Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Asıl o 12.haftadan sonra kullaniliyor ve sadece b vitamini sakami
Zofer olsa anlarimda prilamsiz yemej yiyememki ben
Safra kusuyorum yoksa
Ne biliyim öyle dedi diye salak gibi bıraktım ama devam edeceğim mecbur. Sadece gece yatarken mi 2 tane alıyorsun ? Kadım doğum doktorum sabah aç karna 1 tane daha alabilirsin demişti ama hiç almadım hep gece yatmadan 2 alıyordum öyle devam edeceğim

Kendimi bildim bileli balık etliyim boyum 175 😁 hamilelikte cok kilo alırım bogazımı durduramam sanırken yediğim her şeyi kusmak banada şok oldu 😂
Evrene enerjiyi tersine at hep sen demekki oyle aksi oluo
Ay bulanti kusma olmasinsa cok kotu ya
Ben bi de arada prilam icmeden uyuom guyya gecti saniyorum
Gece kusma ile bi kalkiyorum
Saatlerce kusma bitmioo

Ne biliyim öyle dedi diye salak gibi bıraktım ama devam edeceğim mecbur. Sadece gece yatarken mi 2 tane alıyorsun ? Kadım doğum doktorum sabah aç karna 1 tane daha alabilirsin demişti ama hiç almadım hep gece yatmadan 2 alıyordum öyle devam edeceğim
Gece yatmadan 2 aliyorum en etkilisi o
Sabah denedim yok
Sonra doktor segistirdim onun en etkili yontsmi gece 22 de 2 adet ic dedi ve faydasini gercekten gordumm

Evrene enerjiyi tersine at hep sen demekki oyle aksi oluo
Ay bulanti kusma olmasinsa cok kotu ya
Ben bi de arada prilam icmeden uyuom guyya gecti saniyorum
Gece kusma ile bi kalkiyorum
Saatlerce kusma bitmioo
İşte Bırakınca bende aynı oldum dün gece kusarak uyandım

Kızlar amazondan avent biberon alan vardı bulamadım mesajlarda set seklindemi aldınız biberonlari boyutları neydi link atsanız bizde alsak 😂

benim aklıma bişey takıldı ya size danışmak istedim ben 7. haftamda leke kanama problemiyle progestan fitil başladım sabah akşam olacak şekilde şuan 12. haftamdayım haftaya kontrolüm var, son 2 haftadır hiç lekem yok. böyle benzer durumda olanlar fitili kaçıncı haftada bıraktı direk mi azaltarak mı merak ediyorum. fitil yapmaktan bunalmış haldeyim bırakıncada ya leke gelirse korkusuda içimden çıkmıyor 😣
Beni biliyorsun canım 10 gün gelmediğinde gün aşırıya çekti kısa bir süre öyle kullandım. Sonrada son 3 fitil olsun 3 günde 1 yap bitir dedi. Seninde 12. Haftan artık yavaş yavaş bıraktırır bence

benim aklıma bişey takıldı ya size danışmak istedim ben 7. haftamda leke kanama problemiyle progestan fitil başladım sabah akşam olacak şekilde şuan 12. haftamdayım haftaya kontrolüm var, son 2 haftadır hiç lekem yok. böyle benzer durumda olanlar fitili kaçıncı haftada bıraktı direk mi azaltarak mı merak ediyorum. fitil yapmaktan bunalmış haldeyim bırakıncada ya leke gelirse korkusuda içimden çıkmıyor 😣
Ben kanama hala yasiyorum
Ama fitil almasan cunku o da idrar enfeksiyonu yapiyor
Igne olarak mi rica etsen acaba diktorundan

Kızımda çok rahat bir hamilelik geçirdim. Çok da fit bir anneydim. Bu kadar rahat ve iyi göründüğüm için hep erkek olacak dediler.
Öyle çıkmadı.
Cinsiyetle hiç ilgisi yok bunun.
O yüzden erkek de çıkabilir yani sonuç. Belli olmaz😇
Görümcem mesela hem kızında hem oğlunda 9 ay boyunca kusmuş. Doğurana kadar kusmuş yani. Cinsiyet ayrımı olmamış.
Tüm bu teorileri bozarım bende erkek olursa. daha da tüm hamilelere inanmamasını söylerim 😂😂 gerçekten herkesin hamileliği kendine has oluyor. Herkesin süreci farklı geçiyor. 2 ablam var beni şaşkınlıkla izliyorlar. Başta abartıyorum sanıyorlardı şimdi yanlarındayım çok şaşırıyorlar :)

Ben yine dün rüyamda altın gördüm.
Altın bilezikler. Küçük boyda, çocuklar için bebekler için olan tarzda.
Bunu da kız çocuğa yordular.
Bilezik kadın ile ilişkili olduğu için kız doğuracağına işaret dendi.
Çok merakla bekliyorum sonucu😁

Kuzenim fetal dna yaptırdığında 1 haftada çıkar demişler 3 gün sonra öğrenmiş.
Bana da 12 gün dediler ama keşke daha erken gelse sonuç. Çok sabırsızlanıyorum.
Verilen süreden erken öğrenen oldu mu bildiğiniz var mı böyle?
Bana en geç 12 genelde 8-9 günde çıkıyor dediler. Yarın 10. Gün olacak yarın çıkıyormuş. Ama genelde duyduklarım 1 haftada çıkıyormuş

Back
X