Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
Bu haftada göründüyse erkek sanırım 🥰💙 benim oğluş 13+1de göstermişti
BD54BD43-36E8-475F-B65B-00B8EAA16796.webp
IMG_8363.webp

Rica etsem yorumlar mısınız? Çok stres oldum ultrasonda sanki erkek gördüm gibi hissettim erkekler çok fazla kıza dönüyor diyorlar acaba 16. Haftada falan mı öğrenseydim cinsiyeti diye düşündüm

Eger baktin hafif bulantin var benim dojtorum hemen 1 tane daha icebilirsin demisti 🫠o b vitamini asla zarari yok dedi
Banada öyle dedi doktorum ama sağlık ocağında ki fazla kullanma deyince zararlı mı acaba diye korkup kullanmadım gece 2 tane alıyorum sadece

Eki Görüntüle 3630846 Eki Görüntüle 3630847
Rica etsem yorumlar mısınız? Çok stres oldum ultrasonda sanki erkek gördüm gibi hissettim erkekler çok fazla kıza dönüyor diyorlar acaba 16. Haftada falan mı öğrenseydim cinsiyeti diye düşündüm
Bacak arası ben erkeğim diyor resmen 😄 diğerinde nuba göre açıya göre kız ama o açı degişiyor. Benim de nub acıısna göre kız görünüyordu ama pipi gibiydi yani bariz.
Bence tatlış bi erkek bu 💙🐣

Ama şimdi baktım da 13 haftalık görüntü bu nub açısı bende 13 . Haftada baya yukarı dogruydu. 11.haftada aşağıya doğruydu. Bi acaba diyor insan 🤔

Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Göğüslerde çok catlak oldu onların üzerine buzdolabı poşeti kesip koyuyorum jdjdjdjd sürtünmeyi önlüyor rahatlıyorlar. Göğüs kalkanı alana kadar idare edicem böyle 😄
Hindistan cevizi yagida vok iyiymis
Allah Allah goguslerde cok zor bana daha olmadi Allahtan bisi

Benim de hemen hemen seninle aynı haftada yan dururken çıkıntı vardı ama kordon mu bilemedim demişti seninki kadar bacak arasını göremediği için son kontrolumde tıpkı seninki gibi idi bacak arası ve erkek olduğu netti kuzum sağlıkla gelsin oğluşlar

Çok benziyor ultrason görüntülerimiz bence çok belli erkek olduğu ☺️ Benim doktorum çok fazla açıdan bakarak emin olduğunu söyledi 14te öğrendik ama 13te de öğrenebilirdik doktor tatilde diye gidemedik

Memnun muydunuz? Öneriyorsanız sizde ben cam olan philipsi tercih edeceğim🍒🍒
Ben aventten çok memnundum meme reddi yapmadı,sezaryen yaptım sütüm gelmedi sarılık olmaması adına emzirmeyi denedikten sonra hep mama verdik 4.güne kadar.4.gün geldi ama yine mama ve anne sütü ile devam ettim. Emzikte kullandık onda da avent kullandım red yaşamadık

Ama şimdi baktım da 13 haftalık görüntü bu nub açısı bende 13 . Haftada baya yukarı dogruydu. 11.haftada aşağıya doğruydu. Bi acaba diyor insan 🤔
Evet işte bende çok arada kaldım chat gptye attım o da yan profilden olan görüntü için nubu görünmüyor dedi

Bak benimkinin bu haftaki görüntüsü de şöyleydi Eki Görüntüle 3630855
Canım evet seninkinin erkek olduğu çok net ben bir emin olamadım birde doktor ağzından kaçırdı kordonla karıştırmayalım diye doppler mi ne bişey yaptı kan akışına bakmak için ama dediğim gibi yan profilde nub görünmüyor bacakları yukarıda diye mi acaba

Yaa çok teşekkür ederim 💕 gelişimi güzel dedi son adet tarihini değiştirdi. Decavit, demir ve d vit. Yazdı. Beslenmeye dikkat etmeye devam. 💐
Hadi bakalım yedikleriniz etkili olmuş mu onu merak etmiştim en son beslenme düzenini konuşmuştuk😍😍 bende 2 hafta sonra yeniden gideceğim bakalım şimdiden heyecanlıyım keşke sesini kendimiz duyabilsek veya hissedebilsek ben henüz hiç bişey hissetmiyorum🌸

Çok benziyor ultrason görüntülerimiz bence çok belli erkek olduğu ☺️ Benim doktorum çok fazla açıdan bakarak emin olduğunu söyledi 14te öğrendik ama 13te de öğrenebilirdik doktor tatilde diye gidemedik
Öyle mi diyorsunuz çok pişman oldum parti yaptığıma şimdi herkes aynı anda öğrenecek eğer değişiklik olursa tekrar herkese açıkla falan zor işler 🤣

Ben aventten çok memnundum meme reddi yapmadı,sezaryen yaptım sütüm gelmedi sarılık olmaması adına emzirmeyi denedikten sonra hep mama verdik 4.güne kadar.4.gün geldi ama yine mama ve anne sütü ile devam ettim. Emzikte kullandık onda da avent kullandım red yaşamadık
Çok iyiymiş o zaman ona da bakabilirim cam olanı var mı? Cam tercih edeceğim sanırım plastiklere güvenemiyorum yine de kullanışsız olursa bir noktada plastiğe geçerim ne yapalım : )

şimdi doktordan çıktı bu zamana kadar hep tahminde bulunmuştu kız diye bu görüşmemizde netleşti dedi. Biz de bir kağıda yazmasını rica ettik çıkınca da bu pastayı sipariş ettik. Yarın teslim alıp çok sevdiğimiz bir parkta başbaşa öğreneceğiz. Yaptırmak isteyenlere fikir olması açısından pastanın görselini de ekledim. Şampanya kadehlerini saplayacağız😬

Eklentiler

• IMG_7792.webp
    IMG_7792.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 49
Peki catlak kremlerine basladiniz mi
Kimler hangi markalari kullaniyor🥰
ben başladım iki üç hafta önce. mustelanınkini kullanıyorum kullanan birkaç arkadaşım çok memnun kalmıştı benim de güvendiğim bir marka olduğu için daha fazla araştırmak istemedim

Back
X