merak ettim sizi yaz bir an once guzel haberler ins buarada bizde hersey aldik sayilir besikte park yatak aldik hersey paketlerde iyilesim acicam hepsini foto yukleyecem bikacgune gecer insallah cok,korkuyorum bebegime birsey olur diye hafta sonu seker yuklemem falan var doktora gudicem buarada bebek esyalari okadar guzelki kendimi frenledim cok zaman yoksa hepsini alirdim ozledim hepinizi

Hoşgeldim cnm.çokk geçmiş olsun.merak etme bebeğine birsey olmaz.sende baslamışsın hazırlıklara ,dediğin gibi önce iyileş herseyi yavas yavas yaparsın. nursecan arkadaşım inşallah bebeklerin ve sen iyisinizdir.seni çok merak ediyoruz.
Şeker yuklemesinde de inşallah bir sorun çıkmaz cnm.

Sagol canim amin iste hapsirik oksuruk heryerimi agritiriyor korkutuyor allahin izniyle birsey olmicak doguracaz hepimiz saglikla cok guzel seyler aldik teyzesi pembos pembis

E elegimmm canım hosgeldin :)))güzelce yat dinlen iyice sonra ilgilenir acarsin eşyaları
Korkma canim bende geçen hafta çok fena grip oldum hep hapsuruyordum oksuruyordum,hamsururken eğilip karnimi tutuyordum o kadar

Kızlar çıktım dr dan çok şükür hersey yolunda...1450 gr a 1250 gr lar 38cm ye 42 cm...Herşey yolunda çok şükür...
Maşallah canım oğluşlarına. Benimde iki erkek aldıklarını çok merak ediyorum canım. Bend daha hiç alışveriş yapmadım. Sizlerden fikir alayım en azından canım

Siden80 canım bayildim kızlarının cicilwrine iyi günlerde sağlıkla kullansın lar inşallah...Hastane suslemelerinde çok güzel bayildim hepsine:)))

Maşallah canım oğluşlarına. Benimde iki erkek aldıklarını çok merak ediyorum canım. Bend daha hiç alışveriş yapmadım. Sizlerden fikir alayım en azından canım
Yarın başlayacağım canm fotograflari atmaya :))) Ama başla sende artık ufaktan :)

Herşey çok güzel canım . Yüce Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin.

serenci çok şükür canım..bebisler buyuyor..daha da büyüsünler güçlensinler inşallah..ev konusunda da yorma kendini birden nolursun
E elegimmm sende hoşgeldin tekrar aramıza canım..
acelyacicegi sorma canım galiba artik 3.dönemde çok etkileniyoruz galiba..rüyalarimiza giriyorlar..
Siden80 bayıldım canım yaaa hepsi ayrı ayrı çok güzeller..güle güle güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin rabbim inşallah..her biri ayrı şeker..sen gerçekten baya birşey almışsın..
Evet keske nursecan bur kez girip iyiyim dese bize..

elsal cim sende çok yorma kendini nolursun dikkat et.. bırak olduğu kadar önemli olan bebeklerimiz...

Yarın başlayacağım canm fotograflari atmaya :))) Ama başla sende artık ufaktan :)
Kayınvalidem alıyor Kıyafet . Ben daha görmedim bile baya bişeyler almışlar. 31 ekimde kaynımın düğünü var . Onun için Aydın'a gideceğiz onları bir göreyim neler almışlar ona göre bende çıkıcam alışverişe

Hm anladım cnm cok almasinlar yaa kendin beğen al devamını :))))

Tetanoz 2 yi old bugün canım yaa...birde kam verdim sağlık ocağına..ordan esim anneme bıraktı beni..annemin orda da imza toplanmis mahalleli baz istasyonunu kaldırmış..telefon çekmiyor 5 dk da sayfa açmıyor..yazdığım 10 dk da gidiyor..kolumu havada tutmaktan yoruldum en sonunda vazgeçtim zaten..yazamadim size..simdi eve gelince adam akilli bakayım kim.ne yazmış dedim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…