- 4 Şubat 2015
- 1.852
- 1.244
- 53
Ne demek kuzu cumlemizin insCanım yaa bizim için mi çektin bunları..allah ne muradın varsa versin kuzum..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek kuzu cumlemizin insCanım yaa bizim için mi çektin bunları..allah ne muradın varsa versin kuzum..
Evdeyim kuzu..Kızlarr nerdesiniz
Bugün kuzenimin kınası var o benim elimde büyüdü doğuştan kalp hastası idi..uzak biraz geçen hafta oraya bayramda gittim diye bugün gidemedim..yarin düğün burda olcak..ona üzülüyorum çok fenaIyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Uzulme cnm yarin dugune gidersin su anda kendini ve kizini dusunmek zorundasinBugün kuzenimin kınası var o benim elimde büyüdü doğuştan kalp hastası idi..uzak biraz geçen hafta oraya bayramda gittim diye bugün gidemedim..yarin düğün burda olcak..ona üzülüyorum çok fena![]()
Fotoğrafları paylaştıkça kızlar ağladım istemeden benim cadı da hemen kendini unutturmuyor başladı bam bam vurmaya..Nasıl can o da ben de varım diyor..sen Nasıl sin canım..Uzulme cnm yarin dugune gidersin su anda kendini ve kizini dusunmek zorundasin
Herkes çok sessiz bugün :))Evdeyim kuzu..
Üzülme kuzum bu sene böyle aman yarın düğüne gidersinBugün kuzenimin kınası var o benim elimde büyüdü doğuştan kalp hastası idi..uzak biraz geçen hafta oraya bayramda gittim diye bugün gidemedim..yarin düğün burda olcak..ona üzülüyorum çok fena![]()
Anne ben burdayim beni dusun diyorbende iyiyim cnm cok sukur bugun bebeklerimin kiyafetler ini yikadim kurusun yarina utuleyip yerlestirecemFotoğrafları paylaştıkça kızlar ağladım istemeden benim cadı da hemen kendini unutturmuyor başladı bam bam vurmaya..Nasıl can o da ben de varım diyor..sen Nasıl sin canım..
Can sıkıntısından yv izliyorum napim...nursecan Nasıl acaba çok.merak ediyorum onu..sırt ağrılarım gittikçe artıyor artık..geçen nazar değdirdim galiba artik rahat uyuyamiyorum canım yaaHerkes çok sessiz bugün :))
Üzülme kuzum bu sene böyle aman yarın düğüne gidersin
Sen granül mu sıvı mi aldın deterjanı canım..ben dalın in kokusunu normalde çok seviyorum ama..onun granül de lavantali var galiba.sen hangi marka almıştın...Anne ben burdayim beni dusun diyorbende iyiyim cnm cok sukur bugun bebeklerimin kiyafetler ini yikadim kurusun yarina utuleyip yerlestirecem
Bende ev değiştirdim bugun.3 saat araba kullandım,teafik vardı her zaman ki gibi.yoruldum bşraz.daha sonra agda ,manikür pediküre gittim.birde tetanozun 2. Asısını oldum.saglık ocagındakiler bile artık hastane cantanı haxırla dedi.bu hafta onu hazırlayacağım.DmiBende çok beğendim onlara karar verdim hemen...Sen nasılsın bugün yoktu
Cnm burda fairy kullaniliyor bebekler icin ondan aldim kizimada onu kullanmistimSen granül mu sıvı mi aldın deterjanı canım..ben dalın in kokusunu normalde çok seviyorum ama..onun granül de lavantali var galiba.sen hangi marka almıştın...
Evet artık bu haftada böyleymis kuzum yandik,beni görsen koltuğun tepesinde bi oraya bir buraya dönüyorum rahat oturamiyorum uzanamiyorum,gobegim artık taş gibi çok sert demekki deride açılacak yer kalmadı,gerçekten denilen dogruymus kız çocukları yanlara gider erkekler direkt one çıkar diyorlardı...benim arkadan hala hamile olduğumu anlamiyorlar ama göbek 9 aylık gibi aslindaCan sıkıntısından yv izliyorum napim...nursecan Nasıl acaba çok.merak ediyorum onu..sırt ağrılarım gittikçe artıyor artık..geçen nazar değdirdim galiba artik rahat uyuyamiyorum canım yaa![]()
Çok guzel cnm.yarın bende benimkileri çekip yollarım size.Eki Görüntüle 1645972 Eki Görüntüle 1645997 bunlarda benim taki yastigim ve kapi süsüm :)
Hımm elsal almış ti diye aklım da kalmis..sen mi almıştın fairy canım..çamaşır deterjanı da kapsül mu bulaşık gibi..Cnm burda fairy kullaniliyor bebekler icin ondan aldim kizimada onu kullanmistim
Off 3 saat mi nasıl yorulmussundur cnm yaaBende ev değiştirdim bugun.3 saat araba kullandım,teafik vardı her zaman ki gibi.yoruldum bşraz.daha sonra agda ,manikür pediküre gittim.birde tetanozun 2. Asısını oldum.saglık ocagındakiler bile artık hastane cantanı haxırla dedi.bu hafta onu hazırlayacağım.
Cnm benimde hiç yanlarım yok .direk öne gidiyor sivri bir srkilde ama ikiside kız:)Evet artık bu haftada böyleymis kuzum yandik,beni görsen koltuğun tepesinde bi oraya bir buraya dönüyorum rahat oturamiyorum uzanamiyorum,gobegim artık taş gibi çok sert demekki deride açılacak yer kalmadı,gerçekten denilen dogruymus kız çocukları yanlara gider erkekler direkt one çıkar diyorlardı...benim arkadan hala hamile olduğumu anlamiyorlar ama göbek 9 aylık gibi aslinda
Ben bile rahat pozisyon bulamıyorum..sizi hic düşünemiyorum canım..rabbim yardımcınız olsun..benim popo da var sağ olsun arkada ileride :)))) mide ağrısı on kaburgama vuruyor birde arka ya galiba..kasık ağrısı da var..sanki kasiklarim yirtiliyor gibi hissediyorumEvet artık bu haftada böyleymis kuzum yandik,beni görsen koltuğun tepesinde bi oraya bir buraya dönüyorum rahat oturamiyorum uzanamiyorum,gobegim artık taş gibi çok sert demekki deride açılacak yer kalmadı,gerçekten denilen dogruymus kız çocukları yanlara gider erkekler direkt one çıkar diyorlardı...benim arkadan hala hamile olduğumu anlamiyorlar ama göbek 9 aylık gibi aslinda
Herseyi bırak tuvaletim gelince kötü oldum yolda:)) onun için bugun alt tarafa biraz baskı ve agrı oldu.şimdi yatıyorum .dinlenşyorumOff 3 saat mi nasıl yorulmussundur cnm yaaben 15 dk dan fazla kullanamiyorum kaburgam çok batıyor otururken...
Tabi aynen hazırlamak lazım artık canım