Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    47
Kızlar amazondan avent biberon alan vardı bulamadım mesajlarda set seklindemi aldınız biberonlari boyutları neydi link atsanız bizde alsak 😂
Merhaba! Benim alan. Ben sadece 0-3 ay arası olanı aldım ne olur ne olmaz bulunsun diye. Sonrasında emerse zaten ihtiyac olmaz 6 aydan sonrada ek gıda başlayacal diye düşündüm. 3 aydan sonra ihtiyac olursa o zaman bakarım bir tane daha. Tabi tecrubelı anneler de yorum yaparsa sevınırım bu konuya. Cam olanından almadım hem daha ağır hem de kırılma riski var diye. Anti kolik olanı aldım

Bu arada alışveriş çok önemli cidden. Alacak çok şey oluyor. Kasım indirimleri çok mantıklı bu açıdan.

Bir de cinsiyet belli olduktan ve isim belirledikten sonra kapı süsü siparişi de vermek lazım.
Bazı siparişler 2 aya yapılıyor. Yoğun çalışan bir yerse süreç uzayabiliyor vs.
Ben kapı süsünü en yakın arkadaşıma yaptıracağım:) resim yapmayı çok seviyor. İsmine göre uygun bir tema çizip boyayacak:) hatırası ve anlamı olsun istedim benim için. Onun kızınında 6 yıl önce makromeden kapı süsünü ve hatıralık anahtarlarını kardeşiyle beraber ben hazırlamıştım. Şimdi de o benimkini kendi sevdiği tarzda hazırlayacak

Kızlar benim de bir iki hafta geçmişti. Yine her öğünden sonra midem bulanır oldu. Bir de bel ağrısı yaşar oldum son bir iki gündür onunla uğraşıyorum 😅 Bir yandan arada kum döküyorum.

Henüz hiç bebek eşyası ya da kıyafeti almadım. Geç mi kaldım acaba? Cinsiyeti öğrenelim şöyle olsun böyle olsun derken 14’ü bulduk çok şükür. Çok heyecanlıyım. Özellikle kıyafetten ziyade araba, yatak, biberon gibi şeyler beni çok heyecanlandırıyor 😍

Bu arada salı günü kontrolümüz var. İkinci fetal dna için bugün çıkar diye umutluydum ama önümüzdeki haftaya kaldı. Neyse hayırlı sonuçlar gelsin de beklemek önemli değil. Bir de benim doktorum fetali zaten bekleyeceksin o zaman bu arada ikiliyi de yaptır istersen dedi. Onu da yaptırmış oldum. Çok şükür o temiz geldi 🙏🏻

Karnınız ne durumda? Benim çok net bir şekilde göbeğimde çıkıntı var. Kilo almamama rağmen pantolonlarımın hiçbiri kapanmıyor karnımı sıkıştırmadan 🎈

Bir de gece yan yatmaya hiç alışık olmadığım için çok zorlanıyordum. Bacaklarımın arasına yastık koyduğumdan beri daha iyiyim. Aklınızda bulunsun.
Benim de çıktı biraz karnım ama üstüme oturan kıyafetse anlaşılıyor. Salaş giyersem belli olmuyor. Ben hamile destek yastigi kullanıyorum iyi geldi karnımı destekliyor o gerilme hissini azaltıyor. Bacak arasına oldum olası yastık kullanıyorum zaten ona da devam ediyorum 😁

benim aklıma bişey takıldı ya size danışmak istedim ben 7. haftamda leke kanama problemiyle progestan fitil başladım sabah akşam olacak şekilde şuan 12. haftamdayım haftaya kontrolüm var, son 2 haftadır hiç lekem yok. böyle benzer durumda olanlar fitili kaçıncı haftada bıraktı direk mi azaltarak mı merak ediyorum. fitil yapmaktan bunalmış haldeyim bırakıncada ya leke gelirse korkusuda içimden çıkmıyor 😣
Ben de aynı sebeple başladım ve 13 haftalikta kontrole gittiğimde 14 haftalık olsun öyle bırak dedi. Azaltarak mi keseceğim dedim gerek yok dedi. Ama ben gunde 2 kez alıyorum, önce 1 hafta falan 1 e düşüp sonra keseyim diyorum içim öyle daha rahat edecek😅

Merhaba size ikisini de yaptırdım demiştim şu an 2 li tarama sonucu e nabıza düştü doktorumla görüşemedim ama sonuç 2.50 un üstünde. Öyle kötüyüm ki inanmazsınız. Bence ikili taramayı yaptırmayın. ben şu an çok pişmanım.
Merhabalar, ancak buraya girebildim kusura bakmayın, ben yaptırmadığım için bilemiyorum değerlerin anlamını fakat 2.50 derken 250 demek istediğinizi düşünerek yüksek risk grubunda olduğunuzu söylüyorsunuz sanırım. Peki fetal DNA ne söylüyor ? Orada sonuçlar nedir ? Doktorunuz ne dedi bu duruma ? Yolunda mı herşey? Çok panikledim sizin için

