Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    47
Çok iyiymiş o zaman ona da bakabilirim cam olanı var mı? Cam tercih edeceğim sanırım plastiklere güvenemiyorum yine de kullanışsız olursa bir noktada plastiğe geçerim ne yapalım : )
Cam kullanmadım yeğenim vardı o kendisi içiyordu belki düşürür diye korkmuştum gerçekten belli bir aydan sonra kendileri içmek istiyorlar onda da bazen düşürüyorlar ama ilk aylarda biz içirdiğimiz için bence cam gayet güzel bir seçim bana da daha sağlıklı geliyor ☺️

Hindistan cevizi yagida vok iyiymis
Allah Allah goguslerde cok zor bana daha olmadi Allahtan bisi
Bende günde 1 kere shea butter kullanıyorum, akşamları lierac ve bio oil kullanıyorum. Hem gögsüm hem göbeğime başladım. Göbeğim çıkmadı ama ne olur ne olmaz bir anda çıkıyormuş. Gögüslerimde ergenlikten gelen çatlaklar vardı malesef:( daha derinleşip artmasın diye bol bol sürüyorum kuru bir cildim var şimdilik bu rutin iyi geldi çok nemli hissediyorum aklınızda olsun🌸

Cam kullanmadım yeğenim vardı o kendisi içiyordu belki düşürür diye korkmuştum gerçekten belli bir aydan sonra kendileri içmek istiyorlar onda da bazen düşürüyorlar ama ilk aylarda biz içirdiğimiz için bence cam gayet güzel bir seçim bana da daha sağlıklı geliyor ☺️
Haklısınız ilk aylar için cam sonrası için en güvendiğimiz plastik olan modellere geçeriz 😍 öneriler için çok teşekkürler

Kızlar bende geçen sene hiç çatlamadım diye seviniyordum özel bölgemi tam göremiyordum açıkçası son zamanlarda bir bakayım aynadan dedim şok oldum üst tarafı çatlamıştı çok üzülmüştüm aklınızda bulunsun orası da çatlayabiliyormuş😂

Canım evet seninkinin erkek olduğu çok net ben bir emin olamadım birde doktor ağzından kaçırdı kordonla karıştırmayalım diye doppler mi ne bişey yaptı kan akışına bakmak için ama dediğim gibi yan profilde nub görünmüyor bacakları yukarıda diye mi acaba
Canım benimkinin 15 . Hafta ultrasonu o attığım yani son kontrolde çekilen ,ilk Kordon mu emin olamadım dediğinin görüntüsü yok elimde kan akisi kontrol ettiyse Kordon değildir diye düşünüyorum yapı olarak da erkeğe benzettim ben

Hadi bakalım yedikleriniz etkili olmuş mu onu merak etmiştim en son beslenme düzenini konuşmuştuk😍😍 bende 2 hafta sonra yeniden gideceğim bakalım şimdiden heyecanlıyım keşke sesini kendimiz duyabilsek veya hissedebilsek ben henüz hiç bişey hissetmiyorum🌸
ben bazen pıtpıt bır sey hıssedıyorum ama bagırsak hareketı mı anlayamıyorum. doktorum 17 den sonra hıssetmeye baslayacaksın acele etme dıyor ama nasıl etmeyeyım ınsan merak edıyor doktora gıdene kadar baska haber alamıyoruz kı :)

ben bazen pıtpıt bır sey hıssedıyorum ama bagırsak hareketı mı anlayamıyorum. doktorum 17 den sonra hıssetmeye baslayacaksın acele etme dıyor ama nasıl etmeyeyım ınsan merak edıyor doktora gıdene kadar baska haber alamıyoruz kı :)
Eveeet ya çok garip sanki normalim hiç bişey yok ne görünürde ne hissiyat olarak ses yok bi hareket yok şüpheleniyorum bazen😂 nerdeyse 4 aylık olucaklar az değil valla
Ayy pıt pıt hissetmek bile hoştur🌸 ama benimkide 16 biterken hissedebilirsiniz demişti sanki erken gibi biraz kaçıncı haftanız?

