2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hayırlı günlerde kullan benim tek hayalim bir kızımın olmasıydı Rabbim iki tane erkek nasip etti çok şükür kız annesi bana göre ayrıcalıklı bisey hayırlısıyla hep beraber sağlıkla kucagimiza almayida nasip etsin

Kızlar Ben dun gece 2.30 tu yatağa gittim.. 8.30 ta da eşimin hazırlanması ile uyandım..sonrada uyuyamadım..

serenci serenci naptınız kuzum yoruldun dun demi..Nasıl oldu bebislerin odası..
@elsal cim senin de sesin çıkmıyor bu aralar..
nursecan nursecan nasıl acaba..
Merhaba canım...Yoruldum kuzum hala kalkiyorum yatıyorum birde çok yağmurlu hava...bebek odası canımı sıktı biraz dün...Enleri ne kadar genismis meğer mobilyalarin oda minicik kaldı...Kurdular hiç birşey yapmadım kapattım çıktım o derece yani sevmedim

Sonlara yaklastikca hic yatamayacagiz cnm
Esim de bir gıcık ille benle yatağa gidecek..yaa git sen uykum yok midem ağrıyor kaburgam ağrıyor uykum gelince gelirim tv nin karşısında uykum gelmesi lazim yoksa yatağa girince daha da sinir oluyorum ağrılardan Esim de horladikca kuduruyorum bu sefer :))) söylenip duruyor oda gece bu sefer..

Merhaba canım...Yoruldum kuzum hala kalkiyorum yatıyorum birde çok yağmurlu hava...bebek odası canımı sıktı biraz dün...Enleri ne kadar genismis meğer mobilyalarin oda minicik kaldı...Kurdular hiç birşey yapmadım kapattım çıktım o derece yani sevmedim
Yaaa kuzum sen yatak ölçülerine gore odaya metre ile ölçmemişmiydin..biz baktığımızda ölçülere gore baktık oda iyice boğulacak ondan vazgeçmiştik..ben senin oda büyük zannediyordum..ferah olcak ondan öyle alıyorsun zannettim..daha büyük oda yokmu o tarafa tasitsaniz mobilyaları..

Ya cnm yatakların boyutları neydi ki, o kadar buyuk geldi.sıkma canını

Esim de bir gıcık ille benle yatağa gidecek..yaa git sen uykum yok midem ağrıyor kaburgam ağrıyor uykum gelince gelirim tv nin karşısında uykum gelmesi lazim yoksa yatağa girince daha da sinir oluyorum ağrılardan Esim de horladikca kuduruyorum bu sefer :))) söylenip duruyor oda gece bu sefer..
Benim esim ogleden sonra ise gudiyor gece 2 3 te geliyor bende o saate kadar yatmis oluyorum gerci gene yataga gelmiyor koltukta yatiyor

Benim esim ogleden sonra ise gudiyor gece 2 3 te geliyor bende o saate kadar yatmis oluyorum gerci gene yataga gelmiyor koltukta yatiyor
Benimkinin derdi de zaten bütün gün koltukta yatıyorsun bir an önce yatağa yat...adam sabah gidiyor ise bütün gün müşteri vs ziyareti oluyor benim vücut zaten dinlenik ki evde..onun bana gore erken uyuması normal..koltukta uyuya kalcam diye akli çıkıyor :))))

Back
X