Aman dinlen canım..geçen benim de çok ağrısı sırtım kasiklarim dinlenince geçti..sabah birşey yoktu allahtan..Herseyi bırak tuvaletim gelince kötü oldum yolda:)) onun için bugun alt tarafa biraz baskı ve agrı oldu.şimdi yatıyorum .dinlenşyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman dinlen canım..geçen benim de çok ağrısı sırtım kasiklarim dinlenince geçti..sabah birşey yoktu allahtan..Herseyi bırak tuvaletim gelince kötü oldum yolda:)) onun için bugun alt tarafa biraz baskı ve agrı oldu.şimdi yatıyorum .dinlenşyorum
Oturup kalkarken bıçak gibi batar ya oyle oldu.Allahtan surekli bir agrı degil.pozisyon değiştirirken oluyor.birde agda olunca hassas iice.minik minik yaptı Allahtan çok acımasada acıdı yinede.eskiden hiç acımazdı.Aman dinlen canım..geçen benim de çok ağrısı sırtım kasiklarim dinlenince geçti..sabah birşey yoktu allahtan..
Kapsulde var tozda emin degilim ama sivisida var galiba ama yumusaticisi var ben toz aldimHımm elsal almış ti diye aklım da kalmis..sen mi almıştın fairy canım..çamaşır deterjanı da kapsül mu bulaşık gibi..
Oy kiyamam ya...Kasik agrisi ne alaka canım onu anlayamadımBen bile rahat pozisyon bulamıyorum..sizi hic düşünemiyorum canım..rabbim yardımcınız olsun..benim popo da var sağ olsun arkada ileride :)))) mide ağrısı on kaburgama vuruyor birde arka ya galiba..kasık ağrısı da var..sanki kasiklarim yirtiliyor gibi hissediyorum![]()
Ne bileyim bana herkes öyle söyledi birde ben kendimdede dogrulayinca :))))Cnm benimde hiç yanlarım yok .direk öne gidiyor sivri bir srkilde ama ikiside kız:)
İyice hassaslastik canım napalim..ben geçen gün bikini bölgemi aldırmadım bile..yarim bacak ve koltuk altı al dayanamiycam haftaya gelirim tekrar dedim..yavaş hareket et benim gece uyurken yatakta dönerken oluyor doktor normal dedi..hızlı donmemeye ani hareketler yapmamaya çalışıyorum..su sol kaburga min ağrısı nasıl geçecek yatmaktan mi oluyor..nefes aldığım için ciğerler yetişmiyor baskı mi yapıyor..bir turlu anlamadım..Oturup kalkarken bıçak gibi batar ya oyle oldu.Allahtan surekli bir agrı degil.pozisyon değiştirirken oluyor.birde agda olunca hassas iice.minik minik yaptı Allahtan çok acımasada acıdı yinede.eskiden hiç acımazdı.
Eyvah ya :)))dinlen canm aman...Bu ayda ayağa kalkınca aşağı oturunca yukarı cikiyorlarmis..Herseyi bırak tuvaletim gelince kötü oldum yolda:)) onun için bugun alt tarafa biraz baskı ve agrı oldu.şimdi yatıyorum .dinlenşyorum
Ewet genellikle oyle derler.banada erkek mi diyorlar zaten.ama bu tezi çürüttüm:)Ne bileyim bana herkes öyle söyledi birde ben kendimdede dogrulayinca :))))
Bilmiyorum ki siden gibi saplaniyor geçiyor..ordaki kaslar gerildiği için diyor doktor..o saniyelik birşey..kaburga yatarken de batıyor usuturde tıkanır nefes alamazsın gibi sanki..yada kaburga min ucunda birşey var da o batıyor gibi..off..Oy kiyamam ya...Kasik agrisi ne alaka canım onu anlayamadım
Curutmek ne ki iki kızla o defteri kapattin resmen :)))Ewet genellikle oyle derler.banada erkek mi diyorlar zaten.ama bu tezi çürüttüm:)
Bana da toz daha mantıklı geliyor sanki sıvı temizlemeyecek arınmayacak gibi mantık gelişti nedense ??Kapsulde var tozda emin degilim ama sivisida var galiba ama yumusaticisi var ben toz aldim
Sende benim gibi yaşıyorsun kaburga ağrısını arkadaşım...Batmak gibide değil resmen hem agritiyor hem battığı yeri kesiyormus gibi acıtıyorBilmiyorum ki siden gibi saplaniyor geçiyor..ordaki kaslar gerildiği için diyor doktor..o saniyelik birşey..kaburga yatarken de batıyor usuturde tıkanır nefes alamazsın gibi sanki..yada kaburga min ucunda birşey var da o batıyor gibi..off..
Haha aynen ya :)) bnm kızların yukarıda olan yatay.diğeri düşey pozisyonda.düşey pozisyonda olanın kafası sol kasıgımda.ayakucu diğer kardeşinin kafa kısmında.birisi bastan beri hep başasagı duruyor garibim.Curutmek ne ki iki kızla o defteri kapattin resmen :)))
Başıma gidiyor sanki ağrısı kuzu yaa..ne biçim birşey..yuksek yastıkta yatamiyorum öyle hafifliyor..uyumak için bir yastığı atıyorum tam .... 5 dk sonra gene başlıyor batmaya..Sende benim gibi yaşıyorsun kaburga ağrısını arkadaşım...Batmak gibide değil resmen hem agritiyor hem battığı yeri kesiyormus gibi acıtıyor
Ay kuzucuklar ya Allahım çok şükür bunları konusabiliyoruz bu hallerini :))Düşünsenize çok kısa süre sonra evdeler :))esim az önce artık dayanamıyorum zaman geçmiyor diye hayiflaniyor bende aynı şekilde bi an once gecse zaman alsak kokulariniHaha aynen ya :)) bnm kızların yukarıda olan yatay.diğeri düşey pozisyonda.düşey pozisyonda olanın kafası sol kasıgımda.ayakucu diğer kardeşinin kafa kısmında.birisi bastan beri hep başasagı duruyor garibim.
Al bendende o kadar birde nefes darlığı ile çarpıntı başladı bu hafta bende...Birde yattığım zaman boğazım sıkılıyormus gibi oluyor..Sanırım bana garip şeyler oluyor :))))Başıma gidiyor sanki ağrısı kuzu yaa..ne biçim birşey..yuksek yastıkta yatamiyorum öyle hafifliyor..uyumak için bir yastığı atıyorum tam .... 5 dk sonra gene başlıyor batmaya..
Gun gectikçe zaman yavasladı sanki,ama geriye bakınca ne konusuyorduk.mart nisan ayında ,tuttumu tutmadımı.düşük mü olacak? Korkular .tedirginlikler .hoş hala bazen korkmuyoruz da değil.ama 28. Haftanında bir rahatlığı var ustumuzde.Alkah korusun da yawrularımızı .hiç birimizinki zamansız gelmesin.Ay kuzucuklar ya Allahım çok şükür bunları konusabiliyoruz bu hallerini :))Düşünsenize çok kısa süre sonra evdeler :))esim az önce artık dayanamıyorum zaman geçmiyor diye hayiflaniyor bende aynı şekilde bi an once gecse zaman alsak kokularini
Arkadaşımın arkadaşı doğurmuş 40 i yeni çıkmış bebegin hic uyumuyormus keske karnımda olsa hala diyormuş :))) bizde basliycaz bir kaç ay sonra busefer geceleri uyumuyor bunlar diyeceğiz :)))))Ay kuzucuklar ya Allahım çok şükür bunları konusabiliyoruz bu hallerini :))Düşünsenize çok kısa süre sonra evdeler :))esim az önce artık dayanamıyorum zaman geçmiyor diye hayiflaniyor bende aynı şekilde bi an once gecse zaman alsak kokularini
Reflu olabilir benim 10 gün önce öyleydi sanki boğazımda bir şey var gibi..bir avuç tuz boğazımda yapışmış gibi..Al bendende o kadar birde nefes darlığı ile çarpıntı başladı bu hafta bende...Birde yattığım zaman boğazım sıkılıyormus gibi oluyor..Sanırım bana garip şeyler oluyor :))))
Amin canım yaa..geçen gün doktor 1000 i görünce 1 ay daha sık dişini diyor ne sabır gerektiriyor demi...resmen sabretmeyi öğrendim..esim askerde iken bile bu kadar yavaş geçmemişti zamanGun gectikçe zaman yavasladı sanki,ama geriye bakınca ne konusuyorduk.mart nisan ayında ,tuttumu tutmadımı.düşük mü olacak? Korkular .tedirginlikler .hoş hala bazen korkmuyoruz da değil.ama 28. Haftanında bir rahatlığı var ustumuzde.Alkah korusun da yawrularımızı .hiç birimizinki zamansız gelmesin.
Aynen cnm yaAmin canım yaa..geçen gün doktor 1000 i görünce 1 ay daha sık dişini diyor ne sabır gerektiriyor demi...resmen sabretmeyi öğrendim..esim askerde iken bile bu kadar yavaş geçmemişti zaman((