Bu sabah ben de kontrole gittim 15+3, önceki kontrolde kız demişti ama şimdi sadece cinsiyet için çağırdı ve yine kız dedi. Ben de çıkışta öbür kızıma henüz kardeşi olduğunu bilmediği bir küçük bebek için zıbın seçtirip hediye paketine koyup not yazdım 🥰 Pembe başlayıp bir süre önce gidip yeni yeni kahveye dönen ve rengi açılan akıntım için de progestan 1 hafta daha kullan dedi.

Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Göğüslerde çok catlak oldu onların üzerine buzdolabı poşeti kesip koyuyorum jdjdjdjd sürtünmeyi önlüyor rahatlıyorlar. Göğüs kalkanı alana kadar idare edicem böyle 😄
İlk olduğunda kırmızı mı görünüyorlar ağrı yapıyor mu acaba? Hemen önlem alalım hızlıca geliyorlar demekki 🌸 olsun hepimizde olacak şeyler hiç Önemli değil bu arada

Kızlar çatlak kremi sürerken bacak ve kalcaniza sürmeyi de unutmayın oralar da çatlıyor .benim göğsüm bir anda çatladı mesela o yüzden erken diye düşünmeyin karnınız çıkmasa göğsünüzde belirgin bir fark olmasa bile sürün bence .ben karnıma ,göğsüme ,bacaklarıma ,kalçama sürüyorum artık hep

Kızlar bende geçen sene hiç çatlamadım diye seviniyordum özel bölgemi tam göremiyordum açıkçası son zamanlarda bir bakayım aynadan dedim şok oldum üst tarafı çatlamıştı çok üzülmüştüm aklınızda bulunsun orası da çatlayabiliyormuş😂
ben catlamalar genelde göbek büyürken değil doığumdan sonra inerken belli ediyor kendini diye duydum doğru mu

Kızlar çatlak kremi sürerken bacak ve kalcaniza sürmeyi de unutmayın oralar da çatlıyor .benim göğsüm bir anda çatladı mesela o yüzden erken diye düşünmeyin karnınız çıkmasa göğsünüzde belirgin bir fark olmasa bile sürün bence .ben karnıma ,göğsüme ,bacaklarıma ,kalçama sürüyorum artık hep
Haklısınız ben bacak ve kalçama sürmüyordum teşekkürler çok faydalı oldu🌸🍒🍒🍒

benim bi arkadaşımın baldırı mı ne çatlamıştı, tek oraya sürmemiş

Bu sabah ben de kontrole gittim 15+3, önceki kontrolde kız demişti ama şimdi sadece cinsiyet için çağırdı ve yine kız dedi. Ben de çıkışta öbür kızıma henüz kardeşi olduğunu bilmediği bir küçük bebek için zıbın seçtirip hediye paketine koyup not yazdım 🥰 Pembe başlayıp bir süre önce gidip yeni yeni kahveye dönen ve rengi açılan akıntım için de progestan 1 hafta daha kullan dedi.
hayırlı olsun iki kız kardeş benim de hayalim . ömür boyu elleri hiç ayrılmasın

Bende günde 1 kere shea butter kullanıyorum, akşamları lierac ve bio oil kullanıyorum. Hem gögsüm hem göbeğime başladım. Göbeğim çıkmadı ama ne olur ne olmaz bir anda çıkıyormuş. Gögüslerimde ergenlikten gelen çatlaklar vardı malesef:( daha derinleşip artmasın diye bol bol sürüyorum kuru bir cildim var şimdilik bu rutin iyi geldi çok nemli hissediyorum aklınızda olsun🌸
Goguslerde catlak ihtimali hic aklima gelmemisti dojtoruma sorup bende kullaniyim
Tesekkurler

ben başladım iki üç hafta önce. mustelanınkini kullanıyorum kullanan birkaç arkadaşım çok memnun kalmıştı benim de güvendiğim bir marka olduğu için daha fazla araştırmak istemedim
Mustela bende aldim
BIde.mustelanin at kili ile vucut kremini siparis ettim vucuda suruluyormus gebelikte

Yazacağım ama biraz tırsıyorum değişenler olabiliyor 13+2 de söyledi cinsiyetini değişir mi acaba diye düşünüyorum

Bana doktorum 16.haftada en kesin sonucu alırız demişti ama 10 ve 12.haftalarında erkek olduğunu öğrenenler var çevremde.
Erkek çok değişmez gibi geliyor bana.
Yine de kesin değil tabii.
Bugünkü net sonuç olur herhalde🥰

Back
X