Bana en geç 12 genelde 8-9 günde çıkıyor dediler. Yarın 10. Gün olacak yarın çıkıyormuş. Ama genelde duyduklarım 1 haftada çıkıyormuş

12 en geç evet. İnşallah benimki de o günü bulmadan çıkar.
Çok az kalmış seninki 🤩

Ben kapı süsünü en yakın arkadaşıma yaptıracağım:) resim yapmayı çok seviyor. İsmine göre uygun bir tema çizip boyayacak:) hatırası ve anlamı olsun istedim benim için. Onun kızınında 6 yıl önce makromeden kapı süsünü ve hatıralık anahtarlarını kardeşiyle beraber ben hazırlamıştım. Şimdi de o benimkini kendi sevdiği tarzda hazırlayacak

Çok güzel anı olur

Asya ve Gökçe ismi arasında gidip geliyoruz 🥰 Eşimi dinlersem eğer Gökçe olacak 😅
Benim cinsiyet belli değil daha ama kız olursa eşim gökçe koyalım demişti bende istemiyorum hiç kız ismi bulamıyorum aa şu güzel diyebileceğim yok 😀 9 ay boyunca isimsiz kalma olasılığı var

Kız bebek bekleyenler isim düşündünüz müü
Yaa çok kararsızız erkek ismi bulmuştuk birkaç tane ama kız ismi yok bulamıyoruz: ) benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun buldukları beni çok mutlu etmiyor : ) deniz ismini beğendik ikimizde birde mavi diye bir isim çok hoşumuza gitti. Lidya ismini sevdim ama emin olamadık. Sizler neler düşündünüz? Bazı yeni çok kısa isimler var biraz almasız geldi bazıları çok eski de olmadın istedik ama🌸 karışık işler

Asya ve Gökçe ismi arasında gidip geliyoruz 🥰 Eşimi dinlersem eğer Gökçe olacak 😅
Gökçe kardeşimin ismi🌸 babam 29 sene önce okuduğu bir kitaptan etkilenmiş ve koymuş çok zarif anlamı da güzel olan bir isim hemde zamansız 💞 bu arada anneannemin ismi de gökçen kendisi 87 yaşında dediğim gibi zamansız bir isim

Kızlar amazondan avent biberon alan vardı bulamadım mesajlarda set seklindemi aldınız biberonlari boyutları neydi link atsanız bizde alsak 😂
Philipsin antikolik cam biberonlarından kullanmıştı yakın bir arkadaşım çok memnundu, set halindeymiş henüz hiç incelemedim ama aklınızda olsun yorumları çok iyi duruyordu🌸

Ben de aynı sebeple başladım ve 13 haftalikta kontrole gittiğimde 14 haftalık olsun öyle bırak dedi. Azaltarak mi keseceğim dedim gerek yok dedi. Ama ben gunde 2 kez alıyorum, önce 1 hafta falan 1 e düşüp sonra keseyim diyorum içim öyle daha rahat edecek😅
sanırım bana direk kes dese bile ben zamanla kesicem progestana bir bağlılığım oluştu kullanınca güvende hissediyorum çelişkili biraz bunaldım fitl yapmaktan haftalarca ama bırakırsam aniden korku geliyo 😂

Merhabalar, ancak buraya girebildim kusura bakmayın, ben yaptırmadığım için bilemiyorum değerlerin anlamını fakat 2.50 derken 250 demek istediğinizi düşünerek yüksek risk grubunda olduğunuzu söylüyorsunuz sanırım. Peki fetal DNA ne söylüyor ? Orada sonuçlar nedir ? Doktorunuz ne dedi bu duruma ? Yolunda mı herşey? Çok panikledim sizin için
Merhaba günaydın🌞 2 li tarama testini ben yaptırdım. Sadece kan değerlerine bakıp yorumlanabilecek bir test değil. Testin içine ultrason görüntüsü, bebeğin ölçüleri, annenin yaşı, sigara kullanımı gibi birçok veri giriyor. Bu verilere bakarak sistem bir risk değerlendirmesi yapıyor. Yani sadece kan değerinin hiçbir anlamı yok. Önemli olan ultrason günü doktorun bilgisayardaki sistemde tüm verileri girerek bir sonuç söylemesi. Ancak o sonuca göre değerlendirilebilir. Benim de kan sonucum bu civardaydı ve doktorum endişe etmemem gerektiğini bu değerin bir anlamı olmadığını söylemişti.

Back
X