2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Gunaydinlar, masallh az kalmis sizinki, tek mi ciftmi bebis?
Tek benim az kaldı evet heyacan var baya kızım var 11 yaşında normal doğumdu bunuda normal diyor doktorum
Ama ben yinede heycanlıyım daha yukarda kafası dönmez ise sezarysn dedi hepimiz için hayırlısı inşaalah

acelyacicegi acelyacicegi canım bir kaç yerde çatlak belirtisi diye okudum..bir yerde de sut hormonları çalışmaya başladığı için yazıyordu...siz ne biliyorsunuz diye merak ettim...bebe yagi sürenler oluyormus..ben normalde yaglanırken onları da yağlardım ilk defa dün göğsüme sürmedim..aklıma geldi erken doğum muhabbeti..
@aayla1835 oğlum hariç kabus gibiydi hepsi canım yaaaa... :)))))
Evet canim sut icin tesisat kuruluo altta, kasinti, catlama ondan oluyo, bebe yagi sürsen bile fazla uyarmadan sür gec canim. Ruyanda guzelmis ya, yerim senin oglusunu

Tek benim az kaldı evet heyacan var baya kızım var 11 yaşında normal doğumdu bunuda normal diyor doktorum
Ama ben yinede heycanlıyım daha yukarda kafası dönmez ise sezarysn dedi hepimiz için hayırlısı inşaalah
Masallah allah bagislasin canim, daha bi kac haftan var döner o ya, hazirliklar tamamdir o zamn, deneyimlisinde, biz acemiyiz. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallh

Yaa canım bende gördüm bu gece bebeğimi ama doktor yanılmış erkekmiş bir bakıyorum sok oluyorum..baya uzun bir sure geçmiş çocuğun adi yok gene..artik çocuk emekliyor yani..ama o kadar güzeldiki..bembeyaz sarışın mavi gözlü burnu eşime benziyo ağzı bana..biblo gibi bir erkek çocuğu idi..sonra çocuğa isim koymak için hoca geliyor diyorlarki hüseyin laaaann diyorum hüseyin nerden çıktı benim haberim bile yok..kaynanam diyor ki ben öyle seviyorum onu babamın adı..tam hoca kulağına ismi söyleyecek alıyorum adamın elinden eşime senin dedenin adi olacağına benim dedemin adi olsun mustafa diyorum uyanıyorum...çocuk çok güzeldi çok güleç yüzlü idi..ama çok batırıyordu..bellerine kadar sapsarı batiriyordu :)))) öpmeye doyamadım kokusuna da...
Cnm cok cok guzel bir tuya, hayrolsun imsallah.

Kizlar alisverise ciktim, bugun hastaneye gidecekleri hazirlamaya basladik, tulum almisiz ama buyuk geldi gozume, bir kac kucuk tulum ve cit citli bady alacagim.

Bende de var hafif kasinti, dun gece yatarken sol gogsumde hafif bir islaklik hissettim.sut geldi sanirim.
Islaklık yoktu daha canım 2 gündür sağ taraf kaşınıyor iste..kasımamaya çalışıyorum ama elimde değil yaaa...ucu fırlamış zaten..sağdaki düğme gibi çıkmış ta..soldaki ne kaşınıyor nede onun gibi ucu fırlamış..

Kızlar benim bugün çok yogundu yine günüm ve devamida var,bakici yolda anlasabilirsek benimle eve gelecek ve direkt baslayacakmis ins iyi biridir...Birde evin perdelerini degistireyim dedm,onları gidip seçtim beğendim,bebisleriminde perdelerini seçtim onlarda yapılıyor :))))birde akşam 8 de muayenem var...Aldiklarimi yikadim utulensin heosini paylasacagim...Benden bu kadar simdilik

Kızlar benim bugün çok yogundu yine günüm ve devamida var,bakici yolda anlasabilirsek benimle eve gelecek ve direkt baslayacakmis ins iyi biridir...Birde evin perdelerini degistireyim dedm,onları gidip seçtim beğendim,bebisleriminde perdelerini seçtim onlarda yapılıyor :))))birde akşam 8 de muayenem var...Aldiklarimi yikadim utulensin heosini paylasacagim...Benden bu kadar simdilik
Beklentiler artiyor, guzel,haberle gel doktordan canim, hayirli olsun yaptirdiklarin

Kizlar eve geldim , pek birsey almadim , istedigim gibi yoktu ve inanilmaz yoruldum.emzirme minderi ,2 patikli alt,2 citcitli bady , corap aldim.ama evdekilrin bir bolumu yikanmis, foto cektim, biraz karisik kurusuk cekmidim:))) cok yorgunum idare edin, bu arada ben diger giyisileri de yikayip bohca yapicam.bu cektiklerim disinda birde 20 li hastane cikisi var o daha utulenmedi ,bugun baktim da bayagi bir kiyafet almisiz, sadece yeni dogan 2 tulum alicam, cunku bunlarin disinda en az bu kadar kiyafet daha var, ama onlar biraz buyuk geldi gozume yani hastanelik degil
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Kizlarin hastane susleri de bunlar, ben serbet icin bardak bide serbetlik aldim, aynali ve gumus tepsiler goturecegim ikramliklar icin. 2. Resimdeki bebislerin yatacagi yataklara giydirilecek

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 56
Back